Jump to content
Juoksufoorumi.fi


rjr

Juoksufoorumi VIP
 • Posts

  1 699
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by rjr

 1. Tuohan on ihan normaalia touhua kaikissa huvipuistoissa. Muistelisin nähneeni ainakin 100 cm ja 120 cm rajoitukset esimerkiksi Linnanmäellä aikoinaan. Ehkä ihmisten keskipituus on sen verran noussut, että nyt tuo raja on 150 cm?
 2. rjr

  Suunnistus

  Rastimääritteitä?
 3. Puhelimella ei näy, mutta oikealla koneella näkyy.
 4. Kyllä se ainakin minulle näkyy. Olet kuitenkin aikalailla jäljessä esimerkiksi sellaisesta keskimääräisestä kirjoittajasta kuin @hatapa.
 5. Pyöräily on kai se normaali vaihtoehto. Siinäkin on erilaisia muotoja, kuten kevyt kaupunkipyöräily, maantie, gravel, maasto tai jopa kuntosellainen. Varusteisiin saa sitten kyllä menemään enemmän tai vähemmän rahaa, eli enemmän. Yleensä kai akillesvaivat eivät juurikaan haittaa tai pahene pyöräilyssä, minkä voin itsekin allekirjoittaa. Tuo kuitenkin sitä kaivattua liikettä sinne kipualueelle.
 6. rjr

  Polar Flow

  Ylläpito-ohjelmaksi käy varmaan sellainen, jossa aloitat aina sopivasti uuden ohjelman ennen kuin edellinen ehtii viimeistelyvaiheeseen. Niin minäkin olen tehnyt jo useamman vuoden, kun jalat eivät ole kisaamiskunnossa. Tosin maratonohjelmalla, joka on varmaan muutenkin tasaisempi?
 7. rjr

  Polar Flow

  Poista nykyinen ohjelma ja tee uusi uudella kisapäivällä.
 8. Foorumiltakin löytyy ketju: Alaselän kipeytyminen lenkkeilessä Voisi ainakin kuvitella, että siellä on asiaa käsitelty.
 9. Vaikkei juoksua olekaan, niin jotenkin tuo 50 km:n rääkki miellyttää, siis katsojamielessä. Eli Aleksi Ojala Tokioon Jos siis kisat pidetään.
 10. rjr

  Polarin juoksuohjelma

  Ei ainakaan minun ohjelmassani, jossa on esimerkiksi tällä viikolla yhteensä 4 h 20 min juoksua ja siitä 3 h 28 min 40 sek on tasoilla 1-2. Siis kevyt viikko menossa ja maraton-ohjelma. Varmaan vitosen ohjelmassa on enemmän juoksua 3-5-tasoilla?
 11. rjr

  Hoka One One

  @Baltsuoli vaan unohtanut leikata varpaankynnet.
 12. Siis onko tuo "3.34/km" vauhti? Missä sää oot käynyt?
 13. rjr

  Hyvä biisi

  wikipedia osaa kertoa, että "Vuonna 1972 MC5 teki kiertueen Euroopassa ja konsertoi elokuussa myös Turun Ruisrockissa." ja "Tämä kokoonpano konsertoi vuoden 1972 marraskuussa Helsingin Kulttuuritalolla ja Tampereen Kinopalatsissa[1]. Yhtye ei kuitenkaan onnistunut enää pitämään vanhaa henkeä yllä ja jäi Kulttuuritalon konsertissa lämmittelijäyhtyeensä Hurriganesin varjoon.".
 14. Et edes sinä ehdi noihin kaikkiin.
 15. Särkylääkkeiden kanssahan suositellaan maitohappobakteerien syömistä. Voisiko auttaa tuonkin kanssa?
 16. Pitää myös muistaa, että se lumi suojaa rataa pakkasessa. Jos on reilusti kylmä, niin ehkä ei kannata kaapia lunta pois. Tai sitten täytyy löytää jostain muuta suojaa (havuja, perkele?).
 17. Kukaan ei ole tainnut vielä tätä isoa Hesarin ilmoitusta 22.3.2021 noteerata:
 18. Jopa aikalailla. Esimerkiksi @hatapa:lla maksimi taitaa olla jotain 150 (?) ja jollain toisella se voi olla 230. Näistä laskettuna esimerkiksi se "AerK" (pk- ja vk-alueen "raja") on jossain välillä 120-180. Eli sykelukemia ei kannata verrata muiden kanssa ennen kuin tietää oman maksiminsa edes suunnilleen.
 19. Näin varmaan on, mutta tämä on ketju "Peruskunnon kehitys rapakunnosta edes vähän ylöspäin", joten oletettavasti juoksua on harrastettu maltillisesti ja vähän. Toki moni rikkoo itsensä ihan vaan hölmöllä harjoittelulla ja maltin puutteella myöhemminkin (täällä!), mutta se on eri asia. Ihmettelin siis tuota @huh huh:n väitettä, koska juuri maraton on sellainen matka, jota vanhempikin pystyy kohtuullisesti harrastamaan verrattuna esimerkiksi äkkijuoksuun.
 20. rjr

  Kläbo ja Bolshunov

  Voihan sitä pyöritellä, jos haluaa eli siis tunteella. Ensimmäinen saa valita väylänsä ja jos ottaa uloimman radan, niin sen ulkopuolelta ei saa tulla. Piste. On sitten toinen juttu se, että onko se "oikein". Joidenkin on vain pakko vääntää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy