Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

rjr

Jäsenet
 • Content Count

  1 599
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

423 Excellent

Converted

 • 10km
  44:07 (Aktia 2013)
 • Puolimaraton
  1:36:55 (hcr 2016)
 • Maraton
  3:38:47 (hsm 2017)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei ole käynyt, mutta jos oikein ymmärsin tilanteen, niin riittäisikö vaikka pieni pala kaksipuoleista teippiä pohjallisen alle? Tai kaksi palaa, eteen ja taakse, riippuen vähän siitä, mikä siellä liukuu.
 2. Tuo aerobinen kynnys on sellainen veteen piirretty viiva, jonka määräämisessä testissä vaikuttavat niin monet asiat, että ei siihen taida aina voida luottaa. Tuo 124 tuntuu maksimiin nähden niin alhaiselta, että en uskoisi siihen. Oletettavasti vähäinen juoksun määrä on vaikuttanut sykkeisiin niin, että "raja" on pielessä. Voi myös olla, että testissä on lähdetty liian kovaa eli vähäisestä juoksemisesta johtuen syke on karannut aika aikaisin. Sinuna tekisin niin, että lähdet juoksemaan kevyesti pikkuhiljaa vauhtia kiihdyttäen ja toteat, milloin alkaa vähän hengästyttämään eli ei mene enää ihan vihellellen. Niillä main on AerK. Veikkaan noin 140.
 3. Älä häiritse Valitse Pois päältä, Päällä tai Päällä ( - ). Määritä ajanjakso, jolloin Älä häiritse ‑toiminto on päällä. Valitse Alkaa klo ja Loppuu klo. Kun toiminto on päällä, et saa ilmoituksia tai puheluista annettavia hälytyksiä. Taustavalon sytyttäminen pikavalinnalla on myös poissa käytöstä.
 4. En pahoittanut mieltäni. Ihmettelin vain, että kun kysyttiin, että ovatko *nykyiset Vantagen käyttäjät tyytyväisiä kelloihinsa*, niin vastasit, että en ole enää Vantagen käyttäjä. Mutta kaipa se pitää tulkita vastaukseksi niin, että et ollut tyytyväinen. Ja siten ihan ok.
 5. "Vaihdoin pikaisesti toiseen, joten minulla ei oikeastaan ole mitään kokemusta mittarista"? Onhan sekin käyttäjäkokemus. Uskotko, että rannemittaus toimisi sinulla jollain muulla mittarilla? Garmineissa on ainakin toistaiseksi ollut huonompi ranteesta mittaamisen tekniikka, joten ehkä sekään ei sitten toimi. Tosin uudemmissa on varmaankin jotain parannusta? Voi silti olla, että pitää vain uskoa, että joillakin se rannemittaus ei toimi, mittarista riippumatta. Palautumisen seuranta on varmaan ainakin harjoitusten osalta paljon kiinni sykkeistä ja jos tuo rannemittaus ei pelaa, niin varmaan se vaikuttaa myös tuohon seurantaan. Minulla palautuminen näyttää loogiselta. Minkälaisia bugeja olet havainnut?
 6. Mikähän oli tämän lausunnon lisäarvo tässä topicissa? Tyytyväinen olen M:ään ollut, enkä oletettavasti enää palaa pantaan. Eihän tuo rannesykemittaus aina toimi kunnolla. Esimerkiksi eilisessä juoksussa jostain syystä kesken lenkkiä noin kilometrin matkalla syke tippui parikymmentä pykälää, vaikka oli muuten ihan normaalin näköistä. Kylmää vettäkö väliin, muuttuiko ranteen asento jotenkin ylämäessä, vai mitä? Mutta ongelmia oli pannassakin. Polarin rannesykemittaus on kuitenkin ilmeisesti keskimäärin melkoisen hyvä verrattuna esimerkiksi garminiin tai suuntoon. Ja aina on kuitenkin käyttäjiä, joille sykkeen mittaaminen ranteesta ei vain toimi.
 7. Turha tulla minulle muovikasseista avautumaan. Minulla on ollut muovikassi jo ennen kuin olet syntynytkään. Minulla on myös ollut muovikassi uimahallin pesuhuoneen naulassa roikkumassa ja kun tulin sitä hakemaan, niin kassia ei enää ollutkaan. Ehkä siksikin mieluummin pidän sen kellon kädessäni.
 8. Jos olen menossa uimahallissa uimaan tai vesijuoksemaan, niin käyn saunan kautta mennen-tullen. Koska pidän kellon ranteessa myös altaassa, niin kerro, mihin panen kellon saunan ajaksi?
 9. Minulla on ollut M ranteessa huhtikuun alusta lähtien käytännössä koko ajan. Myös saunassa ja vedessä, niin kuntosalilla kuin juoksussa ja pyöräilyssä. Lasissa ei näy mitään. En tosin harrasta puusepäntöitä tai vastaavia, enkä rymyä humalassa. Kerran pyörää huoltaessa löin kellon johonkin ja vähän säikähdin, mutta eipä siitäkään mitään tullut.
 10. rjr

  Garmin 945

  Tuo ensimmäisen tunnin suora viiva vaikuttaa kyllä häröltä. Samanlainen kuin edellisellä kerralla. Alkaa ilmeisesti reagoida vasta tietyn ajan kuluttua eli ei taida kertoa totuutta.
 11. Kalevan kympin perusteella TuUL on selkeästi paras kestävyysjuoksuseura Suomessa.
 12. Eikö se ole @Baltsu itse? Ainakin samanvärinen paita. Tosin kengät on niket.
 13. Jokuhan tuon palauttelunkin maksaa. Olen myös kuullut, että esimerkiksi Gigantti myy palautettuja televisioita uusina ("vain kalibroituina"), vaikka asetuksista selviää, että konetta on käytetty jo yli 100 h. Näin voi sitten käydä myös kellon kanssa?
 14. rjr

  Kympin harjoittelu

  Jos kipu häipyy, niin jotain on tehty väärin?
 15. Yksi iso ongelma siinä vanhassa Peiposen askeleessa oli se, että hän ei mitenkään pystynyt juoksemaan ryhmässä, koska rytmi ja loikan pituus olivat niin erilaiset muihin verrattuna. Toki ne kädetkin vaikuttavat tuohon. Hän siis juoksi joko muiden edellä tai sitten jäi jälkeen. Eilen hän pystyi juoksemaan muiden kanssa. Ennen kuin meni keulaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy