Jump to content
Juoksufoorumi.fi


rjr

Jäsenet
 • Content Count

  1 576
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

416 Excellent

Converted

 • 10km
  44:07 (Aktia 2013)
 • Puolimaraton
  1:36:55 (hcr 2016)
 • Maraton
  3:38:47 (hsm 2017)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rjr

  Päivän kevennys

  Tuskin olisivat saaneet Pöyhöstä kiinni.
 2. Tuolla taulukossa nuo riisit ja pastat ovat aika lailla samoissa ja nuudeleilla selkeästi isompi luku, mutta sotkeeko tuossa annoskoko (keitetty 1 dl vs. 80 kuiva-grammaa)?
 3. Taulukon (Hiilihydraattitaulukko) mukaan nuudeleissa olisi aika hyvin hiilihydraatteja: Nuudelit, ns. 3 minuutin nuudelit 1 pussi (kuivapaino n. 80 g) 50 Ehkä siihen on jonkinverran pakko lisätä vettä? Mutta jos perunan ja pastan korvaisi tuolla, niin tuntuisi ainakin tulevan enemmän hiilareita. Toinen silmäänpistävä on Mietaankin suosikki eli mämmi. Mutta onko siinä liikaa sokeria? Mämmi 1 dl (120 g) 30-35 Loput isojen lukujen tuotteista taitaa olla niitä sopimattomia.
 4. Voi tietysti myös pohtia, onko mobiilipelibisnes "rehellistä kovaa työtä". Minusta se leikkimistä ja virittelyä, mutta ehkä siitä ei kannata välittää.Tuo mikromaksu-perustainen lypsämis-systeemi on tietysti aika kyseenalainen, mutta kai se laillinen on. Sitten voi vielä kysyä, että mistä ne Aasian miljardit olivat peräisin - rehellistä rahaako, tuskin. Mutta jos muita rehellistä ja kovaa työtä tehneitä yrityksiä ei ole, niin hyväksytään sitten tuo.
 5. Katselin noita vuoden yrittäjiä ja sellainen mielikuva jäi, että pienestä ideasta on lähdetty ja kasvettu vuosien mittaan 100-200 hengen yritykseksi. Ihan hyvä, mutta en noita isoksi rahaksi kutsuisi. En tosin petokseksi ja vedättämiseksikään, vaan ihan siellä on selvästi oikeata tekemistä. Mihin toiseen kohtaan sopii herra Musk?
 6. Esitä nyt yksi esimerkki isosta rahasta ja rehellisestä kovasta työstä. Vaurautta ja hyvinvointia voisi syntyä ilman rahamotiiviakin. Tai sitten ei.
 7. Siinäpä fiksu vastaus. Olen sitä joskus miettinyt, enkä ole keksinyt hyvää syytä. Yleensä isot rahat kerätään petoksella tai muulla vedätyksellä, enkä pidä sellaista toimintaa kauhean hyvänä.
 8. Joitakin tahoja pelottaa, kun eivät ole oikein varmoja itsestään.
 9. rjr

  Juoksufoorumi kuvin

  @Baltsu:lle avuksi sitten linkki-vinkki: Karttapaikka ja ohjeeksi suurennuslasi (=haku).
 10. rjr

  Hoka One One

  Sivusto on aika uusi, eikä mistään oikein löydy mitään tietoa siitä. En kyllä heti luottaisi tuohon.
 11. Rajathan tulevat tilastoista ja kunkin lajin raja asettuu siihen kohtaan, mihin haluttu määrä osallistujia sen asettaa. Maratonille halutaan enemmän jalkoja kuin muihin lajeihin, joten suhteessa sille on helpompi päästä. Miehissä raja on 2:16 ja se vasta onkin ylhäinen. Keniassa ei taida olla yhtään maraton-juoksijaa, joka ei tuota alittaisi.
 12. rjr

  Yleisurheilukausi 2019

  Aika tiukat on kriteerit joillakin. Äärimmilleen vietynä 65 sadasosaa kovempi aika olisi kelvannut. Vastaa sitä, että 100 m:llä juoksijan aika on (hatusta vedettynä) 11,30, niin "eihän tuo mitään, olisi ollut edes 11,22". Tai 10000 m:llä juoksijan tulos olisi ollut 31:50, niin "höh, vain 31:42 kelpaisi minulle". Toki parempi tulos on aina parempi. Mutta ehkä tuossa Kuivistonkin juoksussa sen sekunnin verran olisi tulos parantunut, jos jänis olisi vetänyt odotetusti ja/tai olosuhteet olisivat olleet suotuisammat.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy