Jump to content
Juoksufoorumi.fi


rjr

Jäsenet
 • Content Count

  1 585
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

417 Excellent

Converted

 • 10km
  44:07 (Aktia 2013)
 • Puolimaraton
  1:36:55 (hcr 2016)
 • Maraton
  3:38:47 (hsm 2017)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eikö se ole @Baltsu itse? Ainakin samanvärinen paita. Tosin kengät on niket.
 2. Jokuhan tuon palauttelunkin maksaa. Olen myös kuullut, että esimerkiksi Gigantti myy palautettuja televisioita uusina ("vain kalibroituina"), vaikka asetuksista selviää, että konetta on käytetty jo yli 100 h. Näin voi sitten käydä myös kellon kanssa?
 3. rjr

  Kympin harjoittelu

  Jos kipu häipyy, niin jotain on tehty väärin?
 4. Yksi iso ongelma siinä vanhassa Peiposen askeleessa oli se, että hän ei mitenkään pystynyt juoksemaan ryhmässä, koska rytmi ja loikan pituus olivat niin erilaiset muihin verrattuna. Toki ne kädetkin vaikuttavat tuohon. Hän siis juoksi joko muiden edellä tai sitten jäi jälkeen. Eilen hän pystyi juoksemaan muiden kanssa. Ennen kuin meni keulaan.
 5. Tässä voi verrata kärkijuoksijoiden parhaisiin juoksuihin, koska kyseessä ei ollut mikään taktiikkajuoksu, vaan kaikki ilmeisesti juoksivat niin kovaa kuin pääsivät, eivätkä edes höllänneet lopussa. Peiponen jäi parhaastaan reilut pari minuuttia ja Vainio reilun minuutin. Molemmilla on ollut ja on ihan riittävästi ongelmia, joten tämä on sinänsä ihan ymmärrettävää. Peiposen loikkiminen ei voinut olla taloudellisesti järkevää juoksemista ja näyttikin erittäin kuluttavalta. Nythän se oli jo ihan erinäköistä, joten ilmeisesti sielläkin oli ymmärretty, että jotain sille piti tehdä ja onneksi myös pystyttiin. Ehkä myös se rasitusvamma (oliko se?) aiheutti sen, että askellusta piti korjata.
 6. Voi kai sanoa, että hyvässä kympin kunnossa ei ole kukaan. Peiposesta voi sanoa, että juoksu oli jo enemmän juoksun näköistä vanhaan loikkimiseen verrattuna, tosin edelleen vähän vaikeaa. Mutta hän ainakin yrittää tosissaan.
 7. Jos kyseessä eivät ole omat häät, niin ei kai se ole pakko? Olethan sinä jo aikuinen mies.
 8. rjr

  Päivän kevennys

  Tuskin olisivat saaneet Pöyhöstä kiinni.
 9. Tuolla taulukossa nuo riisit ja pastat ovat aika lailla samoissa ja nuudeleilla selkeästi isompi luku, mutta sotkeeko tuossa annoskoko (keitetty 1 dl vs. 80 kuiva-grammaa)?
 10. Taulukon (Hiilihydraattitaulukko) mukaan nuudeleissa olisi aika hyvin hiilihydraatteja: Nuudelit, ns. 3 minuutin nuudelit 1 pussi (kuivapaino n. 80 g) 50 Ehkä siihen on jonkinverran pakko lisätä vettä? Mutta jos perunan ja pastan korvaisi tuolla, niin tuntuisi ainakin tulevan enemmän hiilareita. Toinen silmäänpistävä on Mietaankin suosikki eli mämmi. Mutta onko siinä liikaa sokeria? Mämmi 1 dl (120 g) 30-35 Loput isojen lukujen tuotteista taitaa olla niitä sopimattomia.
 11. Voi tietysti myös pohtia, onko mobiilipelibisnes "rehellistä kovaa työtä". Minusta se leikkimistä ja virittelyä, mutta ehkä siitä ei kannata välittää.Tuo mikromaksu-perustainen lypsämis-systeemi on tietysti aika kyseenalainen, mutta kai se laillinen on. Sitten voi vielä kysyä, että mistä ne Aasian miljardit olivat peräisin - rehellistä rahaako, tuskin. Mutta jos muita rehellistä ja kovaa työtä tehneitä yrityksiä ei ole, niin hyväksytään sitten tuo.
 12. Katselin noita vuoden yrittäjiä ja sellainen mielikuva jäi, että pienestä ideasta on lähdetty ja kasvettu vuosien mittaan 100-200 hengen yritykseksi. Ihan hyvä, mutta en noita isoksi rahaksi kutsuisi. En tosin petokseksi ja vedättämiseksikään, vaan ihan siellä on selvästi oikeata tekemistä. Mihin toiseen kohtaan sopii herra Musk?
 13. Esitä nyt yksi esimerkki isosta rahasta ja rehellisestä kovasta työstä. Vaurautta ja hyvinvointia voisi syntyä ilman rahamotiiviakin. Tai sitten ei.
 14. Siinäpä fiksu vastaus. Olen sitä joskus miettinyt, enkä ole keksinyt hyvää syytä. Yleensä isot rahat kerätään petoksella tai muulla vedätyksellä, enkä pidä sellaista toimintaa kauhean hyvänä.
 15. Joitakin tahoja pelottaa, kun eivät ole oikein varmoja itsestään.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy