Jump to content
Juoksufoorumi.firjr

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 664
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ehkä heillä oli vaan kännykkä pudonnut jokeen?
 2. Tämä yritetään taas kääntää spandexeihin ja kaahaileviin pyöräilijöihin. Minulla on sellainen käsitys, että valtaosa autoilijan tappamaksi tulleista pyöräilijöistä on ihan tavallisia työmatkalaisia. Ongelma on siis lähes täysin siinä, että osa autoilijoista ei vaan halua tai ymmärrä noudattaa liikennesääntöjä. Tietenkin pyörässä pitää olla kunnon valot ja jalankulkijan käytettävä näkyviä vaatteita ja heijastimia. Mutta taas olen sitä mieltä, että enimmäkseen onnettomuudet ovat tulleet valoisaan aikaan. Oletettavasti autoilijaa vastaan ollaan varovaisempia, kun on hämärää.
 3. Oletko tietoinen, että sinun pitäisi oikeasti katsoa sinne pyörätielle kääntyessäsi sen yli? Molempiin suuntiin. Tuskin kääntyisit autotien yli katsomatta?
 4. Kyllähän tästä kohdentamisesta seuraa myös se, että tilaisuudessa lisätään näitä "nyt kaikki yhdessä: hip-hip-hei ja lyötte yläfemmaa kuuden naapurin kanssa" ja "käsi ylös kaikki ne, joilla horoskooppi on kauris" jne. eli tapahtumasta tulee entistä enemmän tietyille ryhmille kohdennettu karnevaali. Voi tuntea tällainen vanhempi mieshenkilö olevansa väärässä paikassa ja seuraavalla kerralla jää menemättä.
 5. Täältähän tuon voi katsoa, noin 6:30 alkaen. Ei kyllä juuri tietoakaan parijonosta. Tosin loppua kohti parani. Live: Aktia cup 2020-21/1
 6. Eiköhän se tästä lähde: McMillan Calculator
 7. Ehkä sinulla oli eri vaatteet kuin normaalisti, niin eivät tunnistaneet sinua?
 8. rjr

  Yleisurheilukesä 2020

  Yrittävät pitää maaliintulleet järjestyksessä, jotta saavat sijoitukset oikein.
 9. rjr

  Cooper

  Tai sitten juoksee kerran viikossa 4*1 km/2-3 min palautuksella niin, että aloittaa 4 min/km-vauhdilla ja joka viikko pudottaa siitä 5 sek/km. Näin 12 viikon päästä menee tonnit jo 3 min/km-vauhdilla ja sitten jättää vain tauot pois, niin 4 km:n cooper on siinä. Kai se riittää?
 10. Vika on kyllä miehessä, ei kellossa. Täällä Vantage M mittaa ranteesta hyvin, kunhan sen viitsii kiristää sopivaksi. Ei ole ikävä pantaa. Mutta ihmiset ovat erilaisia, myös ranteistaan.
 11. https://www.adidas.fi/adizero-boston-8-shoes/G28861.html SPECIFICATIONS Midsole drop: 10 mm (heel: 29 mm / forefoot: 19 mm) Kai tuo riittää siihen, että ei kelpaa?
 12. rjr

  Garmin Connect

  Tai sitten sinne, missä turvallisuuteen on viitattu ns. kintaalla?
 13. rjr

  Mikä mittari minulle?

  No jo on hieno urheilukello!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy