Jump to content
Juoksufoorumi.firjr

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  1 686
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siis onko tuo "3.34/km" vauhti? Missä sää oot käynyt?
 2. rjr

  Hyvä biisi

  wikipedia osaa kertoa, että "Vuonna 1972 MC5 teki kiertueen Euroopassa ja konsertoi elokuussa myös Turun Ruisrockissa." ja "Tämä kokoonpano konsertoi vuoden 1972 marraskuussa Helsingin Kulttuuritalolla ja Tampereen Kinopalatsissa[1]. Yhtye ei kuitenkaan onnistunut enää pitämään vanhaa henkeä yllä ja jäi Kulttuuritalon konsertissa lämmittelijäyhtyeensä Hurriganesin varjoon.".
 3. Et edes sinä ehdi noihin kaikkiin.
 4. Särkylääkkeiden kanssahan suositellaan maitohappobakteerien syömistä. Voisiko auttaa tuonkin kanssa?
 5. Pitää myös muistaa, että se lumi suojaa rataa pakkasessa. Jos on reilusti kylmä, niin ehkä ei kannata kaapia lunta pois. Tai sitten täytyy löytää jostain muuta suojaa (havuja, perkele?).
 6. Kukaan ei ole tainnut vielä tätä isoa Hesarin ilmoitusta 22.3.2021 noteerata:
 7. Jopa aikalailla. Esimerkiksi @hatapa:lla maksimi taitaa olla jotain 150 (?) ja jollain toisella se voi olla 230. Näistä laskettuna esimerkiksi se "AerK" (pk- ja vk-alueen "raja") on jossain välillä 120-180. Eli sykelukemia ei kannata verrata muiden kanssa ennen kuin tietää oman maksiminsa edes suunnilleen.
 8. Näin varmaan on, mutta tämä on ketju "Peruskunnon kehitys rapakunnosta edes vähän ylöspäin", joten oletettavasti juoksua on harrastettu maltillisesti ja vähän. Toki moni rikkoo itsensä ihan vaan hölmöllä harjoittelulla ja maltin puutteella myöhemminkin (täällä!), mutta se on eri asia. Ihmettelin siis tuota @huh huh:n väitettä, koska juuri maraton on sellainen matka, jota vanhempikin pystyy kohtuullisesti harrastamaan verrattuna esimerkiksi äkkijuoksuun.
 9. rjr

  Kläbo ja Bolshunov

  Voihan sitä pyöritellä, jos haluaa eli siis tunteella. Ensimmäinen saa valita väylänsä ja jos ottaa uloimman radan, niin sen ulkopuolelta ei saa tulla. Piste. On sitten toinen juttu se, että onko se "oikein". Joidenkin on vain pakko vääntää.
 10. rjr

  Kläbo ja Bolshunov

  https://www.juoksufoorumi.fi/topic/42156-mm-hiihdot-2021/ Sivutolkulla ... Sääntöjen mukaan mennään, ei tunteella.
 11. Tuota kysyttyä etsiessäni osui silmääni tällainen tutkimus, jonka voisi kuvitella sisältävän vähän perustellumpaa tietoa: KESTÄVYYSURHEILIJAN RAVITSEMUS Ainakin sisällysluettelon perusteella siinä on paljon tekstiä. Mutta tämä siis vain esimerkkinä.
 12. "14 vuotta myöhemmin" ... Olisiko se tämä: Tutkimustietoa urheilijan ravinnosta http://sundqvist.blogspot.com/2006/11/suositusta-ravinto-oppaastani.html
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy