Jump to content
Juoksufoorumi.fi


rjr

Jäsenet
 • Content Count

  1 533
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

389 Excellent

Converted

 • 10km
  44:07 (Aktia 2013)
 • Puolimaraton
  1:36:55 (hcr 2016)
 • Maraton
  3:38:47 (hsm 2017)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rjr

  The Barkley Marathons 2019

  Tässä ehkä ovatkin vastakkain toisaalta paskanjauhaminen foorumeilla, blogeissa ja twitterissä ja toisaalta todellisuus, vaikkei olisikaan kaikkien mieleen.
 2. rjr

  The Barkley Marathons 2019

  Älä huoli. Veikkaan, että hän ajattelee sinusta vähintään samalla tavalla.
 3. Meinaatko, että pitkä mies pääsee tuota vauhtia kävellenkin?
 4. Se, mikä on itselle tarpeetonta, voi olla toiselle tarpeen. Kannattaisi yrittää päästä irti tästä @Baltsu-ajattelusta, että jos en itse jotain ymmärrä tai suvaitse, niin ei se muillekaan sovi.
 5. Kokeilenpa, saanko reitin karttakuvanakin tänne: hsm-reitti Ainakin minulla näkyy (Paikkatietoikkunasta).
 6. Vaikket sitä varsinaisesti pyytänytkään, niin tässä on vuodentakaisen puolikkaan reitti Polarilla mitattuna: hsm_2018-04-22_14-00-05.gpx
 7. Höpöhöpö itsellesi. Ilmeisesti Suomessa tuo menestymisehto on kuitenkin voimassa ja koskee myös maastojuoksua. Voisi tietysti myös kysyä, että tiedättekö jonkun juoksijan, joka olisi ollut lähdössä kisoihin, mutta häntä ei päästetty?
 8. Yleisurheilussa on yleisesti sääntönä, että arvokisoihin lähetettävällä urheilijalla pitää olla realistinen mahdollisuus päästä 8-12-16 parhaan joukkoon. Eli kyllä siitä jää kenialaistenkin lisäksi jokunen paikka muillekin. Topi Raitanen taitaa olla tällä hetkellä ainoa, jolla olisi mahdollisuus päästä edes lähelle tuota, mutta kauheasti maastonäyttöjä ei hänelläkään nyt ole ja taitaa muutenkin olla valmistautumassa johonkin muuhun kuin maastojuoksukisoihin. Tuo omalla kustannuksellaan kisoihin lähteminen taitaa koskea vain sellaisia ei-niin-virallisia-lajeja. Ja kun kisoihin tulee aina vähän keitä sattuu, niin se menestyskin on vähän sellaista "miten-sen-nyt-ottaa". Urheilua se silti voi olla. "Pärjääminen" tarkoittaa yleisesti ottaen muutakin kuin mitaleita, useasti puhutaan esimerkiksi "pistesijoista", joten jos oma kommenttisi ei ole järjetön, niin ainakin se on ymmärtämätön.
 9. MM-kisoihin ei yleensä lähetetä ketään vain sillä perusteella, että harrastaa tai että kisat ovat lähellä. Aika vähän on maastonäyttöjä viime kevään jälkeen, jos silloinkaan. Kriteerit ovat yleensä sellaiset, että pitäisi myös jotenkin pärjätä. No ehkä siellä ultra-ympyröissä ajatellaan toisin.
 10. Keitähän sinne olisi voinut lähettää?
 11. rjr

  Garmin MARQ

  Ihan järkyttävän ruma.
 12. rjr

  SPARTATHLON 27-28.9.2019

  Täältä löytyy muutkin: Osanottajat 2019
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy