Jump to content
Juoksufoorumi.fi

rjr

Juoksufoorumi VIP
 • Posts

  1 703
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rjr's Achievements

 1. rjr

  Adidas Boston ja/tai Adios

  Aika helppo. Onko tämä vai tämä
 2. Ilahduttaa myös tuo Nina Chydenius, joka vaikeiden vuosien jälkeen on kuin uudestisyntynyt. Jokaisessa juoksussa on tainnut tuloksena olla uusi ennätys ja iloisen yllättynyt ilme. Nytkin jäi Camillan jälkeen vähän huonoon väliin ja joutui juoksemaan yksin melkoisen pitkän matkan, mutta hienosti vaan tuli loppuun asti - ennätyksestä pois 15 sek!
 3. Olipas iloinen yllätys nähdä Ella Räsänen eilen Eltsussa radalla! Oli kyllä kuulemma käynyt jo viikko sitten Turussa avaamassa ratakautensa "pienen" tauon jälkeen. 55-alkuisista tuloksista voi päätellä, että harjoitteluakin on jo alla ja kisojen kautta ajasta voisi kuvitella vielä lähtevän iso siivu pois. Toivotaan, että paikat ovat nyt kunnossa.
 4. Tässä olisi vuoden 2015 puolikkaan profiili Polarin V800 -mittarin mukaan. Reitti lienee suhtkoht sama. Eihän tuo varmaan ihan täyttä totta ole, mutta kaipa siitä jonkin osviitan saa. Tuon mukaan ainoa suurempi nousu on Ruissaloon saavuttaessa, muuten aika pientä nyppylää (minä en muista mitään).
 5. Tuohan on ihan normaalia touhua kaikissa huvipuistoissa. Muistelisin nähneeni ainakin 100 cm ja 120 cm rajoitukset esimerkiksi Linnanmäellä aikoinaan. Ehkä ihmisten keskipituus on sen verran noussut, että nyt tuo raja on 150 cm?
 6. rjr

  Suunnistus

  Rastimääritteitä?
 7. Puhelimella ei näy, mutta oikealla koneella näkyy.
 8. Kyllä se ainakin minulle näkyy. Olet kuitenkin aikalailla jäljessä esimerkiksi sellaisesta keskimääräisestä kirjoittajasta kuin @hatapa.
 9. Pyöräily on kai se normaali vaihtoehto. Siinäkin on erilaisia muotoja, kuten kevyt kaupunkipyöräily, maantie, gravel, maasto tai jopa kuntosellainen. Varusteisiin saa sitten kyllä menemään enemmän tai vähemmän rahaa, eli enemmän. Yleensä kai akillesvaivat eivät juurikaan haittaa tai pahene pyöräilyssä, minkä voin itsekin allekirjoittaa. Tuo kuitenkin sitä kaivattua liikettä sinne kipualueelle.
 10. rjr

  Polar Flow

  Ylläpito-ohjelmaksi käy varmaan sellainen, jossa aloitat aina sopivasti uuden ohjelman ennen kuin edellinen ehtii viimeistelyvaiheeseen. Niin minäkin olen tehnyt jo useamman vuoden, kun jalat eivät ole kisaamiskunnossa. Tosin maratonohjelmalla, joka on varmaan muutenkin tasaisempi?
 11. rjr

  Polar Flow

  Poista nykyinen ohjelma ja tee uusi uudella kisapäivällä.
 12. Foorumiltakin löytyy ketju: Alaselän kipeytyminen lenkkeilessä Voisi ainakin kuvitella, että siellä on asiaa käsitelty.
 13. Vaikkei juoksua olekaan, niin jotenkin tuo 50 km:n rääkki miellyttää, siis katsojamielessä. Eli Aleksi Ojala Tokioon Jos siis kisat pidetään.
 14. rjr

  Polarin juoksuohjelma

  Ei ainakaan minun ohjelmassani, jossa on esimerkiksi tällä viikolla yhteensä 4 h 20 min juoksua ja siitä 3 h 28 min 40 sek on tasoilla 1-2. Siis kevyt viikko menossa ja maraton-ohjelma. Varmaan vitosen ohjelmassa on enemmän juoksua 3-5-tasoilla?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy