Jump to content
Juoksufoorumi.fijoukor

Jäsenet
 • Content Count

  7 489
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  38

Reputation Activity

 1. Like
  joukor reacted to Seppo for a record, Tulossa testiin FR235 rannesykemittari   
  Aloitin tänään mittarin testaamisen. Jos on kysyttävää mittarista niin heitä kysymys ketjuun. 
   
   
 2. Like
  joukor reacted to Seppo for a record, Testissä Plantronics BackBeat Fit -kuulokkeet   
  Testasin Plantronicsin BackBeat Fit -bluetooth kuulokkeet. Raportti löytyy täältä. Oleppa hyvä!
   
  Facebookin Seppo juoksee -sivulla mahdollisuus voittaa samanlaiset kuulokkeet omaksi. Arvonta avoinna ke 9.3. klo 22.00 asti. 
 3. Like
  joukor reacted to Seppo for a record, Testissä TomTom Spark Cardio + Music -mittari   
  Testissä TomTomin rannesykemittari Spark Cardio + Music. Raportti löytyy tälltä:
  http://www.juoksufoorumi.fi/testit/tomtom-spark-cardio-music-gps-mittari/
   
  Olkaapa hyvä. 
 4. Like
  joukor reacted to Seppo for a record, TomTom ja 24/7 sykkeen seuranta   
  TomTomin sykemittareihin tuli 26.1 päivitys joka toi tullessaan 24/7 sykkeen seurannan. Päivitys koskee TomTom Spark, Runner 2 Cardio ja Cardio+Music-GPS kelloja. Mittaus tapahtuu rannesykemittarilla 10min välein. Tuloksena on sykekäyrä joka näkyy TomTom MySport -palvelussa. Vielä tällä hetkellä sykekäyrän tietoja ei ole jalostettu eteenpäin. Jälleen yksi askel kohti parempaa kokonaisrasituksen mittausta jossa otetaan huomioon harjoitusten ulkopuolinen rasitus. 
   

   
  Ohjeet toiminnon aktivoimiseen löydät täältä. TomTom Cardio+Music -GPS kello on tällä hetkellä Juoksufoorumin testissä. Testiraportti luettavissa ensi viikolla.  
 5. Like
  joukor reacted to Seppo for a record, IS: Maratoonarin huima tarina: Eksyi juoksun jälkeen ja löytyi kaksi päivää myöhemmin metrosta samat juoksuvaatteet yllään   
  Italialaisen juoksijan maratonreissu kesti odotettua pidempään.
  New Yorkissa järjestettiin sunnuntaina perinteinen maraton, johon osallistui noin 50 000 juoksijaa. Yksi osallistujista oli 30-vuotias italialainen Gianclaudio Marengo, joka saapui ensi kertaa kaupunkiin seitsemän muun juoksijan kanssa. Marengo ei puhu Englantia, mutta oli valmistautunut kuukausia tätä juoksua varten, josta muodostui hänelle uskomaton seikkailu.

  Marengolla kesti maratonissa neljä tuntia, 44 minuuttia ja 27 sekuntia. Maaliin tullessaan Marengo etsi ystäviään, mutta ei löytänyt heitä. Hänellä oli mukanaan reppu, jossa piti olla hotellihuoneensa avain sekä metrokartta. Marengo ei kuitenkaan löytänyt niitä, sillä ne olivat pudonneet todennäköisesti silloin, kun Marengo oli ottanut kesken juoksun eväitä repustaan.

  Asiasta kertoi paikalliselle medialle italialaisten lääkintämies Antonio Boschini.

  – Hän ei voinut löytää tietään hotelliin, joten hän jäi puistoon. Siellä hän myös vietti yönsä, Boschini kertoi New York Timesin mukaan.

  Muutaman tunnin kuluttua muut italialaiset tajusivat, että jokin on pielessä. He lähtivät puistoon etsimään Marengoa, mutta eivät löytäneet häntä. Kun Marengo ei myöskään ilmestynyt sovitulle illalliselle, joten italialaiset ottivat yhteyttä Italian konsulaattiin, joka ilmoitti asiasta poliisille.

  Seurueen oli tarkoitus palata jo maanantaina takaisin kotimaahansa ja eksynyt Marengo löysikin tiensä lentokentälle.

  – Hän odotti siellä, mutta hänet heitettiin pihalle, sillä hän näytti kodittomalta.
   
  Lue lisää
 6. Like
  joukor reacted to Seppo for a record, ASA: Jalkineteollisuuden tulevaisuus – adidas Futurecraft 3D?   
  Adidas puristi maailmalle vajaa 24 tuntia sitten sneek peakin 3D-printatusta lenkkaristaan, joka liittyy uuteen Futurecraft 3D -projektiin. Muistutan jo tässä vaiheessa, että kyse on vielä toistaiseksi prototyyppivaiheessa olevasta projektista.
  Juttu kiinnostaa silti, ainakin itseäni ja vieläpä kahdesta syystä. Olen ensinnäkin seurannut 3D-printtauksen kehittymistä ja sen liittymistä kenkäteollisuuteen. Toinen ja merkittävämpi asia tässä on tietenkin juoksu ja urheilu yleensä. On yksi asia tehdä vapaa-ajankenkä kuin juoksu- tai joku muu urheilukenkä. New Balance on testannut jo pidempään 3D-printattuja ulkopohjia piikkareissa ja uskoisin, että asia on näin myös muiden valmistajien kohdalla. Koska 3D-printtaus taittuu ns. tavallisiin juoksukenkiin onkin sitten toinen asia.
  Lue lisää ASA:n sivuilta
   
 7. Like
  joukor reacted to Seppo for a record, IS: Kolme syöpää selättänyt Harriette, 92, teki maratonhistoriaa   
  Yhdysvaltalaisesta Harriette Thompsonista tuli sunnuntaina vanhin nainen, joka on selviytynyt maratonilla maaliin asti. Asiasta kertoo BBC.
  Uuden ennätysnaisen Harriette Thompsonin maratonurakka kesti lähes seitsemän ja puoli tuntia. 
  Thompson, 92, sai San Diegossa järjestetyllä Rock 'n' Roll Marathonilla ajakseen 7.24.36. 
  Lue lisää
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy