Jump to content
Juoksufoorumi.fi


joukor

Jäsenet
 • Content Count

  6 326
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by joukor

 1. Kunto kasvaa levossa ! 👍
 2. Veikkaan, että rannemittaus on ollut hetken vex pelistä.
 3. 11,26 km / avg 131. Matolla
 4. joukor

  Hoka One One

  Nykyään sukupuolia on kai rajoittamaton määrä, siksi ne siniset ja punaiset nutut on laitettu myyntikieltoon sukupuolisuutta rajoittavina ja niitä muita sukupuolia loukkaavina. 😝
 5. Joo, hyvää laiskiaista vaan täältäkin. Heräsin viideltä ja piti sitten tehdä kaikenlaista, mm ssa lenkki heti aamusta. Ennen päivystystä. Mutta v..t. Otin mirrin kainaloon ja sohvalla meni pari h. taju taskussa. 😀 iltapäivällä sitten matolla 4 x 1,6 km veto avg 81-94 %. Palauttelin välit kävellen. Saunaa ja vettä.
 6. joukor

  Päivän kevennys

  Tuli mieleen : Aikoinaan - 80 luvun alussa oli Mestari Elannon ikkunassa Pengerkadun päässä kyltti : Jäsenjuusto tarjouksessa.
 7. Duunissa palautteleva 6,44 km matolla. Salilla kuntopiiriä. Sauna.
 8. Korkilliset geelit taitaa olla kuitenkin aika isoja ? Juomavyö, neljällä pikkupullolla. Joka pulloon sekoittaa 15-20 g geelin valmiiksi. Toimii.
 9. Kyllä toimii. Samoin kokis on ihan kuningaskamaa. ( jos vaan pakki kestää happoisuuden )
 10. Geelit toimivat kyllä hieman vanhempinakin. Löysin kaapin perältä vuosikertageelejä, tais olla jotain Sceezyä tjsp. en muista. No, anyway. Pistelin pitkällä lenkillä ne kylmästi poskeen ja vettä pullosta perään. Hiukan oli tuuheaa kamaa tulemaan ulos tuubista, mutta väkivaltainen tuubin puristelu auttoi. Maku oli ihan yhtä paska, kuin tuoreissa. En kertonut kellekään, että päiväys oli kolme vuotta yli.
 11. joukor

  Sydänongelmia

  Liian alhainen syke voi ehkä olla oire jostain muusta ? Kannattaa varmaankin seurailla myös muita mahdollisia oireita, esim. väsymystä, tai huimausta.
 12. N. 20 km PK ta hitaasti reilu kutosen kyytiä. Risuja ja pieniä oksia tiet täynnä. 5 C ja edelleen kova tuuli Garminin setä kehui kovasti ja kehoitti jatkamaan samalla tavalla...että semmoinen tapaus.
 13. joukor

  Sää

  Täällä annettiin illalla aika harvinainen kehoitus mediassa : " Pysykää sisällä , tuuli on vaarallisen voimakas " Pysyin.
 14. 8 km pk matolla. Sellainen myrsky, että alle 100 kiloisilla ei asiaa pihalle ilman turvavaljaita.
 15. Sadepäivän iloksi siivosin tuon Grundigin päältä ja sisältä. Aika hyvin paskan alla säilynyt. Ei edes pahemmin kulumaa. Sähköisesti myös ilmeisesti kunnossa, kun soi nätisti. Nostin ULA taajuutta hiukan yli 100 Mhz. Jahhans, ulos ei tänään asiaa. Ihan tolkuton tuuli, kuulemma junatkaan eivät lönsirannikolla nyt liikennöi. Josko sitä siis lähtis vaikka matolle ja sitten saunaan ja hiukan kaljaa koneeseen.
 16. Joo, pöly eristää ja noi putket tuppaa olemaan aika kuumat. Oikariinkin voi tosiaan mennä. Ei olis eka tulipalo, joka lähtee putsaamattomasta laitteesta. Telkkarit oli muistaakseni taannoin koko perkeleitä syttymään.
 17. joukor

  Sää

  Osui silmään hyvä ja mielenkiintoinen bloggaus. Ossi Tiihonen on nähnyt paljon vaivaa kerätessään uutisia lähihistoriasta. Nuo oman aikansa pikku-uutiset on muuten aika hauskaa luettavaa 😀 !
 18. Näin se on. Yli 40 vuotias on ’teknisesti’ jo veteraani, mutta ikäkestävyys on erinomainen, kuten myös osaaminen ja taktinen pelisilmä. Todennäköisesti natu. Annemari tuskin seurustelee talkkarin kanssa ?
 19. joukor

  Sää

  7 C ja helkkarin kova etelätuuli. Lupailivat ensi viikolle lunta ? No, se ei ole edes takatalvea, normikeli Maaliskuussa.
 20. Annemari Kiekaran harjoittelusta juttua. YLE urheilu
 21. Virittelin tuon DUX in käyttökuntoon. ULA purkki oli ehjä, vikaa en vielä löytänyt. Ostin varaosakoneen ja sen chassiksen päälle kasasin toimivan laitteen. Vaihdoin samalla kaikki arvonsa hukanneet vahakonkat ja kiillotin kotelon. Soi hyvin. Signaalin etsimiseen ostin jatkoa varten Uraltonelta näppärän signaalin hakulaitteen. Pitänee käydä se orkkis chassis vielä läpi ajan kanssa. Tuossa hiukan kuvia. Ennen ja jälkeen
 22. Hyvinhän sälli kyllä vetää ! Ei muuta ku lisää treeniä ja laajempaa repertuaaria. 👍 A I N O A S T A A N harjoittelemalla oppii, ja vain harjoittelemisen kautta tulee oikeaksi tekijämieheksi t. soittajaksi. Mun faija treenas n. 2-4 h päivittäin pianolla muutaman vuoden. ( Joo, ei ollut naapureita ) Mutta osas se kyllä sitten kans soittaakin.
 23. Ehdottomasti elukat on ihan ykkösluokan stressin poistajia ja v-paineen laskijoita. Päikkäreille kun kaappaa yhden karvapatterin kainaloon, niin helposti tunnin verran on taju vex.
 24. Matolla 9 km. Sis 2x3,2 km 79-94 % avg. ( alku ja loppuverrat ) Tuottamaton harjoitus, tykkäs Garminin setä ja laitoi päälle 36 h palautumisaikaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy