Jump to content
Juoksufoorumi.fijoukor

Jäsenet
 • Content Count

  6 703
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  34

joukor last won the day on May 12

joukor had the most liked content!

Community Reputation

6 003 Excellent

1 Follower

About joukor

 • Syntymäpäivä 18.03.1958

Recent Profile Visitors

3 072 profile views
 1. Kyllä vaan. Viime syksynä poimin korillisen ( n. 12 -13 l ) n. Kahdessa ja puolessa tunnissa. Hyvä paikka, niin sirtymiseen ei kulunut aikaa, mulla oli vielä pikku kiire duuniin ja poimin kahdella poimurilla vuorovedoin niin oli aika nopeaa touhua. Kyllä tuo toimii myös mustikoidenkin kanssa. Eikä roskiakaan muuten tule, jos poimii kypsiä marjoja. Oikeasti ei montaa päivää mene, niin kyllä ne marjat on poimittu. Ihan parasta jos koko perhe on yhdessä hommissa. Välillä kahvit, tai vaikka nuotiomakkarat. Mikäs sen mukavampaa viihdettä 🍒ja samalla saa koko kroppa vielä liikuntaa. ps. Vaimo haki tänään kesän ekat kantarellit.
 2. Joo, eivät pääse ulkomaalaiset tänä vuonna Suomen metsiin. Toisaalta, kyllä noita marjoja piisaa. Kaikille. Metsässä olo vrt. saaliin määrä on sivuasia. Saahan noita marjoja pakkasaltaasta, tai torilta tuoreena ämpärikaupalla. Metsässä vaan on aina mukavaa. Btw. Olen n. neljänkymmenen vuoden aikana pannut merkille, että sienet kasvavat lajeittain jotenkin omalaatuisesti vuorovuosin. Viime vuonna tuli paljon kantarelleja ja suppiksia. Tänä vuonna veikkaus kehnäsienten ja tattien puolesta.
 3. 18 km. Kahden niemen lenkki, Västnäs ja Östnäs. Hienoja reittejä. Syke oli koko matkan 117-125. Vauhtia n. 6 km. Pieni pätkä piti rämpiä kivikossa, että pääsi päättyvältä tieltä oikaisemaan toiselle tielle. Hauska ilmiö. Merisumu. Lämpötila sumuisella alueella oli 17 C, muutaman kilometrin päässä 27 C.
 4. Aamun ’ viileydessä ’ kahdeksan kilometriä metsän suojassa. PK. ihan kiva ilma. 27 C. ja tyyni. Klo 10:05. Sääennusteen mukaan illemmalla viilenee.
 5. Joo, tikata täytyy. On kyllä hyvä ja kevyt pyörä ja vähitellen oppinut käyttämään klosseja. MUTTA, suurin vaikutus oli kyllä hyvällä myötatuulella. 😀
 6. Pyöräily on helteellä ihan parasta. Juotavaa ja äänikirja vaan mukaan. 27,8 km. Reilu tunti. Mennessä sai puskea tosissaan 23 km / h kyytiä ja tullessa lasketella 30 km / h. .29,5 C ja reipas, lämmin etelätuuli. Aurinkorasvaa ei nyt kannata säästellä. Ens viikolla aurinkorasvaa tuskin tarvitaan.
 7. Olisko niin, että 100 km maantiejuoksun treenaaminen onnistuu oivallisesti normi maraohjelmalla, se vois olla myös syy ohjelmien vähyyteen ja myös vaatimattomiin harjoitusten kilometrimääriin ? Ts. Isommat kilometrimäärät eivät anna vastaavaa hyötyä. Onnistuuko sitten tiukan maraohjelman avulla maksimituloksen tekeminen maantie satasella. Varmaan joo, jos pohjat on kunnossa ja tarpeeksi myös raastoa takana. Ultrajuoksun harjoittelusta ylipäänsä ei hirveästi juttuja, eikä erillisiä ohjelmiakaan ole vastaani tullut. Etenkään niiden yli satkun, tai polkujuoksujen treenaamisesta. Ovat kuitenkin ihan eri juttu, kuin satanen maantiellä. Jossain vanhassa ultrajuoksija lehdessä ( en muista missä numerossa ) oli Töyrylän tekemä hyvä juttu samasta aiheesta. Pitäis kaivaa varastosta lehti esille. Jahhans ! Edellä viittaamani kirjoitus muuten yllättäen löytyikin googlaamalla. Timo Töyrylä, Ultrajuoksijan harjoittelu
 8. Iltapäivällä reilu 8 km / 5:44 / sykkeet ylhäällä, lämpöä 28,5 C Päälle kevyt vilvoittelu.
 9. @perttu, ei ihan vielä. Pari viikkoa vielä. Raakiletta on paikoin todella hyvin. Samoin puolukasta on tulossa huima sato, jos runsas kukinta kantaa marjoihin asti. Vettä vaan tarvittaisiin hiukan. Tänä vuonna on vielä vähän marjojen jakajia, maahan kun ei ole tulossa ulkomailta väkeä ja svenskit taas ovat aika laiskoja poimimaan marjoja. 😄. Se on melkein niin, että metsässä kun johonkin törmää, niin voi Suomeksi kysyä ; Onko mitään löytynyt ? Todennäköisyys on suuri, että vastaus kuuluu : Joo, jotain on vähän ämpärin pohjalla.
 10. Se olis sieniaika kohta käsillä. Tutkittua tietoa sienten terveysvaikutuksista : Kantarellissa, tateissa ja rouskuissa on ainesosia, jotka voivat tukea terveyttä monin eri tavoin. Sienistä on jalostettu merkittäviä lääkkeitä, esimerkiksi antibiootteja. Nyt näyttää siltä, että sienten ainesosat voivat myös auttaa elimistöä myös muun muassa taistelussa syöpäsoluja vastaan. Sieniä syömällä voi ehkä myös saada kolesterolia kuriin ja lisätä sydänterveyttä. juttu Iltalehdessä perustuen Sinikka Piippon ja Pertti Salon kirjaan ’Terveyttä sienistä ’ (Minerva).
 11. joukor

  Kevätseuranta

  Hieno ! ( pts. jos haluaa nukkua ikkuna auki )
 12. joukor

  Garmin Fenix 5

  No joo. oli ennenaikaista riemua. Betaversion päivittäminen auttoi. Hetken. Nyt on taas sama ongelma. Laitoin ylläpidolle viestin.
 13. Soutimella viileässä kellarissa ( 20 C ) 9000 m vastus 10, ja aikaa paloi 41,23. Vauhti 13 km / h. Kuvan Sulokissa ei liity asiaan.
 14. joukor

  Garmin Fenix 5

  Veikkaan, että nykyisen kellon tiedot eivät uuteen kelloon siirry. Näin ainakin aiempien kellojen kanssa on käynyt.
 15. joukor

  Garmin Fenix 5

  Ongelma ratkesi. Latasin beta päivityksen Garminin kotisivuilta. Samalla kolahti myös Huawein update kapulaan. Jompikumpi, tai molemmat auttoivat. Taas pelaa mittari, kuin Buick.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy