Jump to content
Juoksufoorumi.fijoukor

Jäsenet
 • Content Count

  6 713
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  34

joukor last won the day on May 12

joukor had the most liked content!

Community Reputation

6 038 Excellent

1 Follower

About joukor

Recent Profile Visitors

3 076 profile views
 1. Parisuhdeterapiaa metsässä 👍
 2. 15 km rantoja pitkin ja osin metsässä 6:12 / jotain. Rannesyke otti ja sekosi ja laski sykkeen askeleista. Hieno kesäpäivä, sadetta kehittelee.
 3. Aamulla saunakaljojen poistolenkki. 8,5 km / 127 / 5:44. Hiostava keli, tyyni.
 4. Aamupäivällä puolitoista tuntia metsässä, ennen sadekuuroja paarmojen ja kärpästen kanssa. punkkeja 0 Vielä on vihreitä mustikoita paikoin, mutta viikon kuluttua tilanne on parempi. Kantarelleja löytyi myös ihan mukavasti.
 5. Kahdeksan kilometriä matolla. Mäkiohjelma. Vauhti jotain 5:05 - jotain. syke kävi 92 % / max. Ihan oli kivaa hikoilla sikana. Saunassa sitten jatkot.
 6. Lupaava kaveri tekee paluuta radalle loukkaantumisen jälkeen. Keväällä Samuli juoksi 10,37. Sadan metrin Suomen ennätys on Hartosen vuonna 2001 juoksema 10,21. Hartosen 200 metrin SE 20,47 on juostu Sydneyn olympialaisissa vuonna 2000. Joko nyt on uuden mestarin aika ? Juttua YLE n uutisissa
 7. Duunissa, matolla n. 9 km. Vauhti jotain karvan päälle 5:10, kai. Sykkeet lopussa 82 % / max. Sauna päälle.
 8. Kaikki aikanaan ! 👍 Noi äänikirjat on kyllä ihan parasta, samoin podcastit. Btw. Kaiva jostain kirjastosta Sinuhe äänikirjana, vaikka sen olis lukenutkin, niin kuunneltuna se toimii erinomaisen hyvin ja juttu vie mennessään niin, että matkaa ei edes huomaa.
 9. 41 km /avg 110 / 22,5 km. Kiertelin Gävlen asuinaluieita ja ihastelin hyvin suunniteltua ja toimivaa infraa. Nättejä istutuksia ja hienoja alueita yhdisteleviä mutkittelevia pikkuteitä. Tuli hei Hannu Hanhi olo. 18 C , tyyni. Sadetta tulossa.
 10. Pikainen retki metsään. Mustikat, vielä viikko t. kaksi. Liikaa vihreitä. Kantarellit, löytyy pieniä. Viikon kuluttua ok. Punkkeja ja hirvikärpäsiä 0.
 11. Kyllä vaan. Viime syksynä poimin korillisen ( n. 12 -13 l ) n. Kahdessa ja puolessa tunnissa. Hyvä paikka, niin sirtymiseen ei kulunut aikaa, mulla oli vielä pikku kiire duuniin ja poimin kahdella poimurilla vuorovedoin niin oli aika nopeaa touhua. Kyllä tuo toimii myös mustikoidenkin kanssa. Eikä roskiakaan muuten tule, jos poimii kypsiä marjoja. Oikeasti ei montaa päivää mene, niin kyllä ne marjat on poimittu. Ihan parasta jos koko perhe on yhdessä hommissa. Välillä kahvit, tai vaikka nuotiomakkarat. Mikäs sen mukavampaa viihdettä 🍒ja samalla saa koko kroppa vielä liikuntaa. ps. Vaimo haki tänään kesän ekat kantarellit.
 12. Joo, eivät pääse ulkomaalaiset tänä vuonna Suomen metsiin. Toisaalta, kyllä noita marjoja piisaa. Kaikille. Metsässä olo vrt. saaliin määrä on sivuasia. Saahan noita marjoja pakkasaltaasta, tai torilta tuoreena ämpärikaupalla. Metsässä vaan on aina mukavaa. Btw. Olen n. neljänkymmenen vuoden aikana pannut merkille, että sienet kasvavat lajeittain jotenkin omalaatuisesti vuorovuosin. Viime vuonna tuli paljon kantarelleja ja suppiksia. Tänä vuonna veikkaus kehnäsienten ja tattien puolesta.
 13. 18 km. Kahden niemen lenkki, Västnäs ja Östnäs. Hienoja reittejä. Syke oli koko matkan 117-125. Vauhtia n. 6 km. Pieni pätkä piti rämpiä kivikossa, että pääsi päättyvältä tieltä oikaisemaan toiselle tielle. Hauska ilmiö. Merisumu. Lämpötila sumuisella alueella oli 17 C, muutaman kilometrin päässä 27 C.
 14. Aamun ’ viileydessä ’ kahdeksan kilometriä metsän suojassa. PK. ihan kiva ilma. 27 C. ja tyyni. Klo 10:05. Sääennusteen mukaan illemmalla viilenee.
 15. Joo, tikata täytyy. On kyllä hyvä ja kevyt pyörä ja vähitellen oppinut käyttämään klosseja. MUTTA, suurin vaikutus oli kyllä hyvällä myötatuulella. 😀
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy