Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

joukor

Jäsenet
 • Content Count

  5 783
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  28

joukor last won the day on August 20

joukor had the most liked content!

Community Reputation

3 937 Excellent

About joukor

 • Syntymäpäivä 18.03.1958

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Täällä

Recent Profile Visitors

2 708 profile views
 1. joukor

  Hyvä biisi

  Kappale kadonnutta historiaa netin syövereistä. Neil veti keskustelua hyvin ja Juicella oli hienosti sana hallussa. Suomalaisuuden perimmäisiä " arvoja " ruodittiin aika reippaalla kädellä. Toimiskohan nykyään, vai pahoittaiskohan joku mielensä ja saisi puheiden kuuntelemisesta itkupotkuraivarin 🙂
 2. Laitetaan nyt tähän ketjuun jatkoksi : Kosovo, Pristina Halpa maa, ja sattumien summana päädyttiin tänne lomailemaan. Asuin Pristinan ytimessä ja juoksin 6 lenkkiä, Käytännössä tehtyjen lenkkien ja kartan välillä oli suuri ristiriita. Katu saattoi olla, tai sitten ei. Jalkakäytäviä oli harvemmin, mutta hiekkaisia oikopolkuja talojen väleistä, roskakasojen kautta paljon. Asemakaavaa ei oikeastaan ole, vaan kadut ja väylät ovat aikojen myötä muodostuneet, ja tämä on muuten hämmentävää. Liikenne on kaoottista. Merkille pantavaa oli myös irtokoirat. Niitä oli paljon. Osa ei reagoinut juoksijaan mitenkään, osa koirista halusi lähteä mukaan ja osan mielestä juoksijaa voisi olla kiva maistaa. Puistoja on vähän, eikä niiden sijainti ollut kannaltani optimi. Muihin juoksijoihin en viikon aikana törmännyt. Kosovo on sekulaarinen, mutta etenkin muslimien mielestä lyhyet juoksuhousut ja t - paita olivat jotain kummallista. Sain muutaman kommentin ja paljon mulkaisuja. Plussat juoksun kannalta ; hyvä ilma. Keskustan kävelykatu oli kilometrin mittainen baana, jossa on hyvin tilaa läpsytellä, eikä autoja. Pristinan kartta
 3. Pakki sekaisin. Koko päivä mennyt loikoillessa ja vessassa. Nyt sentään jo pystyy varovasti syömään. Aika perseestä.
 4. joukor

  Garmin Connect

  Koitin tehdä Garmin Connectin nettisovelluksella juoksureitin Fenix 3 hr ään. Onnistuihan se. Automaattisena tai käsin mittaamalla. Mutta siirto Androidin t. Ios: n BT n kautta kelloon vei tiedoston yllättäen kohtaan kilpailu. Sieltä sitten kun tuon tiedoston käynnistää, niin karttaa ei näy. Eikä reittiohjetta, joka oli tempun tarkoitus. Onko siis niin, että tuon siirron voi luotettavasti tehdä ainoastaan ’ piuhan ’ avulla PC ltä ?
 5. Pyrêk. Voitaikinassa paistettu ja hyvin maukas pötkylä.
 6. Kiitos hienosta kirjoituksesta ja onnea huimasta suorituksestasi !
 7. Metsä tuottaa kuulemma oikeasti hyvää oloa. Verenpaine laskee, samoin stressitaso. Veikkaan, että myös nopeampaan palautumiseen saa metsästä apua ? Ainakin stressi jää aina metsään, kun sinne vaan viitsii mennä. Metsän tervehdyttävää vaikutusta on kai tutkittu paljonkin, googlettelin hiukan ja Tässä juttua aiheesta.
 8. Svenskillä lyhyt pinna
 9. joukor

  Garmin Forerunner 935

  Jaa-a. Laitekohtaisia eroja, ehkä ? Mulla on ollut pari 735 käytössä ja sykkeet heitteli sattumanvaraisesti? Etenkin kylmillä ilmoilla. HR 3 käytössä nyt ja se on näyttänyt sykkeet suht.ok Pitäähän laitteen kuitenkin toimia luvatulla tavalla, joten kannattaa toki olla yhteydessä Garminin tukeen, auttavat kyllä.
 10. Kävin vielä pari tuntia poimimassa vapaapäivän kunniaksi. Kuuma ja kuiva kangas, puolukoita oli paljon ja osa jäi odottamaan seuraavaa poimijaa. Olivat tuollla aika kypsiä. Lämpöä 28 C ja kevyt tuuli. Lisämausteena punkin perkeleitä.. paljon.
 11. Aamusta metsään. Parissa tunnissa puolukoita, mukana myös kypsiä. Ts. Vielä pitäis ainakin viikko odotella. Kuuna oli. 23 C aamupäivällä.
 12. Herkkusienikastike, perunoita, puolukkahilloa ja ämpärillinen salaattia.
 13. ’Mens sana in corpore sano’ - ts. Henkinen puoli järjestykseen, ja liikunnan määrän samanaikainen järkevöittäminen auttavat varmasti. Lääkärille vaan rohkeasti ongelmien kanssa ja samalla juoksun asemasta joku toinen liikuntamuoto tilalle. Pyöräily, uinti tjsp. antavat aivan yhtä hyvän vasteen fyysisesti ja henkisesti, kuin juoksukin. Kroppa kestää nuo liikuntatavat myös paremmin. Tänään on hyvä päivä muuttaa toimintatapaa ja saada paketti pysymään kasassa. 👍
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy