Jump to content
Juoksufoorumi.fijoukor

Jäsenet
 • Content Count

  5 955
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  29

joukor last won the day on November 11

joukor had the most liked content!

Community Reputation

4 402 Excellent

About joukor

 • Syntymäpäivä 18.03.1958

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Täällä

Recent Profile Visitors

2 765 profile views
 1. Hyvä stoori, kiitoksia lukuhetkestä Sata maratonia on oikeasti kova juttu !
 2. Tuo on totta, mutta se hiilareiden määrä nousee salakavalasti liian korkeaksi , jos ei sitä pakkausselostetta vilkaise. Esim. Hedelmäjogurteissa on 10 g sokeria / sata g valmistetta. Sama ilmiö on useassa jalosteessa. Lisäksi nuo hiilarit ovat nopeita hiilareita, eivät ns. hitaita, joita on esim. ruisleivässä.
 3. Pikainen käynti metsässä. Eivät ole suppikset pakkasesta moksiskaan. Ensi viikolla on 7 C, joten vielä ehtii. Kuvassa, vaimo kerää laatua, mulla taas on määrää..
 4. joukor

  Jalkapallon EM 2020

  Muistan nuoruudestani sanonnan : ” Suomi ei voita Euroviisuja, eikä pelaa futista EM tai MM tasolla. ” - joutaa romukoppaan tuo. 👍
 5. Lähtötaso lienee ratkaisevin. Eli verrattuna mihin. Monelle käveleminen voi olla kuntoa ylläpitävää liikuntaa. Toisille taas pienikin ja säännöllisesti tehty kävelylenkki saattaa kohottaa kuntoa. Harvemmin kuitenkaan kävelemällä kunto laskee.
 6. joukor

  Hyvä biisi

  Hyviä, vaikka ehkä ihan pikkuisen pateettisa ovat nuo vanhat biisit. 😀 Tuostapa tuli mieleen. Keväällä Furuvikissa, lähellä Gävleä on Roxy Musicin Bryan Ferryllä konsertti. Pitää varmaan hankkia liput. https://furuvik.se/scenochshow/bryan-ferry/ Kelpo mäiskettä !
 7. Suomessa on todella marginaalisesti rasismia ja / tai joutavan päiväisiä ääriliikkeitä. Peräpohjolassa on kautta aikain suhtauduttu kaikkeen stoalaisella viileydellä ja pitkällä pinnalla. Varmaan ikuisen kylmyyden, varpaiden palelun ja tuulilasin tympeän aamuraapimisen seurauksena. Rasismin, fasismin, natsittelun ja vihapuheräyhäämisen avulla ohjataan sopivasti katseet pois olennaisista ongelmista. Noin helppoa se on. Samalla kuliseissa budjetoidaan lisävelkaa, rakennellaan uusia suojatyöpaikkoja, ylipäänsä lisätään kansalaisiin kohdistuvaa kustannuskuormaa. Ne todelliset ongelmat : Mm ssa asunnottomuus, nuorisotyöttömyys, eläkeläisten olojen kurjistuminen, velanotto ja julkisen sektorin koko jäävät sopivasti taka-alalle. Mediassa muuten ei noista em. aiheista ole liiemmin juttuja ollut.
 8. Noinhan se on. Demarien harmaantuessa kovaa vauhtia on saatava äkkiä uutta verta. Mm ssa maahantulleiden luona kannattaa käydä ongella. Syötiksi jäsenkirjan päälle luvataan vielä hyvä poliittinen laiskan miehen homma. Maakunta maksaa lystin ja taas on sossun kädet muiden taskussa. Ei yllätys. Jihadisti ja muita valehtelijoita Seurauksena uskottavuuden ja kannatuksen täydellinen romahtaminen.
 9. Rasismi on todella perseestä, mutta rasismilla ratsastaminen ja oman kilven kiillottaminen, vieläpä valehtelemalla. Se on, jos mahdollista, vielä enemmän perseestä. Ei jatkoon. No, tämä Husu on vaan pieni rikka rokassa, mutta demarien olisi oikeasti syytä olla huolissaan kannatuksestaan. Kohta käy Juttutuvan jengille huonosti. Pitkällä ovat demarit nykyään siitä, mitä työväenliikkeeltä kansa odottaa. Demarit eivät ole nykyään edes pienen ihmisen asialla. Kysymys kuuluukin. Kenen asialla sossut nykyään puuhastelevat ?
 10. Nyt oli demareilla kerrankin hoppu. Husulle tuli äkkiä porttari, Kesäkuun loppuun asti. Heinäkuusta alkaen on Husu sitten rehellinen ja pätevä kansalaisten palvelija yhteiskunnan rahoilla ? Muistellaanpa hiukan, kuinka luikuripuheista viimeksi jäätiin jumiin. ”Husu” Hussein myöntää levittäneensä väärää tietoa ”muslimipuukotuksesta”:// US 22.8.2017 Husu on siis rehellinen muslimi ja reilu demari. arvoitus : Löydätkö kaksi virhettä edellisestä lauseesta ? https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006303780.html
 11. Noiden sykkeitä mittaavien välineiden ongelmat olikin tuossa edellä jo hyvin kerrottu ja kyllä vaan. Sama vika on esiintynyt ihan kaikissa vöissä, mitä olen lajin parissa käyttänyt. Syynä useimmiten Kylmä ilma ja kuiva iho, liitännät hapettuneet ja heikko patteri. Harvoin itse vyö antureineen on rikki mennyt.
 12. Liitetään vielä laulukuoroon Ahtisaaren vankkumaton luottopelaaja., toinen Hussein. AL- Taee. 🏆 Kyä lähtee !
 13. Näillä kilometreillä vuoden, ehkä kaksi. Pesen aina suihkussa vehkeet, myös mittarin vyön.
 14. Mountain of Hell Kannattaa katsoa nenä näytössä kiinni 🙂
 15. Näinhän se on. Rahoitusmaailman perusongelma lie siinä, että liian monella päättäjällä on omat kortit pelissä. EU ssa lisäksi se oma virka on mainio pikku kultakaivos. Olemattomat verot, hyvä liksa, tajuton eläke ja luontaisedut. Rahaliitto on paljastumassa isoksi petokseksi ja Saksan pankkien vanavedessä pinnalla kannatellaan keinotekoisesti myös muita todella isoja ja varakkaita rahalaitoksia. Pankeilla on muuten kumma erillinen asema yritystoiminnassa, vaikka iiden pitäisi olla samanlaisia oman kannattavuutensa perusteella pystyssä pysyviä ja omistajilleen tuottavia yrityksiä. Ei mitään muuta. Markkinatalouden lakeja rikkomalla järjestelmä ei voi toimia oikein. Kuinka EU n johdon julkea toiminta sitten eroaa väli - Amerikan korruptoitumeesta huumekaupasta, jossa maan poliittinen johto on mukana. Eipä muuten mitenkään. Luxemburgin entisen pääministeri Juncker ”Lokakuussa 2014 paljastui, että Luxemburg oli johdonmukaisesti auttanut lukuisia yrityksiä kiertämään veroja Junckerin ollessa maan pää- ja valtiovarainministeri.[14] paljastuneet asiakirjat osoittivat Luxemburgin saavuttaneen Euroopassa veroparatiisin aseman antamalla yrityksille salaisia verohelpotuksia ja laskien niitten veroprosenttia aina alle 1 % asti” / Wikip. Juncker Islantilaiset olivat pankkikriisinsä aikana fiksuja. Huolimatta poliitikkojen jeesustelusta ei kansa astunut takausmiinaan. Pankit kaatuivat, mutta islantilaisilla ja Islannilla menee kuitenkin oikein hyvin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy