Jump to content
Juoksufoorumi.fi


joukor

Jäsenet
 • Content Count

  6 240
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  32

joukor last won the day on December 16 2019

joukor had the most liked content!

Community Reputation

5 008 Excellent

About joukor

 • Syntymäpäivä 18.03.1958

Recent Profile Visitors

2 857 profile views
 1. joukor

  off topic osa 1

  Management by Perkele. Hyvän valmentajan avulla huonokin joukkue saa tuloksia aikaiseksi, mutta huono valmentaja ei saa tuloksia aikaiseksi edes hyvällä joukkueella. Edellisen voi yleistää myös työelämään ja koulutukseen.
 2. joukor

  Sää

  Suursäätilassa ei näyttäis vieläkään olevan muutosta tulossa. Loppuviikkoa kohti ilmeisesti lämpenee. Ventusky.com on muuten aika pätevä, näyttää myös ylemmät ilmavirtaukset.
 3. joukor

  Sää

  Sumua ja tuhnuista tänään ja 4 C.. Lupasivat iltapäiväksi ja illaksi kovaa lumipyryä Rannikolla se tulee kyllä vetenä, veikkaan.
 4. joukor

  Sää

  Harmihan se kyllä on, ettei talvi tule totuttuna aikana, eikä pääse harrastamaan talvilajeja. Pimeääkin on kuin peikkolassa. Kaikki tämä on kuitenkin normaalien säävaihtelujen piirissä, näin olen ymmärtänyt. Kuuluu siis samaan kastiin, kuin kylmät kesät jne. Miitausmääritteet vuodenajoista ovat uusi keksintö. Historiaa lämpötilojen, tai lumettomuuden osalta tuskin tehdään. Jäätkään eivät ole sulaneet pohjoisilta merialueilta, vaikka Al Core niin topakasti ennusteli taannoin. Uudessa filmissään kuulemma ennustaa taas samaa 12 vuoden kuluttua tapahtuvaa totaalia sulamista. Taannoin totena näytetty ja valheellisiin ja manipuloituhin tietoihin perustuva Mannin lätkämailagraafi ei tokikaan toimi. Se on oiva osoitus vääristellyn tilastoinnin aiheuttamista kerrannaisvaikutuksista Al Core
 5. joukor

  Hyvä biisi

  Ajatonta verbaaliakrobatiaa
 6. .. tai ainakin isommat tuopit
 7. Hauska koira. Eläinten kanssa touhuaminen vähentää stressiä ja laskee verenpainetta. ( luin jostain )
 8. Mukavuusympyrän sisällä on .. mukavaa. Ja mitä pidempään siellä ympyrässä on, sen pienemmäksi se ympyrä kutistuu ja ympyrästä poistuminen vaikeutuu. Edellinen toimii, niin työelämässä, kuin siviilissäkin. Toisaalta. Omat tavoitteet määrittävät sen ympyrän koon . Muistan muutama vuosi sitten, että ei ollut sellaista ilmaa, etten olisi lenkille lähtenyt. Nyt ajattelen jo hieman toisin 🙂
 9. Täällä ei jäätä tänä talvena ole näkynyt, kuin korkeintaan jonkun jalon juoman lasissa.
 10. Harvoin Tammikuun 24. voi olla pihalla, ilman hanskoja, ilman pipoa. 08:20 oli 5 C. Btw. Tämä lämpötila näkyy mukavasti myös ok asujan laihassa lompakossa.
 11. Puoluetuet saivat ’ kuoppakorotuksen ’ 😂 Iltalehti
 12. Metsästä lääke myös verenpaineen nousuun. Tästäkin on nyt sitten tehty Väitöskirja. Mielenkiintoista tekstiä. Oikeastaan kysymys on metsässä liikkumisen vaikutuksesta stressin hallinntaan, mutta verenpaineen nousun kannalta stressi on merkittävä tekijä.
 13. joukor

  Huono biisi

  Berit antaa parastaan. Och samma på svenska Soittajan sormi
 14. joukor

  Huono biisi

  Tää on klassikko, mutta uusinta ei ole pahitteeksi. https://www.youtube.com/watch?v=slGLYt3--GY 🙂
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy