Jump to content
Juoksufoorumi.fi


joukor

Jäsenet
 • Content Count

  5 483
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  27

joukor last won the day on May 16

joukor had the most liked content!

Community Reputation

3 158 Excellent

About joukor

 • Syntymäpäivä 18.03.1958

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Täällä

Recent Profile Visitors

2 561 profile views
 1. Det känns så tungt nu. Sverige förtjänade inte att vinna. Finland är det bättre laget även fast de inte borde vara det, säger Jonas Andersson. 💪 https://www.svt.se/sport/ishockey/sverige-finland-10 ojoj.. stackars
 2. Joo, kannattaa lukea aamulla SVT.se Selitykset. Voi olla taas hauskaa luettavaa.😀
 3. Taannoin Väyrynen oli ehdolla PK seudulla. Kaverini asui Vihdissä ja oli kuulemma ollut shokkiaamu, kun verhot avattuaan oli ikkunan taakse pöllähtänyt yön aikana metriä korkea Väykän naama noin 30 cm lasista. Vaalijuliste oli löytänyt yöllä uuden paikan. Mutta joo, jos Suomi vaan saa pidettyä pään kylmänä ja Svenskien hyökkäykset alussa kurissa, niin mahdollisuudet voittoon paranevat kummasti. Svenskeillä menee hermo.
 4. Joo, helppoa ei tule olemaan. Se ainakin on varmaa.
 5. ihan kuin olisivat pelanneet puolivalolla. Kumma juttu. Nyt sitten vastaan Ruotsi ? Zumteuffel sano Kuchnhackel 😝
 6. Rinnekin tuossa Näkkäläjärven touhuja kiirehti setvimään.Mitäs sitä, nuoren tyhmyyksiä. Anteeksi vaan ja onnea.Eikä haitaa vaikka Näkkäläjärvi valehteli eli muisti väärin saamansa rikostuomion. Hyvä sossu kuiteskin on kyllä. Näyttää olevan muuten sossuilla nuo yksittäistapaukset oikein vallitseva käytäntö. Sotkuja sossuilla kyllä piisaa. Ykisttäistapauksia siis 😉 ja johtoa myöten. http://www.superhiiri.fi/?p=147
 7. Aika rajua Saksan SPD n nuorten osaston Junoksen toiminta EU vaalien alla Berliinissä. Väkivallan avulla haluavat ns. kansallismieliset EU n alueella ” kuriin.” Pesäpallomaila kädessä nyt. Mitä tulee Saksasta seuraavaksi ? Lähde : FB
 8. Noinhan se muuten olikin. Nuorempana kun treenasin Jutsua, niin kuulin että kroppa muistaa ukemin vielä 10 vuoden kuluttua. Pitääpä siis nurtsilla kokeilla pehmeää kaatumista naapureiden iloksi. 😀
 9. Kyllä vaan. Kunto palautuu ja juoksutekniikka säilyy lihasmuistissa. Kuinka kauan ? En tiedä, muutaman kuukauden ainakin kokemukseni mukaan.
 10. Kylläkyllä. Samoin Venäjän etupiiriin kuuluvat rahoittavat aseilla omia tarkoitusperiään. Erinomaista tässä kaikessa on se, että oikeiden syiden poistamisen sijaan haetaan synteettistä ratkaisua. Tuli tuosta mieleen sossujen ääliökiimassaan ihailema Ottawan sopimus. Halosen mielestä sopimuksen ratifiointi oli tosi tärkeä juttu suomalaisille ja ainoa oikea vaihtoehto. Asiantuntijat toki olivat pölhöjä näkemyksiä vastaan.
 11. AK 47 saa ’Persialaiselta torilla’ sopuhintaan muutamalla satkulla.. Kiinassa tehdyn peltukuoriversion kuulemma parilla satasella. Jugoslavian sodan jäljiltä käsikranaatteja on paljon tarjolla ja netti on täynnä ohjeita omatekoisten pommien valmistamiseen. Kemikaaleja saa kaupasta ja muutamasaa tunnissa pommi on valmis. Kotitekoisilla räjähteillä mm ssa Breivik teki järjetöntä tuhoa Oslossa. Ei pahuus ja kusipäisyys mihinkään katoa. Ei ainakaan aselakien kiristämisellä. Ampumista harrastavat ovat jo asensa rekisteröineet, eikä terrori-iskuissa harrastajien kalusto ole käytössä. Islamisaation täydellinen pysäyttäminen kyllä myös terrorin osittain pysäyttää, samoin kansallismielisten ajatusten tukehduttamisen asemasta avoin keskustelu rauhoittaa tilannetta. Tuskin kukaan haluaa Eurooppaan uusia baskikapinallisia, tai IRA n kaltaista järjestöä. Mielenkiintoista muuten. Ruotsissa on SÄPO n toimesta pidätetty jo 3 imaamia. ( Gävle, Västerås, Umeå ) Syytä pidätykseen ei kerrota julkisuuteen, muta salafismi ja ihan oikea vihapuhe, sekä terrorin suunnittelu kuulemma ovat olleet perusteena talteen otolle ja tulevaan maastakarkoitukseen. Aihe on luonnollisesti aiheuttanut pienen älämölön paikallisten muslimien keskuudessa ja juristit voivottelevat, muttta so w.. . https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/manifesterade-for-frihetsberovade-imamer Ruotsissa on yllättäen herätty Ruususen unesta.
 12. Liitossa on parempi, kuin yksin. Suomella on jo historiasta kokemuksia, kuinka Suomi-neidon käy isojen herrojen reissussa. Pienten on käsittääkseni hyvä olla pienten kanssa samassa hiekkalaatikossa. Pohjoismainen kauppaliitto esim. saattaisi olla oiva vaihtoehto. Toisaalta; Ruotsilla tai Norjalla ei sellaiseen liittoon ole nyt mitään intressiä. Kuka uskoo, etteivätkö saksalaiset aja aina ensisijaisesti omaa etuaan. Saksalla on niin iso volymi EU ssa, että oman edun ajaminen on vääjäämätöntä. Hyötyvätkö muut maat sitten Saksan menestyksestä ? Yksinkertaistaen : Kyllä, jos tuotannon osaurakointiin pääsevät mukaan. Vastaavasti, kun tuotanto ei enää vedä, niin reunoilta karsitaan aina ensin.
 13. Kyyti on kylmää ja Euroopan rauhan nimissä tehdään Saksaa isoksi. Saksan teollisuus ja resurssit tarvitsevat EU n alueen tukea enemmän kuin muut tarvitsevat EU ta. Pikkumaille riittää pöydältä muruset, jos niitä nyt sitten edes jää. Ei pitäsi olla niin tyhmä, että uskoo ilmaisiin lounaisiin. Tuossa kopio GCM sopimuksesta, joka ei Suomen haliituksen mukaan ole sitova. Miksi sopimuksessa ( julkinen asiakirja ) on paljon mustattua tekstiä ? https://www.tagesspiegel.de/downloads/24118828/3/migrationspakt-dipl-korrespondenz.pdf Lähde : vapaakulkijan blogi.
 14. Saksalainen, ruotsalainen ja suomalainen näkivät norsun. Saku tuumas, että onhan iso ja vahva otus. Tekee varmaan hyvin töitä ja toivottavasti halvalla. Svenski, hieno eläin ja varmaan harvinainen. Täytyy siis heti pitää möte ja käynnistää sitten suojelutoimet. Suomalainen punastui ja mietti, mitähän v..a toi musta oikein ajattelee ?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy