Jump to content
Juoksufoorumi.fi


simppali

Jäsenet
 • Content Count

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Tulipahan noita alusasuja käytyä hakemassa töihin tullessa kaksi settiä nimenomaisesta Sähkötalon "liiteristä". Aika mitätön määrä näytti olevan laarissa. Teknisiä yksityiskohtia näyttää ainakin laatikoitten takakansi olevan täynnä. Itseä ainakin tuo tuulensuoja eniten kiinnostaa. Eipä noita nyt kesken työpäivän viitti alkaa mallaamaan päällä. Muutenkin on yleensä tapana ostaa liian isot kuin pienet koot, mutta ei haittaa.
 2. simppali

  Olenko ainoa?

  Itse olin maaliskuulla aloittaessani tätä "juoksuprojektia" sen verran onnettomassa kunnossa, että oli pakko aloittaa varovasti ja hitaasti. Tyyli oli ekan puolentoista kuukauden ajan lyhtypylvään väli jonkinlaista juoksua kaukaisesti muistuttavaa ja kaksi väliä kävelyä, kun sykemittari ei antanut edes itse asettamieni rajojen kanssa armoa. Onneksi kuitenkin tuli mittari ostettua ennen ensimmäistäkään lenkkiä. Tilanne parani juhannukseen mennessä niin paljon, että ensimmäiset sellaiset 6 km:n lenkit menivät yhtenäisesti lönkötellen läpi ja varsinainen parannus tapahtui tuossa syyskuun alussa, kun lenkit alkoivat olla 10 km:n tietämillä ja tyylikin alkoi varjoa seuraten muistuttaa jo juoksemista. Viime aikoina on tullut viikossa 2-3 kertaa noin 8-11 ja viikonloppuna noin 15 km:n lenkki. Nyt vauhtikin on jo jotain 6.30-7 min/km ja painokin on pudonnut pelkällä lenkillä 10 kiloa. Sykkeistä on turha puhua, sillä ne ovat suositeltuihin nähden liian korkeita, mutta kun lenkkien jälkeen ei ole tuntunut mitenkään väsyneeltä, niin en ole välittänyt. Näyttävät nyt kuitenkin olevan laskusuunnassa eli tuskin ihan pieleen on tullut vaellettua. Kipuja ei muutenkaan ole ollut kuin vapun tietämillä vissiin tulehtui joku jänne toisesta nilkasta, mutta parani parissa viikossa. Jos nyt tässä menisi tämän syksyn ja talven näin ja jos keväällä vielä tämä homma kiinnostaa, niin täytyy varmaan perehtyä näihin PK/VK/MK yms ja oikeaan harjoitteluunkin ja jos vaikka katsoisi jonkin oikean maratoninkin, jonka kävisi kokeilemassa. Pystyisi tutuilta saamaan vähän respektiä. Ihan omaksi huviksi ja lääkärin ohjeen mukaan tässä mennään.
 3. simppali

  Alelaari

  Eilen tuli käytyä Sokoksella 3+1 päivillä ja mukaan jäi parit 22,90 Niken pitkähihaiset juoksupaidat ja yhdet 29,90 hintaiset Niken juoksutrikoot. Olivat eilisen torstain tarjouksia, mutta eikös homma toimi, että 'tarjoukset voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää'. Ainakin eilen klo 16:n aikaan Hesan keskustan sokkarilla niitä oli vielä hyvin rekissä. Paremmin taisi olla miesten kuin naisten kokoisia. Ei tullut niin tarkkaan katsottua, kun sai oman tarpeensa tyydytettyä.
 4. Meikäläisen (36v)kuntoilu alkoi puoli vuotta sitten ja viime viikolla labrakokeet näytti kolesterolin pudonneen 5.9 -> 4.5, josta HDL 1.03->0.99 (ei niin hyvä). Verenpaine on pudonnut noin tasolta 135/90 -> 118/75. Paino pudonnut 96 -> 87 pituuden ollessa 180. Varsinaisesti ruokavaliota ei ole tullut muutettua, koska omasta mielestä se ei ollut ennenkään kovin pahasti pielessä. Paino tuli vuosien varrella tahtiin kilo/vuosi. Ainoa varsinainen muutos oli kuituisen kaurapuuron lisääminen aamuun ja veden lisääntynyt juominen. Tuskin pätee kovin moneen, mutta tämä homma kulkenut helposti ja juoksun alettua muistuttamaankin juoksua aina vaan helpommin.
 5. simppali

  Suunto t3 + GPS-pod

  Vähän samaa minäkin ajatellut. Itsellä tosin Nokian kommari (softana ilmainen MapViewGPS) ja halpis bluetooth GPS. Eilen iltana kanssa etsi sateliitteja suhteellisen kauan ja kun kotiin tultuani katselin tallentunutta reittiä oli piirrellyt joissakin kohtaa yllättävän pitkälle pusikon puolelle. Lenkkimaasto on suhteellisen avointa ja ennen piirtänyt reitin tarkempaan.
 6. Ostin viime viikolla ekan "ämppärin" ja siihen Koss KSC75 kuulokkeet. Löytyy esim. http://www.servit.fi/storehki/index.php?main_page=product_info&cPath=3_35&products_id=6016&zenid=0ee2455bd93bcdfc041b971f5c8cccde Muutama kerta on lenkillä tullut käytettyä eikä pahaa sanottavaa ole. Pysyvät hyvin päässä vaikka mitenkä hyppelisi (itsellä on myös silmälasit) ja ovat niin mukavat, että niitä tuskin huomaa. Äänentoistoltaan ovat ensi luokkaiset eli soittimesta ja kappaleista saa täyden hyödyn.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy