Jump to content
Juoksufoorumi.fi

isi

Juoksufoorumi VIP
 • Posts

  1 900
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

isi last won the day on October 2 2017

isi had the most liked content!

1 Follower

About isi

 • Syntymäpäivä 28.06.1967

Converted

 • Tavoite
  100 km alle 10:00:00 (done), KK160 2018 (done)

Recent Profile Visitors

3 042 profile views
 1. Me on puhuttu tuosta sun itsehillinnän ongelmasta… muista nyt jatkossa: ei ulkoilua, jos olet ottanut yli 2 keskiolutta.
 2. Huoltojoukkueen riskienhallintakomitea päätyi äänestyksen jälkeen siihen, että pizzan syöminen vain parikymmentä kilometriä ennen patsasta aiheuttaa liian suuren riskin sankarillisen viestimiehemme maaliin selviytymiselle, varsinkin kun otettiin huomioon, että tämä oli kärsinyt vatsavaivoista jo hyvän matkaa. Riskienhallintakomitea suositteli huoltopäällystölle pizzan hävittämistä asian vaatimalla huolellisuudella ja varovaisuudella - ja riittävää kunnioitusta osoittaen.
 3. Näin minäkin olen käsittänyt.
 4. Jos kysytään missä, niin Jyväskylässä. Ja meinaat juosta vasta viikon kuluttua? Vai kierrätkö reitin viikko ennen kisaa?
 5. Oli mukava tavata👍Pääsin kyllä reisineni maaliin asti, mutta kyllähän homma oli välillä pahuksen vaikeaa.
 6. @Seppo, kirotut mainokset näkyvät jälleen. Nyt mainostavat rahaa, mutta sehän on niin vanha keksintö, että sitä on pakko olla kaikilla. Laitoin sulle myös yv:n.
 7. Noinko kauan mä olen käynyt sun luonasi?
 8. Ja ihanko g5-rokotteesta tämä kaikki nivelten vihlonta? Miten mä muistelen, että covid19 oli vielä tuotekehitysasteella, kun sinulla jo oli nivelten kanssa kaikenlaista… Ehkä muistan väärin.
 9. isi

  Kokkola Ultra Run 2021

  Kovia tuloksia kovilta tekijöiltä, mutta en silti pidä ihan parhaana peliliikkeenä ennen Spartaa juosta näin pitkiä kisoja. No, pro on pro ja harrastelija on ikääntyvä harrastelija, mutta silti jää sellainen vaikutelma, että Kreikan kisa on vailla merkitystä.
 10. Ja mikään oireista ei johdu ylettömästä viagran käytöstä ja kohtuuttoman korkeasta iästä?
 11. isi

  NUTS 300 2021

  Ei maaliintulo ole koskaan varma näin pitkässä kisassa, vaikka ottaisi alun kuinka rauhallisesti.
 12. isi

  NUTS 300 2021

  Kesken (pitkän) kisan tehty jalkojen huolto (sukkien vaihto, jalkaterien puhdistus+rasvaus) ei ole vielä tähän mennessä mennyt kertaakaan hukkaan, vaikka se ottaakin sen kymmenkuntaminuuttia.
 13. Ei "pelkkä" läpäisy vaadi noin kovia viikkokilsoja, mutta pitkiksiä (=ylipitkiä) on oltava säännöllisesti ohjelmassa. Ja vaikka olisi kuinka hyvät pohjat tehtynä, niin 100 mailisella voi tulla eteen ratkaisemattomiakin ongelmia.
 14. isi

  Miljoona askelta

  Diagnoosi alkaa olla valmis. Menee johonkin F-luokkaan (06, 09 tai 18. Ehkä myös 52 tai 63) Seuranta-aineistosta ei ole ollut puutetta...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy