Jump to content
Juoksufoorumi.fi

nedflanders

Jäsenet
 • Content Count

  246
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About nedflanders

 • Syntymäpäivä 15.02.1965

Converted

 • 10km
  42,10
 • Puolimaraton
  1,37 -98
 • Maraton
  3.29,23 -08
 • Tavoite
  puolimaraton ja ehkä vielä täysmaraton HCM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juoksin nyt viimeisen HCM:n Adidaksen suom. urh.shortseissa(valmistettu 80-luvulla). Niillä oli hyvä juosta. Ei tullut hiertymiä ja olivat kuivan tuntuiset koko matkan. Päälläni oli myös suom. Adidas t-paita, samalta ajalta kuin Adidas shortsit mutta kun se kangas oli puolet puuvillaa ja toinen puoli polyesteriä, ei se kuivunut matkan aikana koska satoi osan matkaa.
 2. nedflanders

  HCM 13.8.2016

  Tuli juostua HCM. Tavoite aika oli juosta 4.30 tai sen alle mutta maalissa kellot näyttivät 4.41! Olinkin suuren osan ajasta alle 4.30 loppuaikaa mutta sade ja ajoittain navakka tuuli kylmettivät reisilihakset ja ne alkoivat krampata n.35km jälkeen..olo oli aika tuskainen mutta muuten maha ja pääkroppa kesti juoksun!
 3. nedflanders

  HCM 13.8.2016

  Lähden myös juoksemaan HCM:lle, tavoiteaika jossain 4.00-4.30, en usko parempaan, on ollut sairasteluita kesän aikana..
 4. Jos haluaisit antaa täydet pisteet jollekin juoksemiseen liittyvälle asialle, mikä se voisi sinulla olla? Onko jokin tietty maraton tai kilpailu, juoksemiseen liittyvä varuste, esim. tossut, sukat, paita tai housut. Entäpä jokin tekninen laita tai vempain? Mikä ed.mainituista on tuonut sinulle sellaisen fiiliksen että tämä tuntui hyvälle tai sait juoksun onnistumaan maksimaalisesti? Itse nimeäsin Niken juoksulippiksen vuodelta -97, loistava tuote! Haglöfsin talvijuoksutrikoot, erinomainen talvella ja Adidaksen juoksushortsit 80-luvulta, the best!
 5. Nykyään taitaa yli puolet juoksua harrastavista käyttää puolitrikoita niin harjoituslenkeillä kuin kilpailuissa. Itse taas kuulun niihin jotka käyttävät juoksushortseja. Olen kokeillut eri tyyppisiä shortseja juoksussa, parhaiten minulla on toiminut lyhytlahkeiset juoksushortsit joista voi kai käyttää nimitystä Lasse Virenit tai Lasse Viren -tyyppiset shortsit. Nuorempi sukupolvi ei ehkä tiedä millaisista shortseista on kysymys mutta varttuneemmat juoksijat lienee muistavat millaisissa pöksyissä suuri juoksijalegenda juoksi Münchenissä ja Montrealissa. Minulla on käytössä Adidaksen Suomessa tehdyt juoksushortsit joita valmistettiin 1980-luvulla. Niitä minulla on sinisenä, punaisena ja valkoisena. No miksi käytän näinkin vanhoja? Suurin syy on se että ne ovat kevyet/ilmavat, eivät hierrä nivusista..toimivat minun kropallani hyvin. Lienenkö ainoita juoksun harrastajia joka käyttää yhä tämän tyyppisiä juoksushortseja?
 6. Tiedustelisin onko Helsingin ympäristössä(Espoo, Kauniainen, Vantaa ja Sipoo) yhtään puolimaraton kilpailuja elo-syyskuun aikana? Kenellä olisi tietoa?
 7. Tänään illlalla kun läksin lenkille Roihuvuoresta ja suuntana Herttoniemi, siellä kiertää 2 korttelia ja palata samaa reittiä takaisin, näin paluureitillä Herttoniemen uimarannalla miehen ja naisen. Mies kahlasi alastomana merestä kohti rantaa. Tästä riemastuneena nainen myös riisui itsensä alastomaksi, jättäen vain stringit, lähti rinnat paljaana uimaan miehen kanssa mereen. Samaan aikaan rannalla, ja reitillä jossa juoksin oli muita ihmisiä. Lisäksi charter-moottorivene jossa oli useita ihmisiä kannella, ajoi merellä rannan ohi. Näin siis Herttoniemessä...
 8. Minulla on kaksi lippistä käytössä Niken valmistamia. Toinen on jo 90-luvulla valmistettu. Lippiksen sisäpuolella on hikinauha, lippiksen kangas on vettä hylkivää Clima-fit kangasta ja on väriltään valkoinen, lisäksi lippiksessä on myös heijastimet. Toinen on hellejuoksuun tarjoitettu, myös valkoinen, rei'ällisestä kankaasta tehty. Molempiin olen ollut tyytyväinen.
 9. Milloin foorumi muuttuu täysini suomenkieliseksi? Nyt oleva tilanne jossa osa teksteistä on suomeksi ja osa englanniksi, ärsyttää!
 10. Minulla ollut käytössä jo useamman vuoden Haglöfsin talvitrikoot. Edessä on tuulensuojakangas laminoitu kankaaseen, takaosa muuten samaa kangasta. Kaksi etusaumaa tekevät näistä ihanteelliset, eivät hierrä ja edessä on mukavasti tilaa. Trikoiden väri on musta/harnaat. Mielestäni yksi parhaimmista hankinnoista. En muista enää näiden trikoiden nimeä mutta ostettu aikoinaan alennuksesta Turun Halosen Sport-osastolta.
 11. Ihan mukava kuulla että sinulla on tuollainen juoksupukeutumis filosofia! Sama täällä! Mitä vähemmän rättejä päällä siten kun säät antaa periksi, aina paremmin!
 12. Tämän päivän Hesarissa oli Tiede -osiossa artikkeli jossa brittiläisen Cambriidge yliopiston tutkijat päättelivät että kestävimmät juoksijat ovat olleet ihmisrodun evoluutiossa houkuttelevimpia isäehdokkaita. Juoksukestävyys vihjaa, että mies on saanut jo kohdussa keskimääräistä enemmän testosteronia. Testosteroni myös vahvistaa miehen viettiä, siemennesteen laatua sekä sydämen ja verisuonten suorituskykyä.
 13. Yrttimaustettua broilerinrintafilettä kookoskastikkeessa, Basmatiriisiä ja vihersalalaattia( rapesalaatti, kurkku, luumutomaatti, Goudaloupemelooni, viinirypäle, fetajuusto, mustia oliiveja ja oliiviöljyä ).
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy