Jump to content
Juoksufoorumi.fiPCB

Jäsenet
 • Content Count

  86
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

82 Excellent

Recent Profile Visitors

539 profile views
 1. Samaa pohtinut. Päädyin itseni kanssa neuvoteltuani, että on turhan rohkeaa. Ja ehtiihän tuonne sitten ilmoittautumaan viimetingassa. Jos arvata pitää, niin ensimmäiset kisat on joskus elo-syyskuussa.
 2. Joo enkkakunnossa ollaan, mutta toisaalta sain kuin sainkin muutaman mutkan kautta tuonne Bostoniin tavoittelemani paikan, niin siinä mielessä ei niin hätää. (Jos nyt sitten 2020 tai 2021 pääsee siellä oikeasti juoksemaan.) Yritetään jokatapauksessa pysyä kunnossa ja alittaa 3.20 sopivan tilaisuuden tullen. Koronasta sen verran, että Tokiossa noin 90% porukasta käyttää kasvomaskia ja käsidesejä oli joka paikassa. Siisteydestä ja hygieniasta pidetään huolta aivan eri tasolla kuin Suomessa, joka tuntuu Japanin jälkeen aika sotkuiselta paikalta. Eli täällä kyllä tehdään paljon asioiden eteen, mutta toisaalta kun ihmisiä on paljon tiivisti yhdessä esim metrossa, niin vaikeaahan sen torjuminen on. Paikallinen opas sanoi, että koronaa on esiintynyt lähinnä Hokkaidon alueella ei niinkään Tokiossa. Uutisissa joku myös sanoi, ettei olympialaisten siirtäminen tai peruminen ole mikään vaihtoehto, mutta saas nähdä mikä tilanne on kesällä.
 3. Tälle keväälle onnistuin varaamaan ja maksamaan paikat Tokion, Bostonin ja Lontoon maratoneille. No nyt koronan vuoksi Tokion reissusta tuli tavallinen lomamatka. Pahoin pelkään, että sama käy kahdelle muullekin kisalle. Koska mm. lennot on maksettu, täytyy lomailla sitten muuten vaan ja yrittää 2021 uudestaan (ellen ole sitä ennen tehnyt henkilökohtaista konkurssia). 😀
 4. Terveisiä Tokiosta! Ymmärrän tunteen. Nimim. Tokio, Boston ja Lontoo varattu ja maksettu tälle keväälle 😃
 5. Menivät sitten perumaan Tokion maratonin koronan takia. Eli jäi omalta osalta 3.20 rikkomatta. Harmittaa kun tiesi olevansa elämänsä kunnossa. Tavoite siirretty nyt huhtikuun lopulle. Ei auta itku. Harjoitellaan lisää. Areenalla nähdään😉
 6. 39-vuotiaana (4.25) ja sen jalkeen aika parantunut lahes joka vuosi niin, etta viime vuonna 50-vuotiaana aika oli 3.23. Saas nahda kuinka kauan mennaan eteenpain ja ennatykset paranee...
 7. Mulla on ollut filosofiana kolme avaintreenia viikkoon: A) vedot B) maratonvauhtinen C) pitkis (= maratonvauhti+30s) Taman paalle viela kolme kertaa viikkoon kevytta pk1:sta. + 1 lepopaiva Tama touhu viela progressiivisesti, niin hyva toivottavasti tulee. Tavoitteena semmoinen 3:20 Toi oli kylla kova veto! Hienoa! Ottaen huomioon, etta siella ei ole mikaan paras juoksukeli. Itse esim. juuri pahkailin, etta tulenko huomenna hallille vai juoksenko ulkona ja pudotan suosiolla pitkan lenkkivauhtia noin 30s per km .
 8. Maravauhtinen on se mukavin treeni! Tänään menin maratonvauhtia (VK 4.41@17,2 km.) Veikkaisin, että sulla taitaa olla aikalailla samanlainen vauhti? Pitkikset on kanssa kivoja. Tosin pitkikset taidan juosta paljon reippaammin kuin sinä tai ylipäätään reippaammin kuin moni suosittelee. Eli esim. ensi sunnuntaina itsellä viimeinen pitkis ennen maraa. Tavoitteena 30km 5.10 vauhtia Pk/VK kynnyksellä ja todennäköisesti ulkona. Tsemppiä treeneihin! Kevyen näköistä on sun meno!
 9. Itse ajattelin tuossa vaiheessa, että mokata saa missä muussa asiassa tahansa paitsi ajanotossa😁. No hyvinhän tuo lopulta meni ja järjestäjien vakuuttelut siitä, että kaikki kierrokset tallentuvat helpotti. Tuosta episodista huolimatta hyvin järjestetty ja mukava tapahtuma. Lämmin kiitos järjestäjille! Niin, ja tavoitteena oli 12h debyytissä rikkoa 100km. Tavoite täyttyi hyvin (lopun vastatuuli ja ylämäki osuuksista huolimatta). Ai niin, ja järjestäjille uhosin ettei koskaan enää. Narrasin.
 10. Aivan varmasti olen. Tunnustan 😁 Kuusi kertaa viikossa lenkille. Lepopäivä on viikon vaikein 'treeni'.
 11. Rohkealla juoksulla kunto edellyttäisi pöljänä päivänä aikaan 2:53:58. Pidän peukkuja, että Vantaalla 3h paukkuu kirkkaasti!
 12. Tässä pohtinut ennätyksen hakua Hangon ja/tai Kaarinan maratonilta. Ei taida olla suurta eroa tapahtumien välillä reitin suhteen? Ilmeisesti suht nopeita asvalttireittejä kummatkin? Ja osallistujia vähänlaisesti, jotta lähes yksin saa juosta? Ja semmonen tuli myös mieleen, että hyväksytäänkö nämä Vantaa-Joutseno-Hanko-Kaarina yms. tapahtumat Bostonin karsintatulokseksi. Onko kellään kokemusta? Näitä Suomen tapahtumia mainostetaan virallisesti mitatuiksi, mutta pitääkö tapahtumilla olla joku sertifikaatti tms, että kelpaa Bostoniin?
 13. PCB

  Hoka One One

  Millään muulla merkillä ei ole niin paljon tyytymättömiä käyttäjiä kuin Hokilla
 14. Laitetaan vielä tätäkin kautta kiitokset järjestäjille. Olipa erinomaisesti järjestetty ja mukava tapahtuma! Tällaisissa suhteellisen pienimuotoisissa tapahtumissa, jotka on järjestetty talkoohengellä ja rakkaudesta lajiin, on mukava kisata. Suosittelen 6h tapahtumaa esim. sellaisille maratoonareille, jotka haluavat kurkata mitä maratonin tuolla puolen on. Pidemmät matkat on sitten asia erikseen. Itselle jäi nälkää osallistua seuraavaksi ehkä pidemmille matkoille. Ja sitten vielä pieni kehittämispyyntö Kokkolan kaupungille/TVH:lle/Destialle/Elylle tai millelie Aville: laittakaahan jalkakäytävän asfaltti ja se hiekkaosuus pikkusen parempaan kuntoon ensi vuotta varten. Nyt sen kunnosta pieni miinus muutoin niin mukavalle tapahtumalle. Ensi vuonna nähdään taas!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy