Jump to content
Juoksufoorumi.fi


PCB

Jäsenet
 • Posts

  94
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

892 profile views

PCB's Achievements

 1. Tsemppiä kuntoutumiseen! Boston siirrettiin "at least" syksylle 2021. Eli voipi hyvinkin olla, että menee keväälle 2022 kun se järjestetään. Saatpahan ainakin kuntoutumisaikaa. Mä tarjoon sulle sitten kahvit kisan jälkeen Bostonissa 😀
 2. No en kyllä enää tässä vaiheessa 5h:n lenkkia juoksisi. Ihan maksimissaan 3h PK-sykkeillä. Itse juoksin viime lauantaina maratonin Kaarinassa. Aikaa kulutin reilut 3,5h. Ihan kaikkea rutistusta en pistänyt peliin, vaan koko ajan mentiin turvallisesti VK-alueen keskivaiheella. Tuokin on kyllä silti siinä ja siinä palautuuko. Viime vuotista 101 km tulosta lähdetään kuitenkin kohentamaan. Tsemppiä kaikille osallistujille, Joensuussa nähdään!
 3. Käyt kiskaseen sen 3.30 alle Kaarinan syysmaratonilla 24.10. Keväällä sitten kohti 3.15::ta...
 4. Yleensä tässä elämässä tuppaa menee asiat niin, että kun jonkin asian eteen tekee nöyrästi ja määrätietoisesti työtä, niin se palkintokin tulee ennemmin tai myöhemmin. Nyt oli palkinnon lunastamisen aika. Lämpimät onnittelut!
 5. Viime vuonna uhosin ettei ikinä enää. Mukana siis ollaan.
 6. PCB

  Tokio maraton 17.10.2021

  Menossa ollaan! Minulla oli paikka Tokioon, Lontooseen ja Bostoniin kun korona iski. Lontooseen olen näillä näkymin menossa 3.10.2021, joten saatan siirtää Tokion (17.10.2021) osallistumisoikeuden maaliskuulle 2022. (Muuten tulee vain kahden viikon väli noihin kahteen kisaan.) Näiden lisäksi yritän myös Bostoniin, koska se sitten seuraavan kerran järjestetäänkin. Tavoitteena siis ****** Juoksin jo kertaalleen 2019 Tokion maratonin ja täytyy sanoa, että tapahtuma ja kaupunki olivat huikea kokemus.
 7. Ei houkutellut kyllä tuo virtuaali-boston milläänlailla, kuten ei virtuaali-Lontookaan. Mutta asiaan: pitäisin kyllä suurena ihmeenä, jos Boston järjestettäisiin massatapahtumana ensi keväänä.
 8. Samaa pohtinut. Päädyin itseni kanssa neuvoteltuani, että on turhan rohkeaa. Ja ehtiihän tuonne sitten ilmoittautumaan viimetingassa. Jos arvata pitää, niin ensimmäiset kisat on joskus elo-syyskuussa.
 9. Joo enkkakunnossa ollaan, mutta toisaalta sain kuin sainkin muutaman mutkan kautta tuonne Bostoniin tavoittelemani paikan, niin siinä mielessä ei niin hätää. (Jos nyt sitten 2020 tai 2021 pääsee siellä oikeasti juoksemaan.) Yritetään jokatapauksessa pysyä kunnossa ja alittaa 3.20 sopivan tilaisuuden tullen. Koronasta sen verran, että Tokiossa noin 90% porukasta käyttää kasvomaskia ja käsidesejä oli joka paikassa. Siisteydestä ja hygieniasta pidetään huolta aivan eri tasolla kuin Suomessa, joka tuntuu Japanin jälkeen aika sotkuiselta paikalta. Eli täällä kyllä tehdään paljon asioiden eteen, mutta toisaalta kun ihmisiä on paljon tiivisti yhdessä esim metrossa, niin vaikeaahan sen torjuminen on. Paikallinen opas sanoi, että koronaa on esiintynyt lähinnä Hokkaidon alueella ei niinkään Tokiossa. Uutisissa joku myös sanoi, ettei olympialaisten siirtäminen tai peruminen ole mikään vaihtoehto, mutta saas nähdä mikä tilanne on kesällä.
 10. Tälle keväälle onnistuin varaamaan ja maksamaan paikat Tokion, Bostonin ja Lontoon maratoneille. No nyt koronan vuoksi Tokion reissusta tuli tavallinen lomamatka. Pahoin pelkään, että sama käy kahdelle muullekin kisalle. Koska mm. lennot on maksettu, täytyy lomailla sitten muuten vaan ja yrittää 2021 uudestaan (ellen ole sitä ennen tehnyt henkilökohtaista konkurssia). 😀
 11. Terveisiä Tokiosta! Ymmärrän tunteen. Nimim. Tokio, Boston ja Lontoo varattu ja maksettu tälle keväälle 😃
 12. Menivät sitten perumaan Tokion maratonin koronan takia. Eli jäi omalta osalta 3.20 rikkomatta. Harmittaa kun tiesi olevansa elämänsä kunnossa. Tavoite siirretty nyt huhtikuun lopulle. Ei auta itku. Harjoitellaan lisää. Areenalla nähdään😉
 13. 39-vuotiaana (4.25) ja sen jalkeen aika parantunut lahes joka vuosi niin, etta viime vuonna 50-vuotiaana aika oli 3.23. Saas nahda kuinka kauan mennaan eteenpain ja ennatykset paranee...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy