Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pagy

Jäsenet
 • Content Count

  298
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pagy

 • Syntymäpäivä 18.08.1979

Converted

 • 10km
  42:01 (2011)
 • Puolimaraton
  1:34.20 (2011)
 • Tavoite
  Jokunen kisa, ei aikatavoitteita, kunhan kulkee lujaa ja tuntuu hyvältä :)
 1. Kiitos videoista enkelman! Oli kiva nähdä omaa juoksua videolta. Yllätyksekseni ei se niin pahalta näyttänytkään, joten suunta on senkin suhteen oikea :)
 2. Joo, oli oikein kiva juoksutapahtuma :) Ja olipa kerrankin mukava juosta kovaa tuota vakkarireittiäkin, ihan eri fiilis kuin esim. vk-lenkeillä.
 3. 10.4. Spring Cup Siuntio 10km 5.5. HCR 1/2
 4. Täälläkin paranneltiin viiden kilsan ennätystä vajaat 20s eli siihen nähden meni kivasti eikä sää ainakaan negatiivisesti suoritukseen vaikuttanut :)
 5. Jes, 5km:llä napsahti ennätyksestä kerralla 20s pois. Ihan hyvä kauden aloitus siis. Olosuhteet olivat kyllä hyvät :)
 6. Juoksupassi hankittu. Toistaiseksi aloitetaan 5km:llä, katsotaan rohkeneeko sitä talven aikana pidempää rypistystä kokeilla.
 7. Pagy

  Vantaan maraton su 9.10.2011

  Kiitokset täältäkin järjestelyistä, nopeasta reitistä sekä onnistuneesta säästä :) Ja onnittelut heti kaikille ennätyksiä tehneille ja muutenkin juoksuunsa tyytyväisille! Juoksin puolikkaan ja ennätys parani HCR:stä neljä minuuttia ja kirjataan nyt 1:34:20 :)
 8. Voisihan tuo olla ihan mielenkiintoinenkin vetää normilenkkireitillä ihan kisakin. Katsotaan...
 9. Ihan kiva tapahtuma. Järjestelyt pelasivat ainakin omalta osaltani ja paikkana oli ihan kiva tuttavuus (helppo löytää paikalle, parkkis lähellä, verryttelyolosuhteet hyvät, samoin rata jne). Itse kisa (800m) sujui käsikirjoituksen mukaisesti eli tarkoituksena oli lähteä kovaa ja vetää porukkaa loppuun asti. Se onnistuikin, ekan kierroksen aika toistaiseksi kovin, toisella kierroksella sitten vauhti hiipui sen verran, ettei uutta ennätystä tullut. Tänä vuonna juostut kolme 800m kaikki ovat puolen sekunnin sisällä, joten aika tasainen suoritus siis tälläkin kertaa. Jossitteluna olisi ollut mielenkiintoista, jos N45-sarja olisi ollut samassa. Siellä voittaja meni kovempaa soolojuoksuna, joten olisi tullut varmasti jänskä kisa.
 10. Jahas, pitäisiköhän ilmoittautua tähän porukkaan mukaan... 1:30 voisi olla seuraava tavoiteltava etappi, mutta ehkä tälle syksylle vielä liian rankka. HCR:ssä meni 1:38,20 ja kesä menee enemmänkin mailerityyppisellä treenillä. Mutta ainahan voi yrittää.
 11. Minäkin töppäilin lähtöpaikan valinnan suhteen, vaikka olin ensimmäisessä ryhmässä. Reilun minuutin ero brutto- ja nettoajalla (1:39,38 vs 1:38,20). Oikeastaan koko matka oli puikkelehtimista ja ohittelua. Alku varsinkin oli aika kamala, kun ei päässyt omaan vauhtiin kiinni. Viiden kilsan kohdalla oli mennyt jo yli 25min, mutta sen jälkeen pystyi jo vähän kiristämään. Kyllä niitä selkiä kuitenkin koko ajan tuli ja esim. vikalla 1-2 km:llä oli turhaa ruuhkaa siinä stadikalle menevällä pätkällä. Tavoitteena oli 1:40 alitus, mikä toteutui eli tyytyväinen toki olen tulokseen. Sää oli myös ihan mainio, ja reittikin ihan ok. Leveämpiä kohtia olisi toki voinut olla enemmänkin. Aloituspaikka oli myös ihan hyvä, kun siinä oli se Eläintarhan kenttäkin vieressä, pystyi tekemään hyvin verkkaan. Harmi, etten viitsinyt olla röyhkeämpi ja tunkea lähtöryhmässä riittävän eteen.
 12. Itsekin epäilin reitin alimittaisuutta. Harmi homma. Olisi kiva ollut saada noin hyvä aika viralliselta reitiltä Olin kuitenkin tyytyväinen juoksuun, joten eipä tuolla niin suurta väliä.
 13. Minäkin olen tulossa HCR:ään, vaikka tarkoituksena olikin juosta puolikas vasta syksyllä. Työpaikka kuitenkin päätti koota porukan, joten sillä verukkaalla voin ihan hyvin osallistua. Ennätyksiä ei varmaan kannata lähteä yrittämään, sitä varten voi mennä sitten syksyllä Vantaalle.
 14. Jihuu, uusi enkka ja alle 21 minuuttia. Nyt sitten vain jahtaamaan seuraavaa minuuttia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy