Jump to content
Juoksufoorumi.fi


interosseous

Jäsenet
 • Content Count

  298
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Converted

 • Coopperi
  2400 m (2008)
 • Puolimaraton
  2.44.xx (2008)

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. Juu, ei paleltanut. Kuulemma +31. Vettä ja mehua oli jaossa yli oman tarpeen. Pisteet tästä! Mukava tapahtuma, osallistujia voisi olla enemmänkin.
 2. Vau. Ennuste lupailee vielä tässä vaiheessa +28 C. Ei pitäisi ainakaan kylmä tulla. Arvontapalkinnot tuolla on kanssa hyvät ja niitä on ollut paljon, arvotaan osallistuneiden kesken.
 3. Noh, Jaume Serra -puteli vapun kunniaksi. Lenksan jälkeen tietty.
 4. Pata punkkua ja tekno raikaa. Tulee ihan nuoruus mieleen. No okei, tulee surffattua myös perinnetalosivuilla. :D
 5. Jahas, tänne olis saanut firmasta varmaan joukkueen. Jos olis ollut ajoissa hereillä... Kahtotaan sitten ens vuonna. Reipasta kirmaisua Arska-68:lle!
 6. Skumppaa tai kuole! (vaimitensebiisimeni)
 7. Tämä nyt niin outoa ole, mutta yleensä sitä saa ravata lenkkinsä rauhassa. Erään mäen päällä seisoskeli mummeli ajotiellä, kun itse lompsotin piskin kanssa kävelytietä. Eka ajatus oli, että taitaa mummo pelätä koiria niin paljon, että hyppäsi vallin yli heti meidät bongattuaan. Mikä oli jo ihmeellistä, kun silleen kurvin takaa tultiin. No ei siinä mitään, se sanoi päivää ja alkoi kysellä, että missähän on se ja se paikka. Totesin, että olet kuule just siinä paikassa, olisko tarkempaa osoitetta. Mummeli siihen, että Harjulantie. No ei sitten mitään hajua, että missä sellainen on, joten soitin kaverille, joka asuu siinä lähellä. Kaveri meni nettiin ja totesi, että ihan toisella suunnalla olis sellainen väylä. Siinä vaiheessa aloin epäillä, että nyt ei ole kaikki inkkarit veneessä. Onneksi mummelilla oli jotain Kela-lappuja kädessä ja niistä kaivoin kotiosoitteen. Ja kas, kaverin kanssa samalla tiellä asustaa. Ei muuta kuin mummo pois autotieltä ja käveltiin siinä sitten kotiovelle asti pari-kolme kilsaa. Oli rassukka niin eksyksissä, ettei osannut edes omaa osoitettaan kertoa oikein. Lisäksi hanskat puuttuivat ja muutenkin ulkoiluvarusteet olisin itse valinnut toisin. Moneen otteeseen kyllä totesi, että tykkää kävellä paljon. En uskaltanut kysyä, että monelta oli sinne Kelaan lähtenyt suunnistamaan. Ennen aamuseiskaa kun törmättiin siellä lenkillä. Sakemannista mummeli ei meinannut millään saada pidettyä näppejään erossa. Kovasti jutteli sille ja silitteli. Että saipa piski selvästi uuden fanin. :)
 8. Onnellisesta siasta niin tiiä, mutta ihan onnellisilta ne pikkaset nakit ja lihapullat näytti. :)
 9. Taitaa tulla yhtä hohdokas keli kuin aiemminkin, jos ei jotain muutosta saada puoleen vuorokauteen. Rättiä puskee taivaan täydeltä. Noh, huomenna se kyntökunto testataan.
 10. Ennakkoilmoitus julkaistu paikallislehdessä. Eli tämä hölkkä juostaan taas itsenäisyyspäivänä. JEE! :038:
 11. Moi, Hokasin just, että olit kanssa Ohkolassa. Meinaatko lähteä Alma Karelia Challengeen? Itse vielä kiikun kaakun. Mutta onhan tässä vielä sunnuntaihin aikaa pähkäillä...

 12. Talvijuoksusarja alkaa taas ti 4.10.2011. Startti klo 18, ilmoittautuminen klo 17:40 mennessä. Eiköhän sinne LUM:n kotisivuillekin joskus tule aiheesta lisää.
 13. interosseous

  Ad - koe koiralle

  11.9. Hyvinkäällä on nyt sitten ainakin yksi juokseva koirakko.
 14. interosseous

  Vibram FiveFingers

  Näyttäisi tulevan semmoiset 1-1,5 km/päivä. Viikkotasolla vaihtelevasti, lenkkariaikoinakin taisi maksimi olla jotain 40 kilsaa. Kesää kohti kilsat toivottavasti vaan kasvaa.
 15. interosseous

  Vibram FiveFingers

  Olen nyt jolpottanut noilla Speedeillä joulukuusta lähtien kaikki lenkit. Sopivat loistavasti tällaiselle askeltajalle, jolle mitkään lenkkarit ei enää käy (nivelrikkoa pukkas). Pikkupakkasilla joutui kiskomaan villasukat tossujen päälle ja kovemmilla jäi lenkit juoksematta. Nyt kesän kynnyksellä ei tarvitse enää kikkailla mitään, onneksi. Aloittelin parista sadasta metristä ja nyt pisin lenkura n. 11 km. Siitä se lähtee kunto taas nousuun.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy