Jump to content
Juoksufoorumi.fiHolle

Jäsenet
 • Content Count

  1 784
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Holle

 • Syntymäpäivä 12.01.1961

Converted

 • Coopperi
  3400 (-81) 2900 (-06)
 • 10km
  44.20 (-10)
 • Puolimaraton
  1:37:24 (-07)
 • Maraton
  3:48:24 (-06)
 • Tavoite
  Mara 3:30...3:40, puolikas 1:35...1:40

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Holle

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Mahtavaa Pottonen! 6000km on kova määrä kikkarilla!
 2. Tämä kisa ehdottomasti kalenteriin merkattuna. 6h kiinostaa nyt kun Kuopion kisaa ei ilmeisesti järjestetä enää...
 3. Kyllä tämä kiinnostaa.... ainostaan tuo edellis viikonlopun Kokkolan kisa vielä mietityttää osallistuuko siihen.
 4. Holle

  Joensuu Night Run 12h

  Tuo on totta mitä petteri jo tokaisi... tuolla kisassa todellakin on tärkeätä että juoksijat tuntevat että heistä välitetään! Hienoa oli nähdä taas tämä hieno kisa ja omakin palaaminen radalle on enemmän kuin todennäköinen tämän reissun aikaansaaman innostumisen johdosta! Onnittelut onnistuneille ja tsemppejä epäonnistuneiden seuraaviin valmistautumisiin... oltiin taas suuri ultrajuoksuperhe yhdessä!
 5. Holle

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Onnittelut Pottonen! Tuo kisa alkoi oikeasti kiinnostamaan.... ehkäpä myös mukana ensi vuonna!
 6. Holle

  Kuopio 6 h Run 2015

  Onnittelut vielä Jyrkulle! SE:n lisäksi tuo lauantainen suoritus toi myös ME-tuloksen!
 7. Holle

  Kuopio 6 h Run 2015

  Hieno oli tapahtuma jälleen kerran. Ja kärjessä mentiin kovaa! Jyrku teki komean uuden M50 SE:n ja lisäyksenä vielä se että olosuhteet eivät olleet optimaaliset. Melko kova tuuli ja jopa raekuurotkaan eivät estäneet tuloksen syntymistä, mutteivat kyllä auttanetkaan ;) Kiitokset jälleen kerran järjestäjille hienoista kisoista! Harmi vaan jos nämä jäävät viimeisiksi... toivottavasti saataisiin joku jatkamaan näitä. Omaksi tulokseksi näinä vuosina tuli 222km (4x6h ;))
 8. Hyppölä MM 17. ja EM 10. (vielä epäviralliset tulokset) Onnittelut Tero!
 9. Harmittavan lähelle kahtasataa jää JT (jos jää).... MT koki tämän kerran E24:lla... tuloksia ootellaan!
 10. Hyvä oli taistelusi! Täällä seurattiin jännäten koko kisasi miten jaksoit! Hyvillä mielin uusiin kisoihin! Hyvä Dorian! :)
 11. Petex tosiaan tekee hienoa työtä Suomen ultrajuoksun eteen tiedottamalla näin hienosti tilanteista! Kiitokset vielä kerran Petex! Torinossa tehdään taas hienoja tuloksia, valtavasti tsemppejä täältä Suomesta kisailijoille!!!!
 12. Harmi tuo X-Caliberin keskeytys, itse sain olla etuoikeutettuna seuraamassa hänen SE-tulostaan livenä huollon puolella ja nähtyäni hänen äärettömän tarkan juoksuaikataulun ja miten hän sen toteutti, niin olen varma että olisi syntynyt uusi SE hänen nykykunnollaan... mutta tämä laji on raaka, ja mitä vaan voi viimeisillä tunneilla tapahtua. Hienot avaukset koko Suomen tiimillä.... mistähän saisi joukkuekisa tilanteita? Tsemppejä koko tiimille huoltoa unohtamatta. Sielä tehdään myös kovaa ja tärkeätä työtä! Ja Petexille myös kiitokset mainiosta seurannasta!
 13. Onnittelut kaikille upeista suorituksista! Tietenkin Nooralle erityisonnittelut uudesta ME:stä! Myös PeteX:ille hienosta sadanmailin ylityksestä... Hienosti toimi tulospalvelu!
 14. Hienot kisat Arenalla.... kaikille kepeitä kilometrejä!... Kotikatsomosta pohjois-Savosta seurataan kisaa varmasti alusta loppuun saakka...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy