Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Runtothehills

Jäsenet
 • Content Count

  825
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Runtothehills

 1. Löysin aiheesta vain 10 vuotta vanhan ketjun, siksi aloitan uuden. Kuinka paljon tällä foorumilla on kahvakuulaa harrastavia? Itse olen reilun vuoden verran harrastanut kaiken muun ohella ja tuntuu, että kipinä vain pahenee. Treenaan pari kolme kertaa viikossa. Sekä yksin että ryhmässä.
 2. Hyvä! Kiitos vastauksesta. Voiskohan muuttunut ruokavalio olla syynä Anssin hiihtoihin tänä talvena, että ei ole kulkenut edellistalven malliin? Toki moni muukin asia voi vaikuttaa, enkä tunne Anssin harjoittelua lainkaan.
 3. Minäkin näin eilen pari peuraa tuolla metsätaipaleella. Vähäksi aikaa pysähdyttiin ja siinä ihmeteltiin toisiamme ja jatkettiin sitten omaan suuntaamme. Heillä oli loikka vähän kevyempi kuin minulla :).
 4. Mulla on tapana tervehtiä reippaasti ja kovaan äneen: PÄIVÄÄ! Monesti huomaa, että tiukempi pipoisella loksahtaa huuli auki...
 5. Noh, seurataan tilannetta. Onhan tässä vielä talvea jäljellä...
 6. Hiihtäjä Anssi Pentsinen kertoo tämän päivän Keskisuomalaisessa voittaneensa pöhön eli jättäneensä mm. puurot ja leivät ja pastat pois sekä siirtyneensä gluteenittomaan ruokavalioon. Pois on jäänyt myös maitotaloustuotteet. Olo on Anssin mukaan nyt energisempi ja painokin on pudonnut muutaman kilon. Ruuan ammattilaisena minua kiinnostaa onko muilla kestävyyslajeja harrastavilla kokemuksia tai kokeiluja aiheesta? Kertokaa, kiitos.
 7. Tässä ei mielestäni ole mitään järkeä, että mikä kukin on. Liikkuminen on tärkeää ja harrastaminen. Ihan kukin voi harrastaa mitä haluaa. Itse liikun monena päivänä viikossa, enkä mieti vastaan tulevaa, että onko siinä huippu vai mikä tavallinen taapertaja. Sama homma myös kuntoilutapahtumissa. Ei ole oikein katsoa nenän vartta pitkin ja asettaa toisille joitain aikatavoitteita. Kukin menee tyylillään. Toiset voi asettaa aikatavoitteita enemmän kuin toiset, jotka vain haluaa olla mukana. Pääasia, että nauttiii tekemisistään!
 8. Jotain tähän malliin minäkin välillä vuorottelen. Aikoja vaihdellen kunkin päivän fiiliksen mukaan. Joskus tulee juostua joka toinen päivä ja pyöräiltyä joka toinen. Ottaa pyöräilyn palauttavana harjoituksena juoksun vapaapäiville.
 9. Kyllä. Jukan juoksu on aina ollut kevyttä ja kepeää. Iloa penkkiurheilijan silmälle! Vähän huvittaa kyllä tämä median reaktio, että nyt ollaan Jukkaa tuomassa jo kovaa vauhtia takaisin kansainvällisilllekin radoille. Tämäkin juoksu riitti minulle!
 10. 4. osakilpailu järjestetään Pylkönmäellä: "22. SAKUN HÖLKKÄ Betset-kutoset hölkkäcup IV osakilpailu 9.8. klo 19 Pylkönmäki, Pylkönmäen urheilukenttä 7 km M, M60, M50, M40; N, N60, N50, N40; hölkkäsarja matkat 7/3km. 3 km T/P14,12. 1,7 km T/P10,8. Os.maksu Kilpasarjat 10 € (JK 8 €), Hölkkäsarja 5 € ja T/P 5 € (JK 4 €). y100.jpgIlmoittautuminen paikan päällä klo 18.30 mennessä. Kaikille mitalit, kolmelle parhaalle kilpasarjoissa tavarapalkinnot. Hölkkäsarjassa arvontapalkinnot. Kaikkien kesken arvotaan 2 x 50 €. Hölkkä kuuluu uuteen seudulliseen Betset-kutoset hölkkäsarjaan, mikä koostuu kuudesta osakilpailusta. Reitti asfalttia, soratietä ja metsäpolkua. Leena Sironen p. 040 5223406 Pentti Särkioja p. 0400 759 368 Pylkönmäen Yrittävä"
 11. BETSET-HÖLKKÄ Betset-kutoset hölkkäcup III osakilpailu 22.7. klo 18 Kyyjärvi Myl 10 km, Nyl 10 km, T/P10 3 km, T/P12 3 km, T/P14 3 km, T/P16 3 km, M hölkkäsarja 5 km, N hölkkäsarja 5 km Kaikille mitali ja osallistujien kesken arvomme 1x150 €:n, 1x100 €:n ja 1x50 €:n lahjakortit. Kilpasarjoissa kolmelle parhaalle pokaalit ja tavarapalkinnot. Lähtö tapahtuu Betset Oy:n tehdasalueeelta. Juoksualusta on asfaltti ja sora. HUOM!!EI OSALLISTUMISMAKSUA!! Ilmoittautuminen ennakkoon tai kilpailupaikalla klo 17.30 mennessä Ilmoittautuminen ja tiedustelu --> Esa Kyrönlahti: esa.kyronlahti@betset.fi, p. 0403 4343 10 Hölkkä kuuluu uuteen seudulliseen Betset-kutoset hölkkäsarjaan, mikä koostuu kuudesta osakilpailusta. Kyyjärven Kyky
 12. IV PEKAN PYRÄHDYS Betset-kutoset hölkkäcup II osakilpailu Kannonkoski, Lakomäen Metsäkartano 28.6. klo 20 10 km, 20 km, puolimaraton, 30 km, maraton ja 50 km Os.maksu 15 € (JK 12 €) viim. 24.6. Tämän jälkeen 20 € (JK 17 €). Alle 16 v ilmaiseksi. Suosittelemme majoitusta sisältäen osallistumismaksun ja aamupalan. 1 hh 58 e, 2 hh 76 €, perhe 2 aik + 1-2 alle 16 v. lasta 112 €. Kannonkosken Kiho Tili: FI26 4761 1020 0033 30. Ilmoita nimi, ikä, seura tai paikkakunta. Jokaiselle diplomi ja nyt myös mitali. Kaikki palkinnot arvotaan. Esine- ja lahjakorttipalkintoja. Kaunista maalaismaisemasoratietä. Edestakainen 10 km:n lenkki. Korkeusero on yli 50 m. Hölkkä kuuluu uuteen seudulliseen Betset-kutoset hölkkäsarjaan, mikä koostuu kuudesta osakilpailusta. Ajanotto päättyy aamulla klo 6. Voit taivaltaa myös lyhyemmän tai pidemmän matkan kuin mille olet ilmoittautunut kunhan ilmoitat tästä kääntöpaikalla. Tulokset myös WAVA-ikähyvityksin, siksi ikäsi on tärkeä. Yöksi kannattaa jäädä, sillä seuraavana päivänä on Kannonkoski-Päivä. Torilla tapahtuu. Pekka Termonen p. 050 3467 023 Kannonkosken Kiho
 13. Hyvä! Kiitos näkemmyksestäsi. Tuossa oli paljon järkeä ja avasi ajatuksiani. Asia on edelleen ajatuksen asteella, mutta etenee.
 14. III TORNI-HÖLKKÄ Betset-kutoset hölkkäcup I osakilpailu 7.6. KLO 18.30 Karstula, Kirkkovuoren näkötorni Kilpasaraja --> M/N 5,5 km, M/N35 5,5 km, M/N55 5,5 km, M/N65 5,5 km P/T15 3,5 km. Lisäksi ylämäkijuoksuja nuorille. Patikkasarja 3,5 km koko perheelle holkäten, kävellen tai sauvakävellen. Osallistumismaksu kilpasarjoissa 10 € (JK 8 €), patikkasarjassa 5 € (JK 4 €). Ilmoittatuminen ennakkoon --> esa.liimatainen@kehra.net tai kilpailupaikalla klo 18 mennessä. Huomio! Varaa aikaa siirtymiseen parkkipaikalta 400 m ylös näkötornin juurelle. Kilpasarjoissa kolmelle parhaalle pokaalit ja tavarapalkintoja. Patikkasarjassa arvomme palkintoja. Lähtö tapahtuu ylhäältä tornin juurelta. Reitti kulkee hiekkapohjaista kylätietä maalaismaisemassa huipentuen lopussa jyrkkään noin 400 metrin nousuun näkötornilla olevaan maaliin. Hölkkä kuuluu uuteen seudulliseen Betset-kutoset hölkkäsarjaan, mikä koostuu kuudesta osakilpailusta. Esa Liimatainen p. 046 564 2000 Karstulan Kiva
 15. Muutama kunnon kolari ollu tämän päivän etapilla. Kukahan tuolla päättää mihin kohtaan mainostauko pitää laittaa? Jäi mäkikiri näkemättä taas...
 16. Runtothehills

  Lätkän MM

  Tämä kommentti mua lähinnä vain naurattaa... :)
 17. Runtothehills

  Lätkän MM

  No, joo, minkälaista sitten lienee oikeanlainen arvokkuus? Kukin taplaa tyylillään tämän elämänsä läpi. Eikä Juti liene ainoa lajissaan, jos puhutaan entisistä tähdistä. Medialla on myös osuutensa asiaan. Suomessa on niin pienet kuviot julkkispiireissä, että jotai tiettyjä tyyppejä pitää tunkea joka lehteen.
 18. Runtothehills

  Lätkän MM

  Timo Jutila on joukkueen johtaja ja Lasse Kukkonen on kapteeni tämän vuoden kisoissa. Asioista puhuttakoon oikeilla nimillä. Onneks jääkiekossa Suomi yltää arvokisoihin, jalkapallossa tuskin koskaan...
 19. Jep! Minäkin tulen johonkin kohtaan kannustamaan keittäjäkolleekaa.
 20. Runtothehills

  Lätkän MM

  raasto-jarmo: "Se peli mitä Suomi tänään esitti ei enään riitä USA tai Venäjä peleissä. Toivottavasti saavat kitkettyä ajoittaisen nukahtelun pois puollustuspelistä." Samaa mieltä! Olen viime vuosina kyseenalaistanut mielessäni Suomen tapaa koota joukkue. Mielestäni se näkyy liikaa näissä alkupeleissä, joissa tulos voi vastustajasta riippumatta olla ihan miten katastrofaalinen tahansa. Olisiko mahdollista kuitenkin saada joukkuetta aikaisemminn yhteen? Onko pelejä kansainvälisissä sarjoissa ja Sm-liigassa jo liikaa? Sopii mietiskellä..
 21. Kiiitti vinkistä ja muistutuksesta Perttu! Kevään merkki, kun Italiaa kierretään. Ei muuta ku nenä kiinni Eurosporttiin!
 22. Runtothehills

  Kuntokeskus kotiin?

  En löytäny tästä aiheesta aikasempia viestejä: onko kellään sellaista kuntokeskusta kotona? Tarkoitan siis laitteistoa, jossa on paljon eri toimintoja samassa paketissa esim. penkki, taljat, jalat jne. Olen jonkin verran kiinnostunut, kun tarvittava tilakin löytyisi ja paikalllinen kuntosali uhkaa kaupungin herrojen leikkurin takia sulkeutua. Miilainen kannattaisi hankkia? Hinta / laatu jne.?
 23. Betset-kutoset hölkkäcup 2013 alkaa jälleen kesäkuussa. III Torni-Hölkkä juostaan 7.6. Karstulassa. IV Pekan Pyrähdys on 28.6. Kannonkoskella. Betset-hölkkä on 22.7. Kyyjärvellä ja elokuinen Sakun Hölkkä 9.8. Pylkönmäellä. Syksyinen Lumperon hölkkä on 29.9. Saarijärvellä. Hannunkivi-juoksu päättää cupin 12.10. Kivijärvellä
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy