Jump to content
Juoksufoorumi.fi

jiivee

Jäsenet
 • Posts

  2 981
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by jiivee

 1. Joo, hyvin homma pelasi. Vilu meinasi välillä tulla puseroon, siitä Pekka Poudalle vähän nuhteita. Oma kisa sujui suunnitelman mukaisesti ja oli kontrollissa paukusta maaliin. Näissä karkeloissa ajoilla ei ole mitään merkitystä (itselle ainakaan) sijoitus ratkaisee. Onnea kollegat hyvistä vedoista!
 2. Keväälle kisasuunnitelmaa tässä pähkäillään, onkohan otsikon mukaisesta tapahtumasta mitään tietoa? Heinolassa oli vuosi takaperin ja muistaakseni oli aikomusta järkkäillä myös 2014 mutta en löytänyt tietoa mistään?
 3. Onnittelut kaikille päivän todellisille sankareille, hienoa katsella tuota ultrameininkiä. Kiitos myös pjh:lle ja kumppaneille, hienosti homma pelitti ja mieluusti tulen vk-lenkille toistekin! :-)
 4. Ok... Kuvittelin että sitä oli helpotettu ottamalla se jäätävä purtsanousu x 4 pois?
 5. Onnittelut kaikille sankareille! Vähän oli haikea olo eilen kun teitä ajattelin:-) Facessa taisin jo tuttuja onnitella, mutta tätä kautta vielä onnittelut kaikille ja erityisesti mitalista MarkoA:lle, oot sinnikäs sissi! Olikos se reitti nyt helpompi tänä vuonna? Aikoja vaan yleisesti katselin, niin tulostaso taisi olla viime vuonna kuitenkin hieman parempi? Vai oliko?
 6. TKL:n bussit varmasti Lamminpäähän kulkevat, numerosta en osaa sanoa. Olen ite tykännyt tulla Nokialta aina fillarilla, saa hyvät lämmöt ja jäähdyttelyt samalla. :-)
 7. Alkaapi taas tehdä mieli Teivoilemaan pikkuhiljaa. Koskahan TC 2013-14 päivät lyödään lukkoon?
 8. jiivee

  Joroinen 2013

  Oman sarjan kakkospaikalta tuli keskeytys juoksussa 7km kohdalla. Selkä ei ole/ollut kunnossa ja heijasteli sitten krampit pakaroihin sekä etu- ja takareisiin ja jalat suoriksi, kirjaimellisesti. Onnea hyvistä ajoista ja suorituksista palstalaisille:-) ja pölhö suotta pahoittelee, no hätiä.:joyous:
 9. jiivee

  Tour de France

  Taitaa ranskalaiset saada voittonsa! Ja Froomekin näytti jo inhimillisiä piirteitä.
 10. jiivee

  Tour de France

  Saxo iskee alamäkeen...ovela veto. Kun ny ei vaan sattuis mitään.
 11. jiivee

  Tour de France

  Jos ihan noin kauheasti ahdistaa, niin hyvä muistaa että vapaaehtoista on tämä pyöräilyn seuraaminen. Tänään olisi sitten Alpe'd Huezia tarjolla.
 12. jiivee

  Tour de France

  Mielenkiintoiseksi vetää sään osalta. Tämähän on muutenkin vähän niinkuin yhdistelmähiihtoa, kun maantiepyörä vaihtuu aikakoneeseen lennosta kesken tempon.:wink-new: Saas nähdä millaista riskiä loppupään poijat ottaa. Ei ainakaan eilisen etapin loppulaskussa paljoa päätä paleltanut....hirvitti jo olohuoneen sohvallakin.
 13. jiivee

  Joroinen 2013

  No voi helvettiläinen. Paranemisia! :culpability:
 14. jiivee

  Joroinen 2013

  Eli ihan normaali AG-jyrä.:voitto:
 15. jiivee

  Joroinen 2013

  Kaikki sopii paitsi kova helle, ja se voitaneen jo näillä ennusteilla poissulkea. :035: Onhan tuolla männävuosina tullut melko lujaa sitä vettä välillä...muistan muutaman aika hyvän täräyksen pyörän päällä maatessa kun tie oli täysin veden peitossa ja sitten lätäkön alla odotteli "tiemestarin erikoinen".
 16. jiivee

  Tour de France

  Jep ja Virenquella oli myös selkeästi pisin etappi (+200k) alla ennen nousun aloittamista. Melkoista raastoa pienellä kadenssilla oli Merckxin meno... Jep, isoa D:tä käsiteltiin aika suoraan.
 17. jiivee

  Tour de France

  Eilen tulikin FST:lta vissiin (hyvä ajoitus) mielenkiintoinen ohjelma, Mount Ventoux'n sankarit tms. Siinä oli virtuaalikisa, jossa vanhat starbat (Merckx, Bernard...) ajoivat nuorempiaan (Virenque, Pantani...)vastaan. Enemmänhän tuossa oli viihde- kuin fakta-arvoa, mutta hyvä pätkä oli. :-)
 18. jiivee

  Tour de France

  Olihan komea etappi. Ei jäänyt tänäänkään paljon epäselvyyttä maailman kovimmasta kammenkääntäjästä.
 19. jiivee

  Tour de France

  Hieno oli seurata kisaa, voittajatiimi oli kyllä yllätys. Keskarit lähellä kuuttakymppiä. Aika moni porukka tuli koko nipulla maaliin, vaikka Selin tuumasi että jos maaliin tulee enemmän kuin viisi miestä niin "löysäilty" on. Harvoin tulee porukassa ajettua 60km/h tasamaalla ja osin vastaiseen, voi vaan kuvitella mikä on ero jonon kärjessä ja hännillä. Jännä myös katsella ajo-asentoja. Alan kallistua siihen suuntaan että taitaa olla hyvin yksilöllistä. Esim. saman tallin miehillä (varmasti samat tuulitunnelit, vehkeet ja testit...) käsien asento. Joillakin selkeä "rukoilija"-asento (nyrkit kasvoja lähellä) ja toisilla kyynärkulma on todella auki (esim. Evans). Varusteista puhumattakaan...(esim. kypärät)
 20. Jos taukoa on ollut 50 vuotta, ja vappuna olet aloitellut niin en pitäisi kiirettä nyt nopeusharjoittelun kanssa. Peruskuntoa nyt vaan ylös, ja haet ajan kanssa kokemusta tästä lääketieteellisestä puolesta ja kuinka treeni ja kunto kehittyy tuon lääkityksen kanssa... Harjoittelusi tällä hetkellä kuulostaa varsin kovalta ed. mainittuun suhteutettuna kyllä...(mikä on tavoite?) Kestävyysjuoksijat hakevat sitä nopeutta usein lyhyillä ratavedoilla, esim. 10 x 200m tms. (Ei maksimia, vaan hyvä tekniikka ja rennosti ylivauhtia, usein kiihtyen vedon loppua kohti) Mutta tuo on sellaista hommaa (mielestäni) että paikat (lihaksisto, nivelet, hapenotto, liikkuvuus, koordinaatio yms) saa olla aika hyvässä kuosissa että palvelee tarkoitustaan. Mitä korkeampi ikä->kovempi vauhti-> suurempi vammariski...
 21. jiivee

  Tour de France

  Huhhuh. En ole paljon kickbikeä harrastellut, mutta voisin veikata että esim. 2 x Alpe d'Huez saattaapi vähän tunnahtaa pakaroissa ja alaselässä. Peukkua vaan projektiin!
 22. Hieno meininki! Varmaan noista laskennallisista prosenttiosuuksista voi olla jotakin apua tehojen suunnitteluun harjoittelussa... Mutta... Kun on pumpusta kysymys, niin hae hyvä mies vastaukset noihin kysymyksiin urheilulääkäriltä/kardiologilta? Tsemppiä lenkkeilyyn!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy