Jump to content
Juoksufoorumi.fi

jiivee

Jäsenet
 • Posts

  2 981
 • Liittyi

 • Last visited

About jiivee

 • Syntymäpäivä 26.09.1974

Converted

 • Tavoite
  Kehittyä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jiivee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Joo, hyvin homma pelasi. Vilu meinasi välillä tulla puseroon, siitä Pekka Poudalle vähän nuhteita. Oma kisa sujui suunnitelman mukaisesti ja oli kontrollissa paukusta maaliin. Näissä karkeloissa ajoilla ei ole mitään merkitystä (itselle ainakaan) sijoitus ratkaisee. Onnea kollegat hyvistä vedoista!
 2. Keväälle kisasuunnitelmaa tässä pähkäillään, onkohan otsikon mukaisesta tapahtumasta mitään tietoa? Heinolassa oli vuosi takaperin ja muistaakseni oli aikomusta järkkäillä myös 2014 mutta en löytänyt tietoa mistään?
 3. Onnittelut kaikille päivän todellisille sankareille, hienoa katsella tuota ultrameininkiä. Kiitos myös pjh:lle ja kumppaneille, hienosti homma pelitti ja mieluusti tulen vk-lenkille toistekin! :-)
 4. Ok... Kuvittelin että sitä oli helpotettu ottamalla se jäätävä purtsanousu x 4 pois?
 5. Onnittelut kaikille sankareille! Vähän oli haikea olo eilen kun teitä ajattelin:-) Facessa taisin jo tuttuja onnitella, mutta tätä kautta vielä onnittelut kaikille ja erityisesti mitalista MarkoA:lle, oot sinnikäs sissi! Olikos se reitti nyt helpompi tänä vuonna? Aikoja vaan yleisesti katselin, niin tulostaso taisi olla viime vuonna kuitenkin hieman parempi? Vai oliko?
 6. TKL:n bussit varmasti Lamminpäähän kulkevat, numerosta en osaa sanoa. Olen ite tykännyt tulla Nokialta aina fillarilla, saa hyvät lämmöt ja jäähdyttelyt samalla. :-)
 7. Alkaapi taas tehdä mieli Teivoilemaan pikkuhiljaa. Koskahan TC 2013-14 päivät lyödään lukkoon?
 8. jiivee

  Joroinen 2013

  Oman sarjan kakkospaikalta tuli keskeytys juoksussa 7km kohdalla. Selkä ei ole/ollut kunnossa ja heijasteli sitten krampit pakaroihin sekä etu- ja takareisiin ja jalat suoriksi, kirjaimellisesti. Onnea hyvistä ajoista ja suorituksista palstalaisille:-) ja pölhö suotta pahoittelee, no hätiä.:joyous:
 9. jiivee

  Tour de France

  Taitaa ranskalaiset saada voittonsa! Ja Froomekin näytti jo inhimillisiä piirteitä.
 10. jiivee

  Tour de France

  Saxo iskee alamäkeen...ovela veto. Kun ny ei vaan sattuis mitään.
 11. jiivee

  Tour de France

  Jos ihan noin kauheasti ahdistaa, niin hyvä muistaa että vapaaehtoista on tämä pyöräilyn seuraaminen. Tänään olisi sitten Alpe'd Huezia tarjolla.
 12. jiivee

  Tour de France

  Mielenkiintoiseksi vetää sään osalta. Tämähän on muutenkin vähän niinkuin yhdistelmähiihtoa, kun maantiepyörä vaihtuu aikakoneeseen lennosta kesken tempon.:wink-new: Saas nähdä millaista riskiä loppupään poijat ottaa. Ei ainakaan eilisen etapin loppulaskussa paljoa päätä paleltanut....hirvitti jo olohuoneen sohvallakin.
 13. jiivee

  Joroinen 2013

  No voi helvettiläinen. Paranemisia! :culpability:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy