Jump to content
Juoksufoorumi.fi

JokkeJ

Jäsenet
 • Posts

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by JokkeJ

 1. Nyt jo 25 kilometriä mittarissa. Tähän mennessä vapaata kaikki .
 2. Nummelassa kävin juuri hiihtämässä ja 3 ja 5 sekä perinteinen että luistelu todella hyvässä kunnossa . 7 km lenkki luisteluun melko hyvä ,kuten pertsaankin. Lentokentän ympäri lenkki myös hyvä.
 3. Kyllä se on tämä hiihtokausi hiihdetty. Kilometrejä tuli kauden aikana 1270.
 4. JokkeJ

  Pogosta 2011

  Tänne tuli laitettua ilmoitus sisään. Nyt ainakin kelien puolesta myös etelässä pääsee harjoittelemaan joten kaikki edellytykset hyvään hiihtoon on olemassa.
 5. Hienosti Uruguay loppujen lopuksi hoiti pelin vaikka jo hetken näytti että peli kääntyy .
 6. Kilometrejä 700 ja tunteja 60 ja kaikki pertsaa . Ihan se mitä ajattelin ei täyttynyt johtuen maaliskuun sairasteluista , mutta ensi talvena sitten taas .
 7. Joo , tämä on väriltään ja kädellä tunnusteltuna erilaista . Kun hiomalla karhensi pinnoitteen niin se tuli hyvin karheaksi ja piti todella mutta noin 10 metrin hiihdon jälkeen oli taas aivan tasainen eli pinnoite tasottui .
 8. Ei käynyt niin että suksi olisi ollut jäykkä , pinnoite otti koko matkalta potkun aikana latuun kiinni ja ohjeet olivat hyvät . Karhennusta kokeiltiin ensin pienellä osalla , sitten koko matkalta , puhdistettiin , käytettiin jäänestoa ja pidin näiden lisäksi testimielessä välillä suksia lämpöisessä , välillä kylmässä ja ainoa yhteinen tekijä oli että suksi ei toiminut .
 9. Itse palautin liikkeeseen pitopohja Terrasonicit . Eivät toimineet missään kelissä , kokeilualue oli -4-20 , parhaiten piti siellä-20 paikkeilla ei sielläkään edes tyydyttävästi . Minulla oli kuulemma pinnoitteessa virhe josta syystä se ei toiminut ,menee takaisin maahantuojalle .Tutulla vastaava suksi ja toimii aivan loistavasti .
 10. Joo , kävin kokeilemassa eilen ja sanotaan että tyydyttävässä kunnossa oli . paikoitellen oli maa näkyvissä ja ikävä kyllä myös aika paljon oli käynyt kävelijöitä. Nummelassa kävin äsken ja siellä myös kohtuullisessa kunnossa pohja , pystyi sekä perinteistä että luistelua hiihtämään . Toivotaan lunta lisää niin saisivat nuo ladut oikein hyvään kuntoon
 11. Nyt kävin tarkastuksessa ja kaikki oli muuten hyvin mutta silmien paineet olivat molemmissa silmissä sellaiset että jatkossa olisi voinut tulla ongelmia ,eli päiviä jolloin en olisi nähnyt kunnolla . Toki tämä mahdollisuus oli vain noin 10% , mutta silti leikkaus oli viisainta jättää tekemättä. Nyt sitten urheillaan ja muutenkin eletään lasien kanssa , tosin onhan tuota jo 35 vuotta harjoiteltu, joten ei tuottane ongelmaa . Silti hieman harmittaa kun jo haaveilin elämästä ilman laseja
 12. JokkeJ

  Formulat

  Alkuperäisen viestin lähetti Amatöörihölkkääjä Katso viesti No seuraisitteko formuloita, jos siellä ei kilpailisi suomalaisia? aivan yhtä paljon kun tällä hetkelläkin eli en seuraisi , jollei siihen saada joten mielenkiintoa. Nykyisin (katsonut kisan viimeksi noin 4 vuotta sitten) ohitukset tapahtuu pääsääntöisesti varikolla , kun esim. ratamoottoripyöräilyssä ohituksia tulee toistuvasti ja siellä se paras kuski on yleensä ykkönen
 13. Nyt sitten itsekkin lopulta tilasin ajan silmien laserleikkaukseen . Syyskuun 16 alkaen pitäisi nähdä sitten sitten ilman laseja .
 14. ja oletettavasti se puheen sisältö ei ole ihan niin pääasia , jos olen oikein sisäistänyt asian
 15. Itse en lähtisi vielä tänä vuonna juoksemaan kokonaista ,koska olet kuitenkin melko vähän aikaa juossut. Se että pääsetkö ohjelmalla HCM -läpi on kuitenkin toinen juttu , uskon että pääset mutta uskoisin että kun maltat vuoden ja rakennat perustaa hieman niin ensi vuonna nautit tuosta ekasta maratonista huomattavasti enemmän .
 16. Näkyy suorana tuolla siis jos ei ole maksukanavat käytössä : http://svt.se/2.19625/lop_ishockey?lid=puff_1520598&lpos=extra_0
 17. Nyt on hiihtokausi ohi ja saldona 600 kilometriä . Edelliseen talveen parannusta reilut 550 kilometriä jospa samanlaisen parannuksen saisi seuraavaan kauteen niin voisi jo osallistua muutamaan massahiihtoonkin
 18. JokkeJ

  Alelaari

  Ellos ei pilkkaa kyllä näiden kenkien hintaa , ainakaan liian halvaksi .
 19. Tähän mennessä ei ole tarvinnut lenkkiä väliin jättää tämän talven osalta . Nyt vaan toivotaan että saisi myös loppukauden hiihtää , kun tuota lunta nyt parin talven jälkeen kerrankin on riittävästi.
 20. On tuo latu kunnossa , ongelma vaan kun lunta niin vähän että hieman risuja ja heiniä on ladulla .
 21. Kyllä se oli hieno hiihto kaikinpuolin . Uskon että vaikka Musti ei olisi vaihtanut latua niin teichman olisi tullut loppusuoralla ohi , oli meinaan niin vakuuttavan näköistä tasuria .
 22. Nyt sitten vain odotetaan että tulisi uutta lunta ja pääsisi täällä Lohjallakin hiihtämään , toki kausi kesti jo monta päivää (4) joten joka tapuksessa viimevuotista näyttäisi parempi tulevan .
 23. Toivottavasti ei tänä syksynä tarvii odottaa lunta ihan niin pitkään kuin vuosi sitten .
 24. JokkeJ

  Finlandia Hiihto 2009

  Ladut tosiaan yllättävän hyvässä kunnossa kun otetaan lumimäärät huomioon . Ongelma on se että jos joutuu lähtemään loppupäässä niin ikävä kyllä sitä ladut ei kestä eli loppupään hiihäjillä ei kunnollista latua ole . Maasto on ihan hiihdettävä , jonot toki ala ja ylämäissä alkumatkasta häiritsevät .
 25. Ihan ok mittari , ainakin näin harrastelija käyttöön . Mukava ollut seurata kunnon kohoamista testiohjelman mukaan ainakin. Mun mittarissa ei enää ole ongelmia kun päivittivät noin vuosi sitten eli uudet sisuskalut mittariin . Sitä ennen hukkaili treenejä ja meni melko usein jumiin . Nyt makaa tarpeettomana kun tuli hankittua forerunner jolla voi nuo matkatkin mitata , mutta jos ei matkamittausta tarvitse niin voin suositella f11 mittaria .
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy