Jump to content
Juoksufoorumi.fi

JokkeJ

Jäsenet
 • Posts

  40
 • Liittyi

 • Last visited

About JokkeJ

 • Syntymäpäivä 14.02.1966

JokkeJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Nyt jo 25 kilometriä mittarissa. Tähän mennessä vapaata kaikki .
 2. Nummelassa kävin juuri hiihtämässä ja 3 ja 5 sekä perinteinen että luistelu todella hyvässä kunnossa . 7 km lenkki luisteluun melko hyvä ,kuten pertsaankin. Lentokentän ympäri lenkki myös hyvä.
 3. Kyllä se on tämä hiihtokausi hiihdetty. Kilometrejä tuli kauden aikana 1270.
 4. JokkeJ

  Pogosta 2011

  Tänne tuli laitettua ilmoitus sisään. Nyt ainakin kelien puolesta myös etelässä pääsee harjoittelemaan joten kaikki edellytykset hyvään hiihtoon on olemassa.
 5. Hienosti Uruguay loppujen lopuksi hoiti pelin vaikka jo hetken näytti että peli kääntyy .
 6. Kilometrejä 700 ja tunteja 60 ja kaikki pertsaa . Ihan se mitä ajattelin ei täyttynyt johtuen maaliskuun sairasteluista , mutta ensi talvena sitten taas .
 7. Joo , tämä on väriltään ja kädellä tunnusteltuna erilaista . Kun hiomalla karhensi pinnoitteen niin se tuli hyvin karheaksi ja piti todella mutta noin 10 metrin hiihdon jälkeen oli taas aivan tasainen eli pinnoite tasottui .
 8. Ei käynyt niin että suksi olisi ollut jäykkä , pinnoite otti koko matkalta potkun aikana latuun kiinni ja ohjeet olivat hyvät . Karhennusta kokeiltiin ensin pienellä osalla , sitten koko matkalta , puhdistettiin , käytettiin jäänestoa ja pidin näiden lisäksi testimielessä välillä suksia lämpöisessä , välillä kylmässä ja ainoa yhteinen tekijä oli että suksi ei toiminut .
 9. Itse palautin liikkeeseen pitopohja Terrasonicit . Eivät toimineet missään kelissä , kokeilualue oli -4-20 , parhaiten piti siellä-20 paikkeilla ei sielläkään edes tyydyttävästi . Minulla oli kuulemma pinnoitteessa virhe josta syystä se ei toiminut ,menee takaisin maahantuojalle .Tutulla vastaava suksi ja toimii aivan loistavasti .
 10. Joo , kävin kokeilemassa eilen ja sanotaan että tyydyttävässä kunnossa oli . paikoitellen oli maa näkyvissä ja ikävä kyllä myös aika paljon oli käynyt kävelijöitä. Nummelassa kävin äsken ja siellä myös kohtuullisessa kunnossa pohja , pystyi sekä perinteistä että luistelua hiihtämään . Toivotaan lunta lisää niin saisivat nuo ladut oikein hyvään kuntoon
 11. Nyt kävin tarkastuksessa ja kaikki oli muuten hyvin mutta silmien paineet olivat molemmissa silmissä sellaiset että jatkossa olisi voinut tulla ongelmia ,eli päiviä jolloin en olisi nähnyt kunnolla . Toki tämä mahdollisuus oli vain noin 10% , mutta silti leikkaus oli viisainta jättää tekemättä. Nyt sitten urheillaan ja muutenkin eletään lasien kanssa , tosin onhan tuota jo 35 vuotta harjoiteltu, joten ei tuottane ongelmaa . Silti hieman harmittaa kun jo haaveilin elämästä ilman laseja
 12. JokkeJ

  Formulat

  Alkuperäisen viestin lähetti Amatöörihölkkääjä Katso viesti No seuraisitteko formuloita, jos siellä ei kilpailisi suomalaisia? aivan yhtä paljon kun tällä hetkelläkin eli en seuraisi , jollei siihen saada joten mielenkiintoa. Nykyisin (katsonut kisan viimeksi noin 4 vuotta sitten) ohitukset tapahtuu pääsääntöisesti varikolla , kun esim. ratamoottoripyöräilyssä ohituksia tulee toistuvasti ja siellä se paras kuski on yleensä ykkönen
 13. Nyt sitten itsekkin lopulta tilasin ajan silmien laserleikkaukseen . Syyskuun 16 alkaen pitäisi nähdä sitten sitten ilman laseja .
 14. ja oletettavasti se puheen sisältö ei ole ihan niin pääasia , jos olen oikein sisäistänyt asian
 15. Itse en lähtisi vielä tänä vuonna juoksemaan kokonaista ,koska olet kuitenkin melko vähän aikaa juossut. Se että pääsetkö ohjelmalla HCM -läpi on kuitenkin toinen juttu , uskon että pääset mutta uskoisin että kun maltat vuoden ja rakennat perustaa hieman niin ensi vuonna nautit tuosta ekasta maratonista huomattavasti enemmän .
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy