Jump to content
Juoksufoorumi.fiesan

Jäsenet
 • Content Count

  1 121
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

About esan

 • Syntymäpäivä 01.09.1955

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maroja 546 takana ja välillä maistuu paremmin ja toisinaan huonommin. En kuitenkaan aio vapaaehtoisesti lopettaa - ainakaan vielä. Kaverit on mukavia ja monta maata näkemättä.
 2. Tuoreimpana mielessä syksyn Moskova - oli minusta oikein hyvä reissu; ml. Moskovan sirkuksessa käynti. Ainoa haitta voisi olla että tarjosivat vain vettä 30km asti. Asterdamista ja Warsovasta minulla on vuosia aikaa. Ei ole ongelmia mielessä näistäkään, mutta jos jonkun veisin näistä kolmesta juoksemaan, valitsisin Moskovan. Frankfurt on ihan hyvä. Maalisuora oli erityisen hieno. Ljubljana oli kaunis kaupunki - ja edullinen. Suosittelen lämpimästi. Jäätelötötterö oli 1,20e keskustan siltojen kupeessa. Ateenaan voisin mennä vaikka kolmannenkin kerran - vaikka siellä on 17km
 3. 10. Itsenäisyysmaraton Kuopiossa takana. Kuntosarjan koko maratonin tulokset näyttävät puuttuvan. Laitoin tästä mailia järjestäjälle (vaikka oma aikani puolimaran viimeisenä onkin).
 4. Muutahan täältä ei itselle mukaan saa viimeiselle maratonille kuin kokemukset. (Toronto oli ostettu jo joulukuussa 2016.)
 5. https://www.facebook.com/GjakovaHighlandMarathon/photos/a.1014517578617729.1073741828.1011810485555105/1438651749537641/?type=3&theater
 6. Tuloslista on edelliseltä vuodelta. Uudesta saattaa olla tietoa facessa. Meitä on tuloksissa 7 suomalaista maratonveteraania. Reitti oli raskas yli kuusikymppiselle kuten arvata saattaa kun kyseessä on vuoren ylitys. Gjakovasta noustiin vuorelle n. 25km jossa raja-aseman läpijuoksu ongelmitta Albanian puolelle. Siellä sitten ensin alamäkeä ja myös ylä- ja alamäkiä. Lopussa vajaa kolme km nousua maatiin Bajam Curriin. Yli viisi tuntia otti ja toipumiseenkin meni normaalia kauemmin. Bussikuljetus takaisin Gjakovaan kuului marahintaan joka oli kai jotain 20e luokkaa :) Kel
 7. esan

  Moskova Maraton 24.9.2017

  Moskovassa lääkärinlausuntoa varten on maran sivuilla lomake ja halusivat nähdän numerolappua hakiessa alkuperäisen leimoineen. Riitti että heille jätti kopion. Minäkään en ole facessa mutta ilmoa varten liityin että sain tunnarin. Facea en kuitenkaan alkanut käyttää. Muuten ei ilmon tekemisessä ollut mitään haasteita. Lento oli Finnairilla noin 1:30h ja hinta huokea ajoissa tilattuna. Viisumiin meni kuvineen runsas satku. Lentokettäjunalla pääsi mukavasti keskustaan; muistaakseni 550RUB. Kaupungissa metro oli edullista; kertalippu 50RUB.
 8. Tällainen on seuraavana ohjelmassa https://gjakovamarathon.com/
 9. esan

  Moskova Maraton 24.9.2017

  "tuollaisissa maissa" - Viitannee fake median välittämään maailmankuvaan joka minun tapauksessa hieman oikesi kun kävin itse katsomassa ;) Juomat oli kupeista aivan normisti. Olen nyt juossut maran 44 maassa enkä tässä tapauksessa havainnut mitään juoksuun liittyvää negatiivista poikkeavaa muihin maihin verrattuna. Ehkä se että alkumatkasta juomana oli pelkkää vettä. Sitten mukaan tulivat banaanit ja appelsiinin palat. Loppupuolella jaettiin geelejä. Turvajärjestelyt mainitsin koska olivat selvästi keskimääräistä paremmat; Nykin tasoa. Kadut vaan oliv
 10. esan

  Moskova Maraton 24.9.2017

  Oli hieno reissu. Oli turvallinen olo kun poliiseja oli noin kolmenkymmenen metrin välein ja risteykset tukittu jätehuoltoautoilla. Kadut olivat leveämpiä kun Nykin kadut ja tilaa riittävästi.
 11. Yhdeksän Itsenäisyyspäivämaraa takana. Toivottavasti tänä juhlavuonna saisin kymmenennen. Lämpötilat ovat olleet noin 20 asteen haarukassa. On ollut lunta, jäätä, ja ilman niitä. Täällä sain aikanaan legendaarisen mara-ajan 3:33:33. Nyt jos saisi 4:44:44 olisin positiivisesti yllättynyt. Oikeastaan 5:55:55 kelpaa myös. Pari viimeisintä kertaa olen startannut tuntia ennen. Hieno suomalainen maraton. Toivottavasti juhlavuoden kunniaksi antaisivat perinteisen ison mitälin. Pari vuotta on ollut pieni versio.
 12. esan

  Moskova Maraton 24.9.2017

  Länsi-Euroopan maat alkaa olla nähtynä ;)
 13. esan

  Moskova Maraton 24.9.2017

  Onko kukaan juossut Moskovan maratonia? Kaikki vinkit olisivat tervetulleita kun en ole ennen itäräjan takana käynyt.
 14. Ruuhkat ovat siellä missä on paljon osallistuja samassa kategoriassa. Minusta NYC oli hyvinkin ruuhkainen - käveliöitä sai väistellä puolivälistä lähtien jos hölkätä mieli teki. Samanlaista kaikissa suurissa tapahtumissa minun nopeudella (=hitaudella). Alkupuoliskon vessakäyntikin kesti viitisen minuuttia jonotuksineen. Pari myöhenpää sujui nopeammin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy