Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Fuli

Jäsenet
 • Content Count

  216
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Fuli

 • Syntymäpäivä 10.10.1986

Converted

 • Puolimaraton
  2:12
 • Maraton
  4:54

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kesän 2012 tavoitteita: cooper >2600m 10km <50min 1/2mara <2h riittävä kunto maratonille 5. vuoden tauon jälkeen leuanvetovedonlyönnin voitto Tällä hetkellä näyttävät hyvin realistisilta.
 2. Fuli

  Tukholma 2.6.2012

  Itekin oon nettimyyntiä kyttäilly. Lähinnä et vois hintoja vertailla...
 3. Kiitos vinkeistä. Paljon tuli hyviä myös yv:nä. Suurin osa reiteistä on toteuttamiskelpoisia, kun lähtöpaikka on Kimpisen stadionin lähettyvillä. Täytyypä mennä eksyilemään heti helatorstaina, kun taitaa olla vapaapäivä. Ei pidä liian rankasti töitä aloittaa. :)
 4. Olen kesäkuun ajan tutustumassa Lappeenrannan lenkkeilymaastotarjontaa, joten löytyisikö paikallisilta vinkkejä esimerkiksi 20km yhtenäisestä kierroksesta. Lyhyemmistäkin reiteistä otetaan vinkkejä vastaan. En tunne Lappeenrantaan ollenkaan, joten jos jollakin on suuria intohimoja lähteä jollekin lenkille oppaaksi, niin teretulemast vaan. Juoksuvauhti tosin ei ole kovin hirmuinen.
 5. Fuli

  Terwamaraton 2011

  Kaikki muu toimi, mutta ei juoksija. Mutta parempi onni (=kunto) ensi kerralla. Erityiskiitos herra J.P.:lle loppukirikamppailusta. :)
 6. Fuli

  Terwamaraton 2011

  Viikko aikaa puolimaratoniin. Nyt on jo sellainen olo, että pääsispä jo koittaan. Porukan hänniltä ajattelin lähteä ja tavoitteena mahdollisimman monta ohitusta erityisesti loppumatkasta. Toivottavasti löytyisi matkalta myös mukavaa rupatteluseuraa, niin matkanteko olisi huomattavasti kevyempää. Edellisestä oikeasta kisastartista on vuosia aikaa, joten oman kunnon arviointi on hyvin hankalaa. Meinasin jopa jättää kellonkin kotiin ja mennä tunteella. Ei oikein meinaa tenttiin lukukaan onnistua tässä fiilistellessä.
 7. Fuli

  colitis ulcerosa

  Ei ole omakohtaista kokemusta, mutta huippu-urheilijoistakin löytyy colitis ulcerosaa sairastavia. Joten tuskinpa kuntoilijankaan tarvitsee juoksuharrastusta lopettaa, kunhan vaan saa sairautensa hallintaan. Toki jokaisen sairaus käyttäytyy omalla lailla ja huonoina aikoina juokseminen voi olla hankalampaa.
 8. Fuli

  Kempele-maraton 2009

  Olin muilla asioilla Kempeleessä ja maratonin olemassa olon kyllä huomasi, vaikka en siitä etukäteen tiennyt. Ajelin pyörällä Kempeleestä Oulunsaloon kolmen aikoihin ja ainakin silloin kyseisellä pätkällä oli aivan mahdoton vastatuuli, että oikein ajattelin että onneksi ei tarvitse itse olla juoksemassa. Ketä tuli ohitettua pyöräillessä, niin aika vaikealta näytti useammallakin taivallus. Toivottavasti kaikille kuitenkin kävi hyvin ja maaliin asti selvittiin.
 9. Fuli

  Oulun Terwamaraton 23.5.2009

  Puolikas juostu. Harjoitusmääriin nähden aivan loistava aika. Virallisissa tuloksissa näky olleen sekunnilla alle tavoiteajan, josta salaa haaveilin, mutta johon en oikeasti uskonut pystyväni. Omaa ennätystä en päässyt lähellekään, mutta kiva oli päästä ehjillä polvilla maaliin. Noutaja meinasi tosin tulla jo 15km kohdalla, kun lähdin vähän turhan kovaan peesiin mukaan 10km kohdalla. Tarkempaa raporttia yritän kirjoitella sitten, kun tässä vähän toivutaan ja järki taas juoksee.
 10. Fuli

  Finlandia 2009

  Huomasin justiinsa, että Jyväskylässä järjestetään samana viikonloppuna sekä maraton että Hippo-turnaus, joka on yksi Suomen suurimmista tyttöjalkapalloturnauksista. Kaupungissa riittää siis säpinää varsinkin lauantaina. Minun osaltani tämä ratkaisee sen, että jos jalat sattuisi kestämään maratonin, niin ainakaan Jyväskylässä en sitä tule juoksemaan.
 11. Fuli

  Onnittelut

  Kiitos onnitteluista ja tosiaan Oulussa elelen. Kakku on kyllä leivottuna, mutta huomenna se vasta korkataan pippaloissa.
 12. Hyvää syntymäpäivää!!

 13. Palatakseni otsikon aiheeseen. Minä kutsuin itseäni maratoonariksi viime vuonna jo ennen kuin olin edes sitä ensimmäistä maratonia juossut. Mulle maratoonari on enemmänkin yleissana, joka kattaa juoksijat, jotka kykenevät juoksemaan pidempikestoisia (>2h) lenkkejä. Tällä hetkellä en pidä itseäni maratoonarina, koska puolen tunnin lenkkejä ei nyt voi kutsua edes lenkiksi. Ja sit ne, jotka on maratonin juossut, niin ne on sit oikeita maratoonareita. Tosi maratoonareja nimitän sitten kilpa- tai huippumaratoonareiksi.
 14. Fuli

  Helsinki City Marathon 2008

  Paljon onnea Sunshine! Alkukesän vaikeuksista huolimatta hieno viiden tunnin alitus ensikertalaiselta. Nyt vaan suunnittelemaan seuraavaa maratonia jäätelön syönnin lomassa. Raporttia odotellessa. Onnittelut myös Pantselle ja niille tutuille, jotka eivät ole uskaltaneet tunnustaa olevansa palstalaisia. :)
 15. Ruikuttaminen tekee ihmeitä. Ainakin se saa ihmisen toimimaan. Eli nyt pitäis olla asunto meikäläisellä, eikä todennäköisesti tarvi toista kertaa muuttaa heti, jos vaan kämppiksen kanssa tulee toimeen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy