Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jolkku

Jäsenet
 • Content Count

  654
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näkyy lähtölistalla olevan useampikin suomalainen. Voisihan tuolla jonkun lyhyemmän matkan käväistä raahustamassa.
 2. jolkku

  Fotrally

  Kuulemma Suomen paskakuntoisin ultraaja on jo niin huonossa hapessa, että ei enää viitsi edes hölkätä. Siispä on ilmoittaunut tuonne. Huhun mukaan suunnitelmana on sijoittua "ei viimeiseksi". Taitaa olla liian kova tavoite.
 3. Tällaista paskakuntoista lihavahkoa hölkkääjää ei voi verrata Seppoon ja muihin oikeisiin urheilijoihin, mutta noin 110.000 km on hölkytelty ilman ensimmästäkään leikkausta.
 4. Akun hurja hölkkäkunto siivittää joukkueen tulokseen 2089 km.
 5. Sorokinilla olivat puitteet kohdillaan. Oli katosta ja telttaa ja useampi huoltaja, jotka juoksivat rinnalla ja tarjosivat eväitä. Tavalliselle omatoimihuoltohölkkääjälle ei tuolla 24h kisaa pidempää voi suositella, saattaa tulla nälkä....
 6. Tavoistani poiketen täytyy vielä kommentoida omaa suoritustani useammalla sanalla. Koskaan aikaisemmin en ole ollut huonosta tuloksesta huolimatta näin tyytyväinen: kisassa sykkeet ja verenpaine pysyivät kohdillaan ja välillä hölkkä sujui varsin mallikkaasti. Juoksemisen riemua. Olen kahden viime vuoden aikana käynyt varsin syvällä, mutta viimeistään nyt Ateenassa varmistui, että terveysongelmat ovat ohi. Enää pitäisi hankkia jonkin verran lisää kestävyyttä, niin ei tarvitsisi seuraavissa kisoissa ihan noin aikaisin keskeyttää. Hyvä homma.
 7. Ei riittänyt kunto eikä varsinkaan ns. henkinen muna. Heli jatkaa sisukkaasti loppuun saakka. Hyvä Heli!!!
 8. Lisää uutisia. 24h kisaan osallistuu hölkkä-jolkun lisäksi myös eräs oikeasti kovan luokan suomalaisjuoksija. Meinasi tulla hankaluuksia puuttuvasta lääkärintodistuksesta, mutta Spiroksen ja Tähkävuorien nimien mainitseminen poisti esteet.
 9. 24h kisassa tiedossa vauhtia. Aku on hölkkäämisen ohessa selvittänyt, että Liettuan Sorokin ( 242 km) aikoo parantaa maansa ennätystä. Taitaa tulla suomipojalle kiire ehtiä alta pois.
 10. Aku on hyvissä kyttäysasemissa. Alussa johtanut Battle piti 3 tunnin tauon, mutta on taas radalla. Akun mukaan britti starttasi niin rivakasti, että eksyi noin 300 metrin kohdalla olevassa tiukassa mutkassa.
 11. Kiitos luottamuksesta. Spiroksen ja 226:n kilometrispekulaatiot 24h:lle ovat täysin oikeat. Kunhan vähentää joka luvusta 100 km.
 12. Kun en ole kahteen vuoteen hölkännyt yli 5,5h lenkkiä, niin kestävyys lienee heikohko. Missään tapauksessa ei mene lähellekään 200 km. Jos kuitenkin jaksaisi jonkin aikaa jolkutella, niin saisi vähän itseluottamusta toukokuun Ultrabalaton-retkeilyyn. Aku on rautaisessa kunnossa, kuten yleensäkin, joten 375 km on hyvinkin mahdollista.
 13. Kun sen paskan nimikin on jo lähtölistalla, niin kai on tunnustettava, että ensimmäinen oikea ultra kahteen vuoteen häämöttää. Vielä vähän uhoa peliin: ehkä melkein varmasti 50-150 km menee lähes todennäköisesti. Tai sitten ei.
 14. Eikö sua kiinnostaisi? Saataisiin ennätys yli 250 kilometrin. Tulen kyllä huoltojoukkoihin.
 15. Gjermund Sørtad aikoo viettää 24h juoksumatolla ja yrittää rikkoa Norjan ennätyksen 193 km. http://askertreningssenter.no/2016/02/08/gjermund-sorstad-skal-lope-i-24-timer-det-kan-du-ogsa-gjore/ Perjantaina alkaa klo 14 paikallista aikaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy