Jump to content
Juoksufoorumi.fi


StanleyPark

Jäsenet
 • Content Count

  584
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

77 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  ultra-stanleypark.blogspot.fi

Converted

 • Maraton
  3:05 (Tukholma 2003)
 • Tavoite
  Recovery...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Järjestyksessään toinen Nuuksio Backyard Ultra kisataan kesäkuun lopussa, viikko Juhannuksen jälkeen, eli perjantaina 26. kesäkuuta klo 18 alkaen. Paikkana toimii Solvallan urheiluopisto Espoossa, jossa on kilpailijoille erinomaiset huolto- ja majoitusolosuhteet. Kisaamme kahdella eri reitillä kuten viimeksi, toinen hieman vaativampi päiväreitti poluilla sekä toinen yöreitti leveillä ulkoilureiteillä sekä tiellä. Lisätietoa kisasta löytyy kisasivuilta: https://nuuksiobackyardultra.blogspot.com sekä FB-sivuilta: https://www.facebook.com/Nuuksio-Backyard-Ultra-640078013111912/ Kilpailussa juostaan siis 6,706 km mittaista reittiä. Lähtö tapahtuu aina tasatunnein, jonka aikana reitti tulee selvittää. Kilpailu jatkuu niin pitkään kuin juoksijoita riittää ja voittajaksi julistetaan kilpailija, joka on kiertänyt yhden kierroksen muita enemmän. Kierrosten välissä kilpailijoille jää hetki aikaa lepäämiseen ja huoltoon. Tunnelmia viime vuoden kisasta voit käydä kurkkaamassa 2019 sivuiltamme. Voit myös kuunnella Polkuporinoiden erikoisjakson viime vuoden kisasta: https://radioplay.fi/podcast/polkuporinat/listen/2020150/
 2. Tässä vielä kisaviikonlopulta hieno video. Niin ja anteeksi jo etukäteen kaikilta mielensäpahoittajilta.
 3. Polkuporinoilla tuli kokonainen vuosi täyteen ja kaikkiaan jaksoja on ulkona 50! Kiitos kaikille palautetta antaneille niin tässä vuoden aikana kuin myös tuota meidän juhlalähetystä varten. Siellä olemme myös käyneet läpi osan niin palautteista kuin myös kysymyksistä. Otamme myös jatkossa kaikkea palautetta vastaan. Osa teistä on varmasti myös huomanneet, että olemme nykyisin RadioPlayn listoilla. Sisältö pysyy samana, mutta näkyvyyttä tulee varmasti lisää. Myös vanhojen jaksojen äänenlaatu paranee, kun ne käydään kaikki uudestaan läpi. Polkuporinoiden tilaus podcast-appseissa kannattaa tehdä uudestaan, koska siirtyminen RadioPlayn listoille on todennäköisesti muuttanut myös tätä linkitystä. Eli, uusikaa tilaus poistamalla vanha ja hakemalla "Polkuporinat" uudestaan käyttämästänne podcast-appsista. Sama koskee Spotifyta. RadioPlayllä on myös oma appsi podcasteille, jossa näkyy myös muita heidän listoilla olevia ohjelmia. Tai sitten voi kuunnella jaksot suoraan heidän sivuiltaan: https://radioplay.fi/podcast/polkuporinat/
 4. Kiitos palautteesta! Meillä on juoksijasuuruuksia omilla listoilla, mutta vielä emme ole ihan sinne päässeet. Ja ravitsemus on aina yhtä mielenkiintoinen. Kiitos vinkeistä!
 5. Haloooo Suomi! Polkuporinoiden 1v-synttärit lähestyy ja juhlalähetys on tulossa elokuun 23. päivänä. Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää meille kysymyksiä ja kommentteja kuluneesta vuodesta ja miksei myös tulevasta. Onko vielä joku henkilö tai aihealue, josta haluaisit kuulla enemmän? Onko sinulla itselläsi joku tarina, jonka haluaisit jakaa? Me haluamme vastata haasteeseen ja tehdä parhaamme toiveesi toteuttamiseksi. Mennyt vuosi on ollut täynnä mielenkiintoisia keskusteluja mitä erilaisimpien vieraiden ja aiheiden parissa ja toivomme voivamme tarjota lisää elämyksiä kaikille kuuntelijoillemme. Kerro meille oma mielipiteesi sarjastamme. Laita kommenttisi vaikka tähän ketjuun tai s-postilla osoitteeseen mikael@ultrastanleypark.com
 6. StanleyPark

  Maastojuoksukengät

  Polkuporinat kävi juttelemassa VJSportin Vili Mattilan kanssa heidän maastojuoksu- ja suunnistuskengistä sekä heidän filosofiastaan miten uutta kenkää lähdetään suunnittelemaan. Voit kuunnella jakson puhelimen tai tabletin podcast appsista tai suoraan Spotifysta kirjoittamalla hakukenttään "Polkuporinat". Tai sitten ihan tietokoneelta osoitteesta: https://www.ultrastanleypark.com/2019/07/vili-mattila-vjsport/
 7. Polkuporinat kävi juttelemassa Polarin koulutuspäällikön Ville Urosen kanssa heidän uusimmista Vantage-sykemittareistaan ja Polar Flow palvelusta. Voit kuunnella jakson puhelimen podcast appsilla tai Spotifysta kirjoittamalla hakukenttään "Polkuporinat". Tai sitten suoraan tietokoneelta osoitteesta: https://www.ultrastanleypark.com/2019/07/ville-uronen-polar-electro/
 8. Anteeksi myöhäinen vastaus. Meidän ATK-tukihenkilö ei ole vielä onnistunut jakamaan kumpaakaan gps-träkkiä ymmärtääkseni. Laitan heille viestiä niin aloittavat asian hoitamisen mahdollisimman nopeasti. Jos Elwood onnistuu jakamaan tiedoston niin kiva. Tosin tästä on jo vähän aikaa. Sellainen asia muuten tuosta yö-reitistä, että lähtöviiva ei sijaitse ihan siinä asfaltin reunalla. Näin ollen yö-reitin kääntöpaikka on vielä ihan tarkasti määrittelemättä. Mutta kyllä se sieltä noin 100 metrin tarkkuudella on. Ehkä ei ihan siinä mäen päällä kuten yhdellä yhteislenkillä, mutta jossain vähän ennen sitä. Tulevana sunnuntaina (28.7.) on yhteislenkki, jolloin voidaan kiertää myös se yö-reitti. Kaikki mukaan!
 9. Polkuporinat kävi haastattelemassa pari viikkoa sitten sekä Eija Hartikaisen että Reetta Peltosen. Käykääpä kuuntelemassa. Polkuporinat RSS feed: https://feeds.podcastmirror.com/polkuporinat Tai Spotifysta kirjoittamalla hakukenttään "Polkuporinat".
 10. Kävin jututtamassa Liikuntatieteen erikoislääkäriä Arja Uusitaloa aiheesta ylirasitustila. Koko haastattelun voi kuunnella podcast-sarjamme Polkuporinat puolelta. Polkuporinat RSS feed: https://feeds.podcastmirror.com/polkuporinat iTunes: https://podcasts.apple.com/us/podcast/arja-uusitalo-ylirasitustila/id1434043445?i=1000440832989 Tai tietokoneelta: https://www.ultrastanleypark.com/2019/06/arja-uusitalo-ylirasitustila/ Tai Spotifysta kirjoittamalla hakukenttään "Polkuporinat"
 11. Hyvä Elwood! Satamailia vuorokaudessa on lopulta aika kova tulos. Vähän kömpelönä vertailuna jos katsoo 2019 tuloksia E24 kisasta Espoosta niin tuloksen saaneista 125 juoksijasta "vain" 34 juoksi satamailia tai enemmän vuorokauden aikana, eli 27%. Vastaavat lukemat 2018 oli 52/149, eli 35%. NBU:ssa kun tähän lisää vielä maaston tuomat nousut ja päiväreitillä vielä poluilla juoksun niin ei tässä ihan helpolla pääse. Edes lapsukaiset 🙂 Tästä huolimatta uskon kovaan tulostasoon syyskuussa kisattavassa epävirallisessa Backyard Ultra SM-kisassa.
 12. Joo, ajattelin käydä täälläkin kertomassa, että ilmoittautuminen aukeaa ensi sunnuntaina 5. toukokuuta klo 12. Mutta Hitski olikin se jo ehtinyt teille laittaa. Kiitos siitä. Tulospalvelu, kuten ilmoittautuminenkin, menee Joken Monesko-palvelun kautta: https://my.raceresult.com/124266/registration?lang=fi Huomenna julkaistavassa Polkuporinoiden väliporinoissa tulee vähän enemmän juttua kisan taustasta. Kannattaa kuunnella.
 13. Tapahtumalla on nyt omat FB-sivut: https://www.facebook.com/Nuuksio-Backyard-Ultra-640078013111912/ Tervetuloa!
 14. Tänään on julkaistu viimeisin Polkuporinoiden jakso, jossa Virpi Sarasvuo kertoo oman tarinasta. Se olis yhteensä 20 julkaistua jaksoa ja lisää on tulossa. Matka on mennyt nopeasti ja tarinat ovat vieneet mennessään ainakin haastattelijat. Tässä vielä lista julkaistuista jaksoista: Tarja Virolainen, Janne Marin, Maija Oravamäki, Tomi Savolainen, Jukka Viljanen, Noora Pinola, Henri Ansio, Tero Hyppölä, Mammuttimarssi, Kai Langel, Arto Ahola, Annele Aarni-Wiklund - NLP, Terho Lahtinen, Heljä-Ora - Mindfulness, Visa-Pekka Larivaara, Noora Honkala, Mårten Boström, Lotta Kupiainen - kehonhuolto, Juha Jumisko sekä Virpi Sarasvuo. Kiitos kuuntelijoille menneestä syksystä.
 15. Tuo "Kausisuunnittelu" on todellakin tervetullut lisäys Flow:n ominaisuuksiin. Sen puuttumisesta on varmasti tältäkin foorumilta tullut Polarille paljon palautetta. Itse olen vastaavaa suunnittelua tehnyt excelissä vuodesta -99 lähtien, joten nyt voin jättää sen kokonaan pois. Vielä jos saisi tossu- ja pyöräkisat Flow:sta niin en tarvitsisi edes Stravaa enää. Vantagesta ei vielä ole kokemusta, mutta pitää varmaan kohta laittaa tilaukseen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy