Jump to content
Juoksufoorumi.fi


StanleyPark

Jäsenet
 • Content Count

  576
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

57 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  ultra-stanleypark.blogspot.fi

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo
 • Interests
  Ultrajuoksu, polkujuoksu, vuorijuoksu

Converted

 • Maraton
  3:05 (Tukholma 2003)
 • Tavoite
  Recovery...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Polkuporinat kävi haastattelemassa pari viikkoa sitten sekä Eija Hartikaisen että Reetta Peltosen. Käykääpä kuuntelemassa. Polkuporinat RSS feed: https://feeds.podcastmirror.com/polkuporinat Tai Spotifysta kirjoittamalla hakukenttään "Polkuporinat".
 2. Kävin jututtamassa Liikuntatieteen erikoislääkäriä Arja Uusitaloa aiheesta ylirasitustila. Koko haastattelun voi kuunnella podcast-sarjamme Polkuporinat puolelta. Polkuporinat RSS feed: https://feeds.podcastmirror.com/polkuporinat iTunes: https://podcasts.apple.com/us/podcast/arja-uusitalo-ylirasitustila/id1434043445?i=1000440832989 Tai tietokoneelta: https://www.ultrastanleypark.com/2019/06/arja-uusitalo-ylirasitustila/ Tai Spotifysta kirjoittamalla hakukenttään "Polkuporinat"
 3. Hyvä Elwood! Satamailia vuorokaudessa on lopulta aika kova tulos. Vähän kömpelönä vertailuna jos katsoo 2019 tuloksia E24 kisasta Espoosta niin tuloksen saaneista 125 juoksijasta "vain" 34 juoksi satamailia tai enemmän vuorokauden aikana, eli 27%. Vastaavat lukemat 2018 oli 52/149, eli 35%. NBU:ssa kun tähän lisää vielä maaston tuomat nousut ja päiväreitillä vielä poluilla juoksun niin ei tässä ihan helpolla pääse. Edes lapsukaiset 🙂 Tästä huolimatta uskon kovaan tulostasoon syyskuussa kisattavassa epävirallisessa Backyard Ultra SM-kisassa.
 4. Joo, ajattelin käydä täälläkin kertomassa, että ilmoittautuminen aukeaa ensi sunnuntaina 5. toukokuuta klo 12. Mutta Hitski olikin se jo ehtinyt teille laittaa. Kiitos siitä. Tulospalvelu, kuten ilmoittautuminenkin, menee Joken Monesko-palvelun kautta: https://my.raceresult.com/124266/registration?lang=fi Huomenna julkaistavassa Polkuporinoiden väliporinoissa tulee vähän enemmän juttua kisan taustasta. Kannattaa kuunnella.
 5. Tapahtumalla on nyt omat FB-sivut: https://www.facebook.com/Nuuksio-Backyard-Ultra-640078013111912/ Tervetuloa!
 6. Tänään on julkaistu viimeisin Polkuporinoiden jakso, jossa Virpi Sarasvuo kertoo oman tarinasta. Se olis yhteensä 20 julkaistua jaksoa ja lisää on tulossa. Matka on mennyt nopeasti ja tarinat ovat vieneet mennessään ainakin haastattelijat. Tässä vielä lista julkaistuista jaksoista: Tarja Virolainen, Janne Marin, Maija Oravamäki, Tomi Savolainen, Jukka Viljanen, Noora Pinola, Henri Ansio, Tero Hyppölä, Mammuttimarssi, Kai Langel, Arto Ahola, Annele Aarni-Wiklund - NLP, Terho Lahtinen, Heljä-Ora - Mindfulness, Visa-Pekka Larivaara, Noora Honkala, Mårten Boström, Lotta Kupiainen - kehonhuolto, Juha Jumisko sekä Virpi Sarasvuo. Kiitos kuuntelijoille menneestä syksystä.
 7. Tuo "Kausisuunnittelu" on todellakin tervetullut lisäys Flow:n ominaisuuksiin. Sen puuttumisesta on varmasti tältäkin foorumilta tullut Polarille paljon palautetta. Itse olen vastaavaa suunnittelua tehnyt excelissä vuodesta -99 lähtien, joten nyt voin jättää sen kokonaan pois. Vielä jos saisi tossu- ja pyöräkisat Flow:sta niin en tarvitsisi edes Stravaa enää. Vantagesta ei vielä ole kokemusta, mutta pitää varmaan kohta laittaa tilaukseen.
 8. Kiitos taas kaikista kommenteista. Useat täällä esille nostetut nimet ovat jo tosiaan meidänkin listoilla. Myös näitä ulkomaan nimiä on mietitty vaikka sarjan alkuperäinen ajatus oli tuottaa materiaalia ekalla kotimaisella. Mutta katsotaan minkälaisiin aluevaltauksiin lähdetään mukaan.
 9. Kiitos kaikille kommenteista. Eilen julkaistiin toinen väliporina ja siellä vähän paljastuksia tulevasta ohjelmasta. Useat tässä ketjussa esille tulleet nimet ovat jo meillä listoilla, joten eiköhän heistäkin jossain vaiheessa kuulla. Teron eli "226" porinat tuli ulos perjantaina ja siellä onkin ammattilaisen neuvoja harjoitteluun. Kannattaa kuunnella. Toistaiseksi on ollut aika henkilökuva-painotteista, mutta jatkossa tulee myös aihe-edellä tehtyjä juttuja. Kiva jos jaksatte kuunnella.
 10. Sain mahdollisuuden Polkuporinoiden puitteissa haastatella Juoksija-lehden päätoimittajaa Tomi Savolaista heinäkuun puolivälissä Ylläksellä. Juteltiin vähän Tomin taustasta ja miten hän on Juoksija-lehteen tullut. Polkuporinoissa Tomi avaa myös omia ajatuksiaan ja tavoitteitaan Juoksija-lehden kehittämiselle ja viemiseksi eteenpäin. Käykää kuuntelemassa Tomin jakso Polkuporinoista. Polkuporinat -podcastsarjassa pääset kuuntelemaan kestävyysurheilun parissa olevien henkilöiden haastatteluja ja pureutumaan aiheeseen juuri heidän näkökulmasta. Haastateltavana on monipuolinen joukko suomalaisia urheilijoita ja alansa asiantuntijoita. Kuuntelu onnistuu helpoiten puhelimen tai tabletin podcast appsilla. Sarja löytyy hakusanalla "Polkuporinat".
 11. Kiva jos tälle on tilausta. Itse olen tosiaan kuunnellut podcasteja jo siitäkin syystä, että se onnistuu monen muun homman "ohessa". Aika on nykyisin kaikilla aika kortilla ja siksi uusi media voi toimia joillakin paremmin. Ymmärsinkö oikein, että toivoit podcastia tehtäväksi maastolenkin yhteydessä? Voidaanhan sitäkin yrittää, vaikka voi kyllä mennä välillä huohottamiseksi 🙂 Savolaisen Tomin kanssa tehtiin podcasti ulkosalla istuskellen ja se kuuluukin nauhalta, kun hyönteiset pörrää mikrofonin ympärillä. Samoin Viljasen Jukan kanssa tehty jakso on tehty ulkona. Lenkin aikana ei vielä olla kokeiltu, mutta laitetaan korvan taakse.
 12. Nyt on ensimmäiset neljä jaksoa saatu ulos, kun kiinnostavat tarinat Tarja Virolaiselta, Janne Marinilta, Maija Oravamäeltä sekä Tomi Savolaiselta on nyt kuunneltavissa. Käykää kuuntelemassa ja kommentoimassa. Positiivista palautetta on tullut paljon ja muutamia kehityskohteitakin. Me tehdään parhaamme sarjan kehittämiseksi. Tämä on samalla omaa oppimista tekemisen kautta. Tähän liittyen teimme vartin mittaisen Väliporinan, jossa kerromme tähän liittyviä asioita. Siellä myös paljastamme seuraavat vieraamme.
 13. Tässä lyhyt esittely aloittamallemme uudelle Polkuporinat podcast-sarjalle, jossa päällimmäisenä ajatuksena on haastatella kestävyysurheilun parissa olevia henkilöitä. Oman taustan takia juoksu ja varsinkin polkujuoksu saa varmaan hieman enemmän huomiota muihin lajeihin verrattuna. Mitään aihealueita ei ole rajattu pois vaan tarkoituksena on haastatella mahdollisimman monipuolisesti eri aiheita. Fyysisen ja menttaalipuolen harjoittelun lisäksi keskustelemme myös mm. ravitsemuksesta, kehon huollosta, varusteista ja tietysti kisakokemuksista. Osa jaksoista ovat puhtaasti henkilöprofiili-tyyppisiä. Olemme tehneet 20 minuutin pituisen esittelyn sarjasta ja ensimmäinen haastattelu Tarja Virolaisesta on julkaistu eilen. Lisää on tulossa arviolta viikon parin välein. Riippuu tietysti ihan omista aikatauluista, kun tätä tehdään kuitenkin työn ja treenien välissä. Aiheet ja henkilöt ovat kuitenkin kiinnostaneet meitä. Toivottavasti ne kiinnostavat teitäkin. Polkuporinat-sarja on kuunneltavissa helpoiten puhelimen tai tabletin podcast appsien kautta. Kirjoitat vain hakukenttään "Polkuporinat". Esimerkiksi Applen oma podcast-appsi toimii hyvin. Myös SoundCloud, joka löytyy sekä Applen että Androidin puhelimille toimii hyvin. Muitakin appseja löytyy varmasti, koska yleensä Applen omille listoilleen hyväksymät podcastit päätyvät nopeasti myös muiden podcast appsien listoille. Jos haluat kuunnella sarjaa tietokoneeltasi, voit kuunnella ne selaimeltasi suoraan UltraStanleyPark-sivujen kautta. Käy antamassa Polkuporinoille kommenttisi ja samalla ehkä ehdotuksesi esimerkiksi siitä, ketä sinä haluaisit seuraavaksi kuulla ja miksi. Voit myös kommentoida tähän ketjuun, yritän lukea säännöllisesti tätä ketjua. Podcastit ovat maksuttomia eivätkä ne sisällä mainoksia.
 14. Kiitos hyvästä vertailusta kahden tossumerkin välillä. Aina on kiva nähdä vertailuja kahden eri merkin välillä. Kumpi lähtee Pallakselle?
 15. Tsemppiä kaikille Kolilla starttaaville. Ei se eteläinen osuus kovinkaan nopeaa ole kuten Elwood jonkun pitkätukkahipin gepsijäljen perusteella analysoi. Mutta ei tarvitse epätoivoon vaipua. Hyvää mieltä ja hyvässä porukassa kun etenee niin kyllä sieltä läpi pääsee. Kiitokset tsemppauksista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy