Jump to content
Juoksufoorumi.fi

JudeRaato

Jäsenet
 • Posts

  5
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JudeRaato's Achievements

 1. Oma keikka luettavissa: https://aivanraato.blogspot.com/2021/05/nuts-karhunkierros-83km-3sija-ajalla-901.html
 2. JudeRaato

  NUTS 300 2021

  Ei käyty lääkärissä. Ilmaisin ehkä vähän epätarkasti, mutta kaverini jalkaterät pysyivät kyllä hyvin pienellä turvotuksella. Kyseessä oli tuosta "penikan" kohdilta lihas, joka alkoi pienen askellusvirheen "hieman" kertauduttua tulehtumaan. Kuulemma sattui koko ajan aika pahasti ja välillä oli kuin olisi puukolla lyöty. Näin mentiin toista vuorokautta ja yhden yön raju kuume siitä saatiin aikaiseksi maalissa. Itse turvotus ei ollut kisaa häiritsevä, vaan kipu.
 3. Hieno idea! Nyt menee sen verran lähelle Karhunkierrosta, etten tohdi lähteä. Käytän perheeltä varastamani vapaa-ajan puhtaasti juoksemiseen, en siirtymiin lähtöpaikalle😅. Kehitysideana heittäisin, että jatkossa voisi olla myös rengasreittejä, jolloin ei tarvitsi lähteä julkisiin pyörimään, vaan lähtöpaikalle olisi helpompi mennä pyörällä tms.
 4. Loistavaa! Nyt vielä NUTS:n ilmoitus asiasta! Vaikka oma treeni nyt on mitä on. Niin tässä kun on käynyt puoleentoista vuoteen pari kisaa ja treenannut lähinnä yksin, niin lämmittäisi kyllä mieltä päästä kisaamaan, kokeilemaan ihan tosissaan.
 5. JudeRaato

  NUTS 300 2021

  Meillä tuli viime kesänä LWC-treeneissä selväksi, ettei monen päivän kisassa kaverini jalat kestäneet tehokasta etenemistä kuin 16 tuntia vuorokaudessa, minkä takia unta jäi aika paljon. Ajattelimme alun perinkin lähteä "kevyellä" 18 tunnin suunnitelmalla liikkeelle, mutta testitreenissä yksi 18 tunnin päivä oli liian rankka toistettavaksi päivittäin. Eli ihan henkilökohtaisista ominaisuuksistakin voi nousta asioita, jotka määrittävät lepoa eri tavoin. Viime kesän LWC-kisassa oli toki haasteellistakin suunnistusta paljon, jonka takia vireys oli ihan hyvä olla kohtuullisella tasolla. Ja kyse ei ole välttämättä ihan pikkujutuista: kaverin jalka turposi säärestä rajusti ja kisan jälkeen nousi raju kuume, joten kohtuulliseen tulehdustilaan päästiin ihan tällaisella pikkusetilläkin. Emmekä osanneet näitä askellusongelmia mitenkään odottaa: 24 tuntia on mennyt ongelmitta aiemmin. Viime kesän LWC:ssä ei ollut huoltoa. Huollon suunnittelussa on varmasti iso rooli. Joillekin nuo huoltopisteet ovat varmasti hyviä lepopaikkoja, kun pistää sopivat tarvikkeet huoltokassiin. Hieno kisa tulossa teille ja odotan kisan seuraamista. Vähän houkutti lähteä itsekin. Suunnitelmissa on toki LWC 2022, kunhan joku kavereista pääsee kisakuntoon.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy