Jump to content
Juoksufoorumi.fi


JJ79

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  3350
 • 10km
  37.37
 • Puolimaraton
  1.27
 • Maraton
  3.08
 1. JJ79

  Pirkan hölkkä 2012

  Polar G5 näytti matkaksi 33.34km. Järjestäjien kilometritolpat tosiaan oli vaihtelevan pituisia omaan mitariin nähden. Lämmin juoma oli kyllä loistava tuossa kelissä.
 2. JJ79

  Pirkan hölkkä 2012

  Ei mitään namikeliä luvassa, mutta pitää yrittää ajatella positiivisesti. Lokakuun Pirkassa parempi sää ku kesäkuun Tukholmamaralla?
 3. No entäs onko mitään eroa TRI-märkäpuvussa ja sitten sellaisissa puvuissa mitä Suomen kylmissä keleissä käyttävät vesihiihtäjät, lainelautailijat tai kevät vesillä koskimelojat?
 4. Noviisi taas kyselee tyhmiä. Niin mitä eroa on sellaisella märkäpuvulla, jonka laitesukeltaja laittaa päällensä kesällä kun Suomalaiseen järveen hyppää ja sitten sillä puvulla minkä triathlonisti laittaa uidessaan päälle?
 5. Mistä löytyy selkeää tietoa mitä nuo erot ovat? Erityisesti erot TT ja TRI pyörän välillä kiinnostavat. Osaako joku näyttää suuntaa oikean tietolähteen pariin? Paljon puhutaan erikseen TT ja TRI pyöristä, mutta ovatko ne käytännössä samoja pyöriä?
 6. Uintitekniikkakursin aloittaneena on heti alkanut triathlon kiinnostamaan, kun nuo juoksu ja pyöräily ovat jo ennestään tuttuja lajeja. Pyöräily on tutuksi tullut lähinnä maastopyöräilyn kautta ja maantiepyörät ovat vähän tuntemattomempia välineitä. Nyt askarruttaakin, että millaisella pyörällä sitä kannattaisi triathloniin alkaa? Lyhyt googletus aiheen pariin kertoi heti, että pyöriä on olemassa maantie-, tri- ja tempopyöriä (cyclot on kans, mutta ei nyt niitä sotketa tähän). Lisäksi on olemassa aeropyöriä, jotka mielestäni näyttävät ihan maantiepyörille, mutta niiden rungot ovat vähän aerodynaamisempia ja vanteet on vähän korkeampia. Paljon puhutaan tri-pyöristä, mutta mitä käytännön eroja on tt- ja tri-pyörällä? Sen olen jotenkin antanut itselleni ymmärtää, että tri-pyörässä ajoasennon pitää olla vähän pystympi, jotta pyöräilyn jälkeen pystyy vielä kropan suoristamaan juoksuosuutta varten. Mutta mitä eroja noin käytännössä on? ovatko rungot siis samoja ja palikoilla säädetään ajoasento vähän mukavammaksi sekä tankohässäkkä ilmeisesti on myös tri-pyörässä vähän erilainen. Onko siis olemassa myytävänä sellaisia pyöriä, jotka ovat valmiiksi speksattu juuri triathlonia varten? Vai ovatko kaikki tri-pyörät TT-pyöriä, joihin on ajoasentoa vähän muokattu? Entäs nuo aeropyörät? Esim Canyon Aeroad CF (http://www.canyon.com/_en/roadbikes/bike.html?b=2517). Kuinka yleisiä tuollaiset ovat triathlonkisoissa, jos tuollaiseen laittaa lisätangon tai vaihtaa tuon kippurasarven tri-tankoon?
 7. JJ79

  Päivän kevennys

  Mikä on tossun alla olemisen huippu? - Steriili mies ei uskalla kertoa totuutta raskaana olevalle vaimolleen.
 8. No höh, täähän olikin ihan simppeli homma. Kiitti Kaius
 9. Asioita joita en ymmärrä: Ompelukone Siis miten se lanka tulee sieltä alapuolelta? ei voi käsittää. nimim. Konetekniikan diplomi-insinööri
 10. JJ79

  Päivän nettivideo

  Pasilla on! http://www.youtube.com/watch?v=dSKjDOoF3BQ
 11. JJ79

  M: Polar RS800

  Hei mites tuo päivitys toimii? Onko jossain netissä mitään tietoo siitä? Ittellä olis tarvetta tolle päivitykselle.
 12. JJ79

  Polar RS800CX

  ' Kyllä voi. Ja tuolta muuten löytyy kätevä softa juuri tähän tarkoitukseen. http://www.matstroeng.se/quickroute/en/index.php
 13. JJ79

  Päivän kevennys

  No eipä se suomen kielikään mitään helppoa ole. Esim. kun ollaan jossakin paikassa kuten Oulussa laitetaan Oulu sanan päätteeksi -ssa liite. Mutta sitten kun ollaan Rovaniemellä niin pääte onkin -llä. Ja kun ollaan kusalla niin silloin taas siihen ei voi laittaa päätettä -ssa...
 14. Mulla on univaikeuksia ainoastaan, jos tekee kovan reenin myöhään illalla. Pitkä PK-lenkki tuntuu vaan parantavan unen saantia illalla.
 15. Itselläni on käynyt muutaman kerran siten, että lähetinvyö on ajan mittaan päässyt löystymään eli vyötä on pitänyt kiristää huomattavasti vaikkei se olekaan erityisen löysältä tuntunut. Kireämpi vyö ei ole silti ahistanut, mutta mittaus on tarkentunut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy