Jump to content
Juoksufoorumi.fi


GrigoriSoiros

Jäsenet
 • Content Count

  21 486
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  149

Viestit käyttäjältä GrigoriSoiros


 1. 33 minuuttia sitten, Baltsu kirjoitti:

  Triathlon on siis yksi sellainen laji, mikä kiinnostaa yhtä vähän kuin keskustapuolue ja kansantanhut.

  Mikä sinua sitten kiinnostaa? Juoksu se tuskin on kun et siinäkään pahemmin kisaavan. 

  Nyt mie keksin olisit männy BigBrotheriin, siellä näytti olevan siullekkin seuraa 😂😂

  Kevin tykkää pukeutua tyylikkäästiväri väriin juunou. Täydellinen mätsi sulle

  Screenshot_20190902-161951_Samsung Internet.jpg

  31 minuuttia sitten, Baltsu kirjoitti:

  Sen verran etiketistä mainitsisin, että kannattaa jättää silti ne pyöräilykamat pelkkään pyöräilyyn ja sama koskee niitä juoksuosuuden "vieterikenkiä". Ei siis festareille tai keikoille kuten kuvan henkilö.

  https://www.is.fi/mystyle/art-2000005790143.html

  vieteri.JPG

  Vai onko tämä kuvassa mielitiettysi? Mukavaa kun vihdoin saamme nähdä hänet.

  Toivottavasti hän ei tule mustankipeäksi tuosta Kevinistä.

  Ootte kyllä kuin kaksi marjaa


 2. 26 minuuttia sitten, Baltsu kirjoitti:

   

  tuo on se ongelma. Olen kerran ollut suunnistamassa, Paloheinässä jossain kisoissa 80-luvun puolivälissä. En ollut sitä ennen koskaan suunnistanut edes harjoituksissa, enkä oikein edes tiedä, voiko suunnistusta harjoitella missään. Anyway, "eksyin" ja oli pakko keskeyttää. Tulkitsin jonkun ojan väärin ja heti alkumatkassa meni varmaan 30-45 minuuttia yhden rastin etsimiseen. Minulla ja kartalla oli eri näkemys siitä, mitä joku viiva tarkoittaa. Siellä oli oikeasti siellä metsässä sellainen pieni oja, mutta sitä ei oltu merkattu karttaan ja se kartan oja oli joku muu oja. Koskaan en sitä rastia löytänyt, vaikka se piti olla sen hiihtolenkin varressa jossain. Alkumatkan siis juoksin sitä latupohjaa ja sitten kun menin skuugen puolelle, en löytänyt rastia.

  Mitä helvettiä, olet keskeyttänyt. Ja mitä oletkaan kisan keskeyttäjistä 10v jauhanut. 

  Huh huh


 3. 7 minuuttia sitten, Baltsu kirjoitti:

  Saa vaikka ilman treeniä, jos hyväksyy sen, että saattaa joutua ottamaan kävelyaskeleita. @Tombe76teki täyden matkan triathloninkin kylmiltään ilman mitään liikuntaharrastusta. Kysymys on vain sitten, kuinka kunnioitettva suoritus pelkkä läpipääsy on vai kuinka paljon se harjoittelun laiminlyönti kertoo jostain muusta. 

  Onko siulla monta satkun kokemusta ilman kävelyaskelia?

  Kovissakin tuloksissa otetaan kävelyaskelia.

   


 4. tunti sitten, Baltsu kirjoitti:

  Tuopista jos saa juoda, niin menee nopeiten. Tässä jannu juo litran 6 sekunnissa. Isokokoisilla on etua, niillä on iso vatsalaukku jne. Se uppoaa sinne. Grigori jos lähtis koittamaan niin menisi vaikka kossua se litra. 

   

  Uskon tietämykseesi oluen juonnin nopeudessa. Eikä polven pikku rupikaan estä tämän harrasteesi treenaamista 

  Kossua varmasti menis jos kossusta tykkäisin. Olen itse yli 12v vanhojen single malttien ystävä


 5. tunti sitten, Baltsu kirjoitti:

  Joo, 0,33l pulloista on paljon helpompi juoda. 90-luvun puolivälissä tuli voitettua Hukkaputki, mikä oli kisa, missä juostiin, matkustettiin metrolla ja juotiin oluita ja kyllä ne varsinkin ensimmäiset 5-6 meni alas niin nopeasti kuin se tuli pullosta ulos ja siihenkin on tekniikka kuinka saa juoman tulemaan nopeammin sieltä pullosta. Toisilla asemilla ehti hyvin juosta metrosta baariin, tilata oluen, maksaa sen, juoda se niin nopeasti kun se tulee pullosta, juosta takaisin metroasemalle ja rappuset alas ja ehtiä metroon, joka tuli 5 minuuttia sen jälkeen kuin tuo metro, millä sinne oli tultu. 

   

  Mitä tulee harjoitteluun, niin esim. Beer milella siihen on sääntönsä, millaisia oluita siihen sallitaan ja en harjoittelisi muunlaisella oluella kuin mitä saa käyttää. Suomalainen bulkkilager on helppo kun se kuohuu vähän, eikä siinä ole paljon humalaa. Minusta alkoholittomalla harjoittelusta ei ole mitään hyötyä, koska eihän sitä treenissäkään tarvitse juoda kuin se kaksi tölkillistä ja juoma käyttäytyy pakkauksessa eri tavalla, jos se on eri juomaa. Lämpimän juominen on kyllä huono, koska se vaikuttaa kaikella tavalla negatiivisesti, mutta samalla tavalla aivan jääkylmäkin on huono. Tarjoilulämpötilan keskivaiheella oleva kylmyys on varmaan paras ja juomana tosiaan jotain suomalaista bulkkia, mikä on vähän humaloitu ja mieluummin sellainen mölökki, lyhytkaulainen pullo kuin tölkki.

   

   

  Hyvä että sinullekkin on löytynyt laji jossa pärjäät ihan ilman paperilla tehtyjä muka tuloksia 😂😂

  Uskon että tässä lajissa saattasit päästä huipulle


 6. 37 minuuttia sitten, Baltsu kirjoitti:

  Huikean viihteellinen ilta maaottelussa. Duplantis ylittää 6 metriä ja juhlii maskotin reppuselässä kun taas suomalaista vitosen juoksijaa pitää maanitella syksyn pyörälenkkejä porkkanana käyttäen, jotta hän juoksisi edes maaliin. Siihen päälle vielä satasen juoksijan dramaattinen selälle heittäytyminen ja 110m aitojen tyypin uskomaton humalaisen esteratatyyppinen suoritus sekä Peiposen aivan käsittämätön haastattelu ja ruotsalaisen seiväshyppääjän putoaminen toimitsijan syliin, niin olihan tuo huikeata viihdettä. En ole varmaan ikinä aikaisemmin seurannut yleisurheilulähetystä, mikä olisi hauskempi kuin mikään Spede Show. 

   

  Jos jotain kritiikkiä on pakko antaa niin suomalaisten paidoista. Varsinkin ne haalarimalliset ovat liian vaaleanpliisuja. Näyttävät pellehyppypuvuilta, eikä niissä lue edes Suomi tai Finland. 

  Mitäs Peipponen sano?


 7. 2 tuntia sitten, Baltsu kirjoitti:

   

  En minä tuollaista kutsuisi hyväksi muistiksi. Jos tuollaista ei muista, täytyy käydä aika laihalla seoksella. Miksi kutsuisit mattojuoksemisen aikaista ajattelemista sitten. Minä saatan parin tunnin mattolenkin aikana suunnitella satoja yksityiskohtia sisältävän asiakokonaisuuden, jonka kirjoitan myöhemmin ylös koneelle. Tai no aina en edes kirjoita, koska on kerran päässä kovalevy, niin ihan hyvin osan asioista voi pitää muistissakin. Sinun ajattelutavallasi ei pääsisi ikinä yliopistoon opiskelemaan tai jos pääsisi niin rimaa hipoen. Minä luin ne viisi pääsykoekirjaa sen verran hyvin, että muistin ne kaikki kirjat sanatarkasti. Muistin jopa jokaisesta asiasta sellaiset tiedot, oliko asia aukeamalla oikealla vai vasemmalla, ylhäällä vai alhaalla sekä sivunumeron. Muistan muuten vielä yli 26 vuotta myöhemminkin paljon niitä asioita. 

  Jännää että vieläkin kirjotat 0e blogia kun noin ylivertainen olet.

  Oletko muuten itse jo saanut paperit kauppiksesta? 

  Siitä olen kateellinen siulle että syöt parempia lääkkeitä kuin mie 😂😂😂

  tunti sitten, Jalmari17 kirjoitti:

   

  Tossa on kyllä pointtinsa, että hyvä rassata vähän muistia ja päätä tallentamalla ajat mieleensä.  Omalta osaltani on vain pakko tunnustaa, että kun teen esim. 20x400m vedot, ei riitä kovalevyssä tila kaikkien kierrosaikojen muistamiseen.  Täytyis vissiin rikastaa seosta.

  Kevennä treeniä baltsun tasolle. Muistat paremmin

  • Like 1
  • Haha 2

 8. 6 tuntia sitten, Baltsu kirjoitti:

  Ei se hoidu tarkasti podillakaan. Appi juoksumattoon, niin se hoituu sillä. 

   

  @GrigoriSoiros mä seuraan kyllä väliaikoja urheilukentällä, mutta lasken vauhdin päässäni. Sama mikä kello on ranteessa tai vaikka olisi sekkari kädessä. En paina mitään nappeja treenin aikana. Toki voishan sitä mittareihinkin perehtyä paremmin. Vois tehdä lupauksen, että seuraavaan mittariin perehdyn. Toistaiseksi menty aika perinteisin keinoin. 

  Lap/ kierros on aika perinteistä. Mukavampi kellon kanssa juostessa kuin nauriin

  Autolapit urkkakentällä ei ole luotettavia


 9. 5 minuuttia sitten, ErAh kirjoitti:

  Turhinta on miettiä mitä muut miettii, kun ne kuitenkin ajattelee vaan itteään. Ja jos ajatelee mitä muut miettii niin turhempaa ei oo. Salilla saatan ajatella, että hyvä perse, ja lenkillä voin ajatella, että hyvä perse, mutta mitään sen syvällisempää tuskin kukaan miettii missään, tai ainakaan en itse pysty... Jos hajut ahdistaa, kannattaa vaihtaa salia sellaiseen jossa ilmanvaihto pelaa. Suosittelen Lohjan Bodausta 🙂 ...

  Meinasin kommentoida samaa, olen huomannut että Baltsulle liian pitkien kommenttien kirjoittelu on ajan haaskausta. Samoja asioita tulee itsekkin mietittyä kuin sinäkin, itse katselen mielummin leffaa tms jos mahdollista. Jos taas kovempi mattokiskasu niin ei minulla järki riitä muiden touhuja seuraamaan, kun minua ei kertakaikkiaan kiinnosta mitä muut tekee, ja jos joku vetää vaikka 12min/km matolla niin se on maksavan asiakkaan oikeus


 10. 3 tuntia sitten, AnttiSn kirjoitti:

  Näinhän se onkin. Sulla löytyy sopivassa kombinaatiossa reikä- ja täyspäisyyttä, että olisin suhteessa luottavaisempi tuohon projektiisi kuin valmentajasi! Itse asiassa näen ja kuulen jo selostajan lausumassa Piazzan korokkeelta "ja sieltä tulee seuraava kilpailija, hetkinen, onko hän kaatunut, hänellä on paita ja naama aivan veressä, nyt ambulanssilla valmiina täältä tulee potilas, ei, mitä tapahtuu, tämä ei ole mahdollista, hän kaartaakiin uudelle lenkille ja jatkaa matkaansa!" 

   

   

  Kyllä Fgkin uskoo mut vittuilua pitää olla. Luotan jo siihen että maaliintuloni saatellaan selostuksen kera 😂


 11. 21 minuuttia sitten, ForrestG kirjoitti:

  Enkä minä sitä varsinaisesti ottanut muuten kuin yleisesti. Komppasin vain, että ymmärtänen mitä kirjoitat, vaikka ei edes minkäänlaista suoritusta ole tehtynäkään. Hieman tässä kuitenkin esimakua olen päässyt maistelemaan. 

   

  Sanoinkin jo Grigorille, että ihan paska idea hänen lähtee itseään kiusaamaan, mutta hänhän on itse @GrigoriSoiros kaikkien SYSI-PASKOJEN ideoiden isä ja äiti - samalla kertaa 😀😀

  Sysipaska on parasta hupia ukkomiehelle. 

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy