Jump to content
Juoksufoorumi.fi


GrigoriSoiros

Jäsenet
 • Content Count

  21 242
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  142

Everything posted by GrigoriSoiros

 1. Minä en kuulu perusterveiden sarjaan. Mut rypistellään silti
 2. Mie vastaan puhelimeen jos joku soittaa Mut velat hoidetaan ja vantaalla mahis saada lissee 😀
 3. @Baltsu kannattaa katsoa sivuille jos tiiraaja katsoo vaikka ohi lipuvaa ferraria. Ja tähänkin pätee viisaus "turha miettiä mitä muut miettii, kun he 99.9% ajattelee vain itseään" Monasti esim terassilla jos ole kahvilla katselen tyylillä "kuhan katselen". En seuraa ketään tiettyä, vaan ihan vaan muuten huvikseni nielen näkymiä.
 4. Ainakin minun alalla tuon huomaa. Eniten ihmetyttää ne tahot jotka palkkaa/ tilaa höpöhöpö tittelinkipeiltä kaiken maailman tutkielmia tms. Kun yksinkertaisimmillaan asiat hoituu ihan perustekemisellä. No mennään kohti taantumaa ja ko hommien tekijät on taas sivussa hetken...
 5. Olen itse odottanut että oppisit vastaamaan älypuhelimeesi. Olen yrittäny opettaa Edit: Joo muistan, ja eka kertaa aikaistin 2023
 6. Kauneus on subjektiivinen käsite. Joten sillä mielestäni älykkyyttä ei voi mitata. Taas liikunnan harrastamisesta voi vetää jo jotain päätelmiä, koska monasti liikunta tekee hyvää ja parantaa aivojen toimintaa.
 7. GrigoriSoiros

  Garmin Fenix 5

  Eipä tarvinnu kuittia, uusi tuli tilalle kivuttomasti.
 8. No onneksi ne ei mene ihan sukkana läpi. Parempi näin kuin esim venäjällä...
 9. Kenen avioliiton ne pilas? Jos viittaat homo ja lesbojen oikeuteen saada avioliitto niin minkä ne siinä pilasi? Ja mitä tuo edes sinkuille kuuluu?
 10. GrigoriSoiros

  Hoka One One

  Voiko palvelujasi ostaa? Meinaan ite en liikahtas 100e/h milliäkään työaikana 😀 Edit: ja mie puhun 0%alv
 11. Siis onko tämä teksti vielä voimissaan??? Hohhoijaaa
 12. Kiitos! Löyty heti virhe, tuo tulee miula ihan pirteenäkin.
 13. En ole ikinä hirttäjäisissä ollut mutta kun köysi on kiristymässä, olen mieluusti yleisön puolella. Mutta olet Isi oikeassa ei tämä miksikään enää muutu mussuttamalla.
 14. Varsinkaan tämän jälkeen. No tietääpähän että ei saa kuin soo soo rangaistuksen
 15. Ei riittävän. Aika iso ero pimeässä (silmät kiinni) kun aurinkoa tai pilkkopimeää
 16. Käytätkö itse vaginaa?
 17. Autokuski on hyvintodennäköisesti ollut jyrkin oma huoltaja tai joku muu kisassa huoltoa muille tehnyt. Puhelinsoitto ja kuski paikalle. Tämä tälläsen kotisherlokin päättelyä
 18. Pimennä huone. Tai käytä lappuja silmillä. Miun on pakko tehä jompikumpi tai herään auringon mukana
 19. Tule kehä 3 pohjoispuolelle missä ei merituuli pilaa elämää. Meri on muutenkin perseestä Ja lue FG.n vastaus, kilsan vedot lähemmäksi kisaa Ja jos tulet vantaalle 2019 hoidan ilmottautumismaksun! Onko diili? Jos voitat minut 30min saat korin Koffia
 20. Eilen oli just hyvä. Hihattomalla sai päästellä auringonpaistaessa ja lämmittäessä. +19 Vaatteitahan saa lisää päälle jos viluttaa.
 21. Aika pelleilyä molemmat. Polku tyyppi sentään itse juoksi maaliin eikä ottanut autoa alle. Ja eikös polkutapauksessa hän itse toi asian esille eikä salaillut kuten autoilija Jännää X-caliber että et ole tästä enempää tuohduksissasi kun minusta tuo autoilu on ihan samaa kuin olis doupannu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy