Jump to content
Juoksufoorumi.fi

GrigoriSoiros

Jäsenet
 • Content Count

  19 966
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  107

GrigoriSoiros last won the day on October 15

GrigoriSoiros had the most liked content!

Community Reputation

4 594 Excellent

1 Follower

About GrigoriSoiros

 • Syntymäpäivä 24.07.1973

Converted

 • Coopperi
  3238m/ 2016
 • 10km
  10km@41:55, 5km@19.45, 1/2@1:37, 1/1@3.29
 • Puolimaraton
  12h@106km
 • Maraton
  24h@168,4km
 • Tavoite
  200km@24h

Recent Profile Visitors

6 886 profile views
 1. Ei tuolla pääse ennätysten kirjaan, siis jos ennätyksenä on mara päivässä.. tämä keskustelu on kyllä aika turhaa, koska jokainen on vapaa tekemään mitä itse haluaa, ja aina joku on toistaan parempi ja toinen huonompi oli mikä laji tahansa. vai voiko asia olla niinkin yksinkertainen kuin itsensä itselleen asettama haaste, en käsitä tätäkään asetelua että olisi kyse pätemisestä, ihan samaa voidaan kysyä olumpia voittajalta "pitikö päteä"?
 2. Pääsee ainakin läskeistä eroon, ja pysyvällä tavalla. Siihen mitään paastoja tms tarvita, syö monipuolisesti 5-6 kertaa päivässä ja nauttii kaloreita kulutuksensa verran, ja jos laihtua haluaa niin kuluttaa enemmän kuin syö.
 3. Itsekkin arvostin ko tekstiä siihen saakka kun tuli puhetta lasten harrastuksista. Ite junnuna oli tuo linja että kunhan itte junailet harrasta mitä haluat. Itse noudattanu 3 K sääntöä: - kuljeta - kustanna - kannusta @m-52 mitäs junnusi valitsi?
 4. Itellä oli 3 ford taunusta. Niissä oli joku vika kun eivät kestäneet tiellä 😀
 5. Tuommosella datsunilla ajettiin rallia junnuna. Pimeellä oli jännää kun ainut valo mikä toimi oli hätävilkku 😂😂
 6. Eihän oikea juoksija mitään autoa tarvii, kunnon kengät alle ja menoksi :) Muutenkin ihmisen arvottaminen jonkun materian kautta on perseestä. Ittellä ollu aika monenlaista automerkkiä, fiiatista mersuun, ja nyt 2018 farmari skoude, eli jos auto jotain kertoisi olisi minunkin tarina aika eri auton mukaan :)
 7. Tuolla suorituksella utsjoki - hki menee puolivaloilla.
 8. Itse en löydä tuosta mitään ongelmaa jos on motivoitunut niin kaikki onnistuu, ainoastaan se että jos puhutaan ennätyksestä jossa juostu mara/ päivä niin se ei ole mielestäni toteutunut, käsittääkseni virallinen ennätys vaatii tilastokelpoiset maratonit. Sitä en epäile etteikö 365 maraa olisi juostu.
 9. uskon tämän, itse nyt painonpudotuksella ollessa syön reipasta treeniä ennen hieman enemmän hiilaria. Esim jos treeni aamulla, iltapala hieman tuhdimpi, hyvin pärjää. Taasen kevyet treenit vähemmällä ja niissä kyllä huomaa kun rasvoille siirrytään, pitkillä varsinkin.
 10. GrigoriSoiros

  Paastoaminen

  Siihen riittää elintapojen muutos, ja liikunta jota yleensä seuraa painon putoaminen. Tyypin 2 poistuu näiden myötä yhtä hyvin, ilman mitään hokkuspokkuspaastoja. Kokemusta on!
 11. GrigoriSoiros

  Paastoaminen

  Kevät tulikin nopeasti.
 12. GrigoriSoiros

  Paastoaminen

  Tervetuloa sitten takasin. Jatketaan taas. Ja älä nyt käy arvostelemaan toisten paastoja 😂😂😂😂 Kun ei se höpöhöpö muutu mihinkään. Ihmiset laihtuu vaikka hampurilaisia syömällä. Fakta on se että kun kuluttaa enemmän kuin syö niin laihtuu. Siihen mitään ihmeitä tarvita
 13. GrigoriSoiros

  Paastoaminen

  Joka yö paastoan 10h. Tekee hyvää. Ja minä kerroin tavan miten paino tippuu eikä nälkää ole.
 14. GrigoriSoiros

  Paastoaminen

  Itse lupasit kokeilla jos joku ehottaa jotain. Et tehny. Olisit päässy huuhaasta irti. Tee mitä teet, mut lopeta tuo mussutus. Luulitko että täällä kaikki taputtas ja huutas hoosiannaa tolle sun paasto höpötykselle.
 15. GrigoriSoiros

  Paastoaminen

  Ihan siihen että jos tuo sinun huuhaa olisi hyvä juttu se varmasti olisi suosituksena ja sitä valtaväestöllä käytettäisiin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy