Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Timbu

Jäsenet
 • Posts

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Timbu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Verkkokaupan arvonlisävero EU:n ulkopuolisiin ostoksiin tulee voimaan 1.7.2021, samalla vielä voimassa oleva enintään 22e ostosten verovapaus poistuu). Kannattaa muistaa päivä, kun esimerkiksi Kiinasta tilaa, jos ja kun toimitus kestää joskus yli kuukauden päivät.
 2. Se on sellainen pyöreä latausasema, johon kello laitetaan. Mukana 10 silikoonisuojaa ja yhteishinta alle 3e + pieni postikulu.
 3. Ole hyvä vaan! Nyt kannattaa hankkia, sillä kesällä tulee alv kaikkiin Kiina-ostoksiin (korona vuoksi siirtyi vuoden alusta). Itse hankin myös uuden latausaseman kellolle oli pakettina silikoonisuojien kanssa. Myös rannekev- materiaalialikoima ovat laajoja, jos joskus sen haluaa vaihtaa.
 4. Vinkkinä mainittakoon, että Kiina-kaupasta kannattaa hankkia silikoonisia pöly/hikisuojia kellon latausliitäntään parillakymmenellä sentillä 😀
 5. Hankittu on! Olen tyytyväinen hankintaan, Sonyn uusi siru oli monen muun syyn lisäksi vaakakupissa, kun päätökseni tein. Yhdyn monen muun käyttäjän mielipiteeseen, että näppäinversio on kosketusnäyttöä parempi vaihtoehto. Youtubesta löytyi myös videoita täysi uusista käyttömahdollisuuksista. 🙂
 6. Hei, Onko kellään henkilökohtaisia kokemuksia Garmin Forerunner 245 music? Olisi nyt tosi hyvään ale-hintaan saatavilla (229e). Moni tuntuu Youtubessa kehuvan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy