Jump to content
Juoksufoorumi.fiTylsimys

Jäsenet
 • Content Count

  98
 • Liittyi

 • Last visited

About Tylsimys

 • Syntymäpäivä 21.08.1997

Converted

 • Tavoite
  Pitkä tähtäin: ~100km polku & vuori-ultrat, CCC. Matkan varrella kaikilla alustoilla ja matkoilla kehittyminen.

Recent Profile Visitors

257 profile views
 1. JOS kyse on vain kuukauden päästä juostavasta cooperin testistä niin mä jättäisin peruskuntoharjoittelun kokonaan pois. Ihan oikeasti peruskuntoon kun ei kuukaudessa saa mitään muutosta. Kovat intervallit 4x4min 3min palautuksin ja 3-5x viikossa. En väitä että pääset tällä pitkälle, mutta vain tuota cooperia ajatellen itse tekisin näin sinun tilanteessa. Sali pois ja 2-3 lepopäivää ennen testiä.
 2. Mä oon kans käynyt magneetissa tuolla. Mä en yhtään tykännyt kun sieltä tulee vain tulokset ja sitten jäätkin yksin asian kanssa. Mehiläisellä eivät suostuneet tulkitsemaan synlabin kuvia. Halpahan se on....
 3. Onko kellään vielä ollut testissä tämä mittari?
 4. Tylsimys

  Garmin Connect

  Siis tuota kokonaisaikaa kullakin sykealueella vietettynä pidemmällä ajanjaksolla- toimintoa on kyselty garminin foorumeilla jo 10 vuotta sitten. En ymmärrä miten sitä ei ole vieläkään saatu lisättyä.
 5. Kuuluuko kuntoutukseen shockwave hoitoa ja eksentristä lihaskuntoharjoittelua? Tuo kombo oli omaan n. 9kk kestäneeseen jännevaivaan nopea ja tehokas menetelmä. Toki en saanut mistään lähetettä/ohjeita tuohon hoitoon, vaan pakko oli itse googlaamalla keksiä millä paikat saa kuntoon. Ravasin paljon fyssareilla ja lääkäreillä vaivasta... nuo pitkittyvät jännevaivat on kyllä perseestä.
 6. Mitäs sitten tapahtuu kun useampi juoksija samalla salilla käyttää H10:iä? 😂
 7. Eilken matolla juostessa tapahtui varsin eriskummallinen juttu. Matto alkoi heti näyttämään lukemia "heart rate" kohdassa. Ajattelin että luultavasti ottaa kadenssin sykkeeksi tai muuten vaan bugaa. Ihmettelin kuitenkin kun maton luku oli hyvinkin fiiliksien mukainen. Vilkaisin kelloa, 132bpm, matto, 132bpm. Mitäs ihmettä? Nostin vauhtia kokeiluna, kellon mukaan 139, maton luku seurasi mukana tarkalleen. Näin jatkui koko tunnin eteenpäin. En siis pitänyt kiinni niistä metallikahvoista joista matto normaalisti ottaa sykkeen. Eli, jotenkin ihmeessä matto sai minun kellosta TAI suoraan sykevyöstä
 8. Tylsimys

  VK Kengät

  Ei varmasti ole ainakaan täysin turha. Itse en ainakaan juokse hiilikuitukengillä muuta kuin kisat ja niihin valmistavat avaintreenit + kenkien testaukset.
 9. Niin, jos tuo passihomma tulee käyttöön ja on ihan mieletön vimma päästä lomailemaan niin hakee sitten koronan tahallaan. Käy sitten testissä ja saa lääkärintodistuksen että on sairastanut taudin. Nojoo. Eihän nyt kukaan täysjärkinen noin tee, mutta teoriassa toimii.
 10. Tylsimys

  Garmin HRM-Pro

  Tuli nyt hankittua polarin H10 Garmin fr935 rinnalle. Yhtä asiaa ihmettelen suuresti. Miten garmin ei ole laittanut HRM-run vyöhönsä noita pikku silikoni täppejä myös selkäpuolelle? Onkos tässä 130e vyössä saatu jo tämä asia kuntoon? On nimittäin paljon mukavampi käyttää tuo H10 kuin edeltävät garminin vyöt, jotka tipahtaa aina välillä vyötärölle kovemmassa juoksussa.
 11. Kuulostaapa oudolta. Jotenkin luulisi että yläkroppa ei ole ihan rentona ja vetää lihaksiston jumiin. Menisin ehkä ihan fyssarin pakeille 🤔
 12. Tylsimys

  Hoka One One

  Täytyy sanoa, että ainakin Hokan carbon rocketit tuntuu käytännössä ihan samalta kuin uutena n. 400km:n jälkeen. Omistan yhden parin jolla juostu alle 100km ja en huomaa enemmän käytetyn parin välillä mitään eroa. Vähän eri meno kuin Nikellä, useimpien mielestä niillä ei tehdä muuta kuin maraan valmistavat pari treeniä ja itse maraton. 70km:n jälkeen kengästä häviää ominaisuudet. En toki ole kuullut onko Alphaflyssä samaa ongelmaa.
 13. Mä olen ainakin pyöräillyt ihan surutta autoteillä viime päivät. Periaatteessa se on sallittua, koska pyörätie ei ole asianmukaisesti kunnostettu. Sit vaan ottaa sipuliin jos joku tavi ajaa yli.
 14. Nojoo, eikös tammikuun aikana pitänyt tulla tarkennuksia reitteihin? Eipä ole kuulunut. Muuten tapahtuman ajankohta on covidia ajatellen hyvässä kohtaa, mikäli tämän vuoden koronapiikki ajoittuu taas samalla tavoin keväälle. Uskon itse että tänä kesänä saadaan tuo tapahtuma vietyä läpi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy