Jump to content
Juoksufoorumi.fiJuhaHoo

Jäsenet
  • Content Count

    3
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Olen kuulostellut jalan kuntoa nyt jatkuvasti, ja tuossa viime viikolla totesin että en saa enää kantapäätä sattumaan mitenkään kävellessä, odottelin vielä pari päivää ja kokeilin juoksemista, juoksin varovasti 5 kilometriä, alussa jotain tuntui kantapässä mutta kipu hävisi. Seuraavan päivän kokeilin uudestaan, juoksun aikana ei enää missään kohta tuntunut mitään. Juoksin sitten 6,5 kilometriä taysin kivuitta, ja nyt eilen täysi kymppi ilman kipuja. Katson että vaiva on nyt ainakin toistaiseksi poistunut , JEEEEES !!!!!
  2. Kokeilin kävellä kantapäillä, ei mitään kipua, seison pelkästään isovarpaiden varassa, ei mitään kipua. Sitten kävelen pelkästään päkiöiden varassa niin että kantapäät juuri hipaisee lattiaa, vihloo hieman, kun käännän sitten noin kävellessä jalkaterää sisäänpäin, kipu lakkaa, kun käännän ulospäin, kipu lisääntyy. Kun käännän jalan liki 90 astetta ulospäin päkiöillä kävellessä, niin sitten tuntuu oikein kunnolla.
  3. Hei kaikki, Talvikaudella aloitin juoksemaan jälleen kun kaikki tiet olivat hyvässä juoksukunnossa, niin sain nyt kiusaksi rasitusvamman oikean jalan kantapäähän. Lyhyesti, lueskelin joitain vammajulkaisuja juoksuun liittyen ja noista kuvauksista lähemmäs osuisi rasitusmurtuma. Kun puristaa kantapäätä niin kantaluun sisäpuolella on pistemäinen kipukohta jonka merkkasin kuvaan. Kun tuota painaa peukalolla niin tuntuu lievää kipua, ei mitenkään sietämätöntä mutta kuitenkin. Kävely onnistuu normaalisti vaikkakin se aavistuksen verran jomottaa eikä muutenkaan haittaa normaalia elämää, mutta juoksu ei onnistu. Onko tuttua ? -Juha
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy