Jump to content
Juoksufoorumi.fiSheba

Jäsenet
 • Content Count

  21
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Sheba

 1. No jo ensi syksynä.taas tavoite tällä hetkellä tai keväällä. jos 4 min per kilsa ei tunnut nyt miltään. Ja jos päästään vaa kisaamaan. Ö: Oulun terwamaraton voi olla jotain hyvä.kisa.
 2. Tästä joku päivittämään valitaanko Trump 2021 jälleen.? 2022 ja onko sillo vielä presidentti? Haluisin kuulla arviota. Siis onko Trump seuraava presidentti Yhdysvallat.
 3. Sheba

  Unite

  Kokemuksia Polarin unitesta. Kiinnostunut.
 4. No nyt kysyisin, kun en ole ihan varma, kuka sm-tason hiihtäjistä on kellottanut virallisella puolikkaalla maralla kovimman ajan.? viimeisen 2 vuoden aikana. Tämän kirjoituksen tehtyä meen lenkille.
 5. Lienekohan puhtokaura laskenut keskivertosykkeita, kun oli 148 keskari i dag.. vai sisältyikö reitille vain paljon alamakee. Suuntoko viimein alkoi Works. Kuitenkin näytti et keskivertoo rankempi reeni.
 6. No kerran oli kuume puolimaratonin jälkeen sekä nestevajaus. Jonka jälkeen kuume sitten yön yli.levatessa sekä seuraavana päivänä alkoi laskea. Tämän jälkeen laski kehon lämpötila niin alas et oli jo alilampoa. Nesteiden saamisen jälkeen kroppa.alkoi, sit myös palautua. Voi myös olla lääkärin mukaan sanoi että pitempi aikasen ylirasituksen jalkeen, jos kroppa ei reenien välissä palaudu voi käydä tuolla tavoin.
 7. Sheba

  Inov-cup, Tampere

  Inoveight-cup eka kisa takana, pikku eksyminen kävi. Seuraavaksi 18.8, suunnitelma taistoon huivi otsalle, suola, käy load rataprofiili, jos äänet papattamaan.. Katotaan kulkeeko. Tavoite 2 parhaan joukkoon.
 8. Sheba

  Hyvää kahvia

  Myös Montana kahvi on hyvää. Kaikki vaaleampia laatuja en ota.
 9. Sheba

  Hyvää kahvia

  Joo Wilson 3 on hyvää. Nyt ei oo vaan kaupassa näkynyt. Joistain juoksutapahtumista palkinnoksi ja osallistumismaksu saanut. Joskus oli kaupassa. Eikä mun Mielestäni oo kallista. Esim Löfberg, Jakobs ja noi Pauligin kaupunki kahvit ovat vielä hinnakkaampia.
 10. Tänä, kymppi joka oli kymppi 38.21 yksin. Näytti Suunto matkaksi 9.4 km. Syke 231+ ka 182. Mitenhan toi Suunto sekoilee. Oli heti alussa noussut yli 190. Johtuuko kun oli vyö pitemmän aikaa kuumassa kelissä päällä. Mittari on pari kertaa pesty vyö otin nepparin pois. Verryttelya kilometri. Aika kevyttä rentoa menoa. Tää on Suunto traverse alpha.nayttaa hyvin korkeuden kylläkin.
 11. 14.6 30 min testijuoksu hiekkakenttä ( alle 1. 30 min viisisataa metrisiä valiaikoina 20 krt).Keskivauhti 3 min per kilsa. Syke ka 159 Max 186 tstissa. plus 3 km verraa. 15.6 2 km juoksu plus kuusisataa metriä uintia avovedessa.
 12. Sheba

  Moi

  Miten pitkin lenkkiin sitä kannattaa tehä tna MaRa ja puolimara reeneja. Tna 24.05 km suunnon mukaan nousumaara vain 304m. Matkaa kertyi 24.05 km, ei juomaa mukana, viimeisellä kisalle tuntui et juoma tai patukka ois voinu olla mukana jonku verran vauhti oli kuitenkin kiihtynyt toisella puoliskolla lenkistä kaantopaikan kohdalla oli vähän yli 13 km. Aika 1 h 22 min. Lyhyempää reittiä takaisin tulo. Suorinta. Yht aika oli 2 h 24 min. Ja 9s. Sykkeet huiteli ihan vähän ka 169 Max 237. Taas haikka. Tiet oli hiekkatie, maantiet, ja vähän metsässä. Ainiin keskivauhti näytti olevan 5.56 per/kilsa
 13. Joo hämeenlinna, Finlandia puolikas riippuu mistäpäin kukakin tulee. Tai jos Lapista niin ruska, sitä ei toki vielä tiiä mitä kaikkia kisoja pystytään pitämään. Ja Turussakin tietty ja Vantaa j terwa.
 14. 4.6 - 9.6 80.1 km viimeisen 8 pvän aikana suunto, sovellus. Muutama kilsa uupuu, silliin ei ollut mittari päällä. Kisa 10;km inksassa 35.50 takkuista menoa, syke ka 184 Max xxx. Suunnossa 7.5 km koska 2.5 kilsa kohdalla päälle.7.5 km aika väjän yli 28 min. Pisin lenkki ajanjaksolla 4.6 20.4 km aika 1 H 56 min. ja sekunteja. Muuten tommosta pikku kiertelya. 7 - 12 km lenkkejä. Kauteen valmisteleva reeneja. Syksyllä puolikasta määrää alle 1.15? Tuo ainakin tavoite. Ainiin semmoinen asiaan kuuluva tai kuulumaton huomautus 10 000 m enkka. On 33.20 mulla. Ainiin aamulenkkikikin tuli tehtyä kerran
 15. Lenkkeja viime viikolta. Kaksi iltalenkkia sykkeella keskiarvot 154 ja 155, suunnon mukaan maksisykkeessa virhetta kun 231 naytti seka paiva lenkki max 236 ja keskiarvo tuossa reenissa 149. Ja 156 toisen paivalenkin syke keskiarvo. Pituuksia ti 10 km aika 54 min. Keskiviikkona toinen iltalenkki 7 km 35 min. Pe 2 h 24 min lenkki maastossa ja metsassa. La lepo. Su 1 h 56 min lenkki maastoa ja tieta, jossa syke aika korkea, virhe max sykkeissa. Matka tassa oli 20.4 km. Ajanjakso 27.5 - 31.5. ma 1.6 lepoa ja kohta viritellaan 6.6 kisaa varten. Siina harj. Paivakirjan alkua.
 16. Onko kellään kokemusta karhun synchron tai ortix tai muista karhun uusimmista tuotteista. Ovatko hintansa 109 - 99 tarjouksia.
 17. No oikea kenkähän on jalasta kiinni paras neuvo on mennä footbalance testiin. Kunhan karanteeniajat on ohi. Itsellä hokan kengistä hyvin on toiminut mach 2. Speedgoat hyvät polulla. Art challenger kehui juoksija kaveri, noi siis poluille. Ja mach tielle. Siis art challenger. Anteeksi atr.
 18. Sheba

  Maastojuoksukengät

  Topon venturest tai zephyr tai jostain topon kengistä kokemuksia?
 19. Täällä oli aurinkoinen sää. Maa märkää ja pehmeää. Ohhoh 3.05. ei sitä tiiä onkos välttämättä sekoillut, jos oot vaan hurjan kovassa kunnossa. Ite juoksin tnä vähän yli kympin lenkin. Väkee ympäristön teillä.oli liikkeellä enemmän, kun normaalisti. Ihmiset tietty vapaalla. Eilen ei liikkeellä ollut oikeastaan ketään.
 20. Sheba

  Polkujuoksukengät

  Mikä kenkä mielestänne toimii parhaiten alustalla pinnat: hiekka, kivi, metsäpolku (juurien kanssa). Pehmeä, mutainen, neulaspolku, kalliot plus vuoristotiet, metsäalusta. Pehmeä hiekkapolku, joka alamässä voi vieriä.? Kokemuksia, voi mainita myös kisan mitä kenkää käytti. Plus paras kombo?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy