Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sheba

Jäsenet
 • Posts

  31
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Sheba

 1. suola sokerivesi auttaa tuohon siitepölyallergiaan. Kantsii kokeilla löysin semmoiset ohjeet. totahan on aina käytetty myös kisoihin tankatessa. myös omatekoinen mustikkamehu hyvä siitä saa energiaa, mutta en tiiä miten se siitepölyallergiaan vaikuttaa.
 2. Ei se väärin ois usassa näin. Joskus nähnyt filmiltä.
 3. Oisko ollut granberg tai Maamela some professional. Nyt on varpaan kanssa semmonen tila et täytyy miettii minkä mittausta lenkkiin tekee. Lieneekö hän täällä meillä hämeessä rata sula. Ei uskalla kyllä sinne asti lähteä.
 4. Montako maalia Teemu Pukki em? 2021? 2023. Suomen kevään 21 karsinnat monta pistettä jaossa, kuin paljon tulee Huuhkajat. Suomen maalit keväällä, karsinnat 4;If we have valakari, Kamara, lappalainen, pukki, ja Toivio, yksi maali arajuurelle. Story kirjoitettu keväällä näkyy kuin käy.
 5. Radalla voi loukkaantua, pyh missä vaan voi:( Jospa de. tarkoitti kun on radalla, If you. know what I mean.
 6. No, silloin kun kävin jalkaprässi ja leuanveto sekä olaltaveto.
 7. Kukahan, mikä voittaa jääkiekon mm 21 vuonna? Mites pärjää Saksa aina mahdollinen musta ori.? Vähän aihetta sivuten entä onks anyb. Seurannut del1 tai del2 ja onko siellä vielä kuinka paljon ulkomaalaista jäbää?
 8. Onks täällä oululaisia juoksijoita, mitäs sanotte terwa puolimaraton reitistä onks nopee ja kiinnostaisi tietää millä varusteilla. Ja toisaalta pääkaupunkiseutu lähellä mut itseä ei kiinnosta nää massamaratonit tällä hetkellä. Toisaalta näissä hintakeskusteluissa matkustaminen tällä hetkellä myös hinnakasta ja voi olla taas bannissa vähän aikaa. Lähellä pitää pysyä tällä hetkellä sm-puolimaratoni toistaseks viel ohjelmassa ja suunnitteilla.
 9. No jo ensi syksynä.taas tavoite tällä hetkellä tai keväällä. jos 4 min per kilsa ei tunnut nyt miltään. Ja jos päästään vaa kisaamaan. Ö: Oulun terwamaraton voi olla jotain hyvä.kisa.
 10. Tästä joku päivittämään valitaanko Trump 2021 jälleen.? 2022 ja onko sillo vielä presidentti? Haluisin kuulla arviota. Siis onko Trump seuraava presidentti Yhdysvallat.
 11. Sheba

  Unite

  Kokemuksia Polarin unitesta. Kiinnostunut.
 12. No nyt kysyisin, kun en ole ihan varma, kuka sm-tason hiihtäjistä on kellottanut virallisella puolikkaalla maralla kovimman ajan.? viimeisen 2 vuoden aikana. Tämän kirjoituksen tehtyä meen lenkille.
 13. Lienekohan puhtokaura laskenut keskivertosykkeita, kun oli 148 keskari i dag.. vai sisältyikö reitille vain paljon alamakee. Suuntoko viimein alkoi Works. Kuitenkin näytti et keskivertoo rankempi reeni.
 14. No kerran oli kuume puolimaratonin jälkeen sekä nestevajaus. Jonka jälkeen kuume sitten yön yli.levatessa sekä seuraavana päivänä alkoi laskea. Tämän jälkeen laski kehon lämpötila niin alas et oli jo alilampoa. Nesteiden saamisen jälkeen kroppa.alkoi, sit myös palautua. Voi myös olla lääkärin mukaan sanoi että pitempi aikasen ylirasituksen jalkeen, jos kroppa ei reenien välissä palaudu voi käydä tuolla tavoin.
 15. Sheba

  Inov-cup, Tampere

  Inoveight-cup eka kisa takana, pikku eksyminen kävi. Seuraavaksi 18.8, suunnitelma taistoon huivi otsalle, suola, käy load rataprofiili, jos äänet papattamaan.. Katotaan kulkeeko. Tavoite 2 parhaan joukkoon.
 16. Sheba

  Hyvää kahvia

  Myös Montana kahvi on hyvää. Kaikki vaaleampia laatuja en ota.
 17. Sheba

  Hyvää kahvia

  Joo Wilson 3 on hyvää. Nyt ei oo vaan kaupassa näkynyt. Joistain juoksutapahtumista palkinnoksi ja osallistumismaksu saanut. Joskus oli kaupassa. Eikä mun Mielestäni oo kallista. Esim Löfberg, Jakobs ja noi Pauligin kaupunki kahvit ovat vielä hinnakkaampia.
 18. Tänä, kymppi joka oli kymppi 38.21 yksin. Näytti Suunto matkaksi 9.4 km. Syke 231+ ka 182. Mitenhan toi Suunto sekoilee. Oli heti alussa noussut yli 190. Johtuuko kun oli vyö pitemmän aikaa kuumassa kelissä päällä. Mittari on pari kertaa pesty vyö otin nepparin pois. Verryttelya kilometri. Aika kevyttä rentoa menoa. Tää on Suunto traverse alpha.nayttaa hyvin korkeuden kylläkin.
 19. 14.6 30 min testijuoksu hiekkakenttä ( alle 1. 30 min viisisataa metrisiä valiaikoina 20 krt).Keskivauhti 3 min per kilsa. Syke ka 159 Max 186 tstissa. plus 3 km verraa. 15.6 2 km juoksu plus kuusisataa metriä uintia avovedessa.
 20. Sheba

  Moi

  Miten pitkin lenkkiin sitä kannattaa tehä tna MaRa ja puolimara reeneja. Tna 24.05 km suunnon mukaan nousumaara vain 304m. Matkaa kertyi 24.05 km, ei juomaa mukana, viimeisellä kisalle tuntui et juoma tai patukka ois voinu olla mukana jonku verran vauhti oli kuitenkin kiihtynyt toisella puoliskolla lenkistä kaantopaikan kohdalla oli vähän yli 13 km. Aika 1 h 22 min. Lyhyempää reittiä takaisin tulo. Suorinta. Yht aika oli 2 h 24 min. Ja 9s. Sykkeet huiteli ihan vähän ka 169 Max 237. Taas haikka. Tiet oli hiekkatie, maantiet, ja vähän metsässä. Ainiin keskivauhti näytti olevan 5.56 per/kilsa
 21. Joo hämeenlinna, Finlandia puolikas riippuu mistäpäin kukakin tulee. Tai jos Lapista niin ruska, sitä ei toki vielä tiiä mitä kaikkia kisoja pystytään pitämään. Ja Turussakin tietty ja Vantaa j terwa.
 22. 4.6 - 9.6 80.1 km viimeisen 8 pvän aikana suunto, sovellus. Muutama kilsa uupuu, silliin ei ollut mittari päällä. Kisa 10;km inksassa 35.50 takkuista menoa, syke ka 184 Max xxx. Suunnossa 7.5 km koska 2.5 kilsa kohdalla päälle.7.5 km aika väjän yli 28 min. Pisin lenkki ajanjaksolla 4.6 20.4 km aika 1 H 56 min. ja sekunteja. Muuten tommosta pikku kiertelya. 7 - 12 km lenkkejä. Kauteen valmisteleva reeneja. Syksyllä puolikasta määrää alle 1.15? Tuo ainakin tavoite. Ainiin semmoinen asiaan kuuluva tai kuulumaton huomautus 10 000 m enkka. On 33.20 mulla. Ainiin aamulenkkikikin tuli tehtyä kerran siinä syke ka oli 139. Se oli 6.3 km. 9.6 7.4 km 42.20 maastojuoksu, pururata syke ka 169. Mittari näytti taas isoja lukuja Max 231. 5.33 per/kilsa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy