Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sheba

Jäsenet
 • Posts

  31
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sheba's Achievements

 1. suola sokerivesi auttaa tuohon siitepölyallergiaan. Kantsii kokeilla löysin semmoiset ohjeet. totahan on aina käytetty myös kisoihin tankatessa. myös omatekoinen mustikkamehu hyvä siitä saa energiaa, mutta en tiiä miten se siitepölyallergiaan vaikuttaa.
 2. Ei se väärin ois usassa näin. Joskus nähnyt filmiltä.
 3. Oisko ollut granberg tai Maamela some professional. Nyt on varpaan kanssa semmonen tila et täytyy miettii minkä mittausta lenkkiin tekee. Lieneekö hän täällä meillä hämeessä rata sula. Ei uskalla kyllä sinne asti lähteä.
 4. Montako maalia Teemu Pukki em? 2021? 2023. Suomen kevään 21 karsinnat monta pistettä jaossa, kuin paljon tulee Huuhkajat. Suomen maalit keväällä, karsinnat 4;If we have valakari, Kamara, lappalainen, pukki, ja Toivio, yksi maali arajuurelle. Story kirjoitettu keväällä näkyy kuin käy.
 5. Radalla voi loukkaantua, pyh missä vaan voi:( Jospa de. tarkoitti kun on radalla, If you. know what I mean.
 6. No, silloin kun kävin jalkaprässi ja leuanveto sekä olaltaveto.
 7. Kukahan, mikä voittaa jääkiekon mm 21 vuonna? Mites pärjää Saksa aina mahdollinen musta ori.? Vähän aihetta sivuten entä onks anyb. Seurannut del1 tai del2 ja onko siellä vielä kuinka paljon ulkomaalaista jäbää?
 8. Onks täällä oululaisia juoksijoita, mitäs sanotte terwa puolimaraton reitistä onks nopee ja kiinnostaisi tietää millä varusteilla. Ja toisaalta pääkaupunkiseutu lähellä mut itseä ei kiinnosta nää massamaratonit tällä hetkellä. Toisaalta näissä hintakeskusteluissa matkustaminen tällä hetkellä myös hinnakasta ja voi olla taas bannissa vähän aikaa. Lähellä pitää pysyä tällä hetkellä sm-puolimaratoni toistaseks viel ohjelmassa ja suunnitteilla.
 9. No jo ensi syksynä.taas tavoite tällä hetkellä tai keväällä. jos 4 min per kilsa ei tunnut nyt miltään. Ja jos päästään vaa kisaamaan. Ö: Oulun terwamaraton voi olla jotain hyvä.kisa.
 10. Tästä joku päivittämään valitaanko Trump 2021 jälleen.? 2022 ja onko sillo vielä presidentti? Haluisin kuulla arviota. Siis onko Trump seuraava presidentti Yhdysvallat.
 11. Sheba

  Unite

  Kokemuksia Polarin unitesta. Kiinnostunut.
 12. No nyt kysyisin, kun en ole ihan varma, kuka sm-tason hiihtäjistä on kellottanut virallisella puolikkaalla maralla kovimman ajan.? viimeisen 2 vuoden aikana. Tämän kirjoituksen tehtyä meen lenkille.
 13. Lienekohan puhtokaura laskenut keskivertosykkeita, kun oli 148 keskari i dag.. vai sisältyikö reitille vain paljon alamakee. Suuntoko viimein alkoi Works. Kuitenkin näytti et keskivertoo rankempi reeni.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy