Jump to content
Juoksufoorumi.fiPena H

Jäsenet
 • Content Count

  31
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  10K<39, 1/2<1:30, 1<3:30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komeita autoja! Vaan entä oletko itse päässyt ajamaan hienoja autoja?
 2. Shortsit ja t-paita -kelit jatkuvat, lämmintä mutta tuulista. 11 km PK 7 min/km tahdilla ja matalilla sykkeillä (108 bpm).
 3. Juoksin vuoden ensimmäisen lenkin shortseissa ja t-paidassa. Upea aurinkoinen sää ja hyvin tarkeni, vaikka meren rannalla tuulikin melko kovaa. 18 km, tahti 4:56, keskisyke 132.
 4. Juoksin piirun verran yli 12 km ja aikaa kului joitakin sekunteja yli tunnin (keskisyke 130 bpm). Alkuillasta meinasi hieman sataa, ja melkein hylkäsin lenkkisuunnitelmat, mutta onneksi lähdin sateen loputtua koska erittäin hyvä iltalenkki siitä kuitenkin tuli. Ilma oli raikas ja keli hieno.
 5. Lyhyt puolen tunnin iltalenkki 4:30 min/km tahdilla. Hieno ja lämmin ilta, kesää kohti.
 6. Molempiin sama. Alunperin oli suunnitelmissa joku 25 km pitkis, mutta oli sen verran voimaton olo etten lähtenyt pitemmälle kierrokselle vaan 16 km riitti tämän viikon päätökseksi. Hyvä lenkki tästäkin tuli. Ekojen kilsojen tahti oli jotain 6 minuutin luokkaa, mutta niin vain taas ihan huomaamatta jalat alkoivat kantaa ja vauhti kiihtyi vahingossa niin, että keskitahdiksi jäi 5:05 min/km koko lenkiltä (keskisyke 129 bpm). Tällä viikolla tuli yhteensä juostua 75 km.
 7. 9 km tosi kevyttä juoksua/kävelyä, tahti noin 8 min/km, syke jossain 100 tienoilla. Hieno sää illalla.
 8. Kävin juoksemassa Pirkkolassa pienimuotoisen 5 km testijuoksun, eli juoksin suht koht täysiä tai niin täysiä kuin yksin juostessa pystyy motivoitumaan. Aikaa meni 20:15 ja 3,5 km jälkeen vauhti hyytyi selvästi (kaiken kaikkiaan tahti oli siis 4:03 min/km). Pirkkolan mäet on katalia. Silti jäi hyvä fiilis, kun tuollainen nopeampitempoinen juoksu on sellaista, että pieni vesisade ei haittaa. Keskisyke oli 161 bpm, ja alku- ja loppulämmittelyineen tuli yhteensä noin 10 kilometrin hölkät.
 9. PK 13,5 km tahti 5:06 keskisyke 135 bpm Alkulenkistä tuuli melko paljon, mutta jossain vaiheessa se loppui tai sitä ei enää huomioinut. Lämpötila oli noin 10 C eli lähes täydellinen.
 10. VK 5,5 km tahtiin 4:20 min/km. Lähtiessä oli kylmä, palatessa ei.
 11. Juoksin 16 kilometrin PK-lenkin tahtiin 5:11 min/km sykkeiden ollessa 132 bpm. Sää oli hieno koko lenkin ajan ja loppulenkin aikana satoi jopa hieman rakeita.
 12. Melkein jäi liikunnat väliin räntäsateen yms. seikkojen takia. Illalla olikin sitten ihan mukava sää, ja tuli hölkättyä 4 km palauttava lenkki.
 13. Eilisen kevyemmän päivän jälkeen tänään heti ensimmäisestä kilometristä lähtien tiesin, että nyt on hyvä juoksupäivä. Alunperin oli tarkoituksenakin juosta pitkä lenkki, mutta suunnitelmat muuttuivat matkan edetessä, ja lopulta tuli juostua reilut 32 km tahtiin 5:08 min/km keskisykkeen ollessa 134. Samalla tuli juostua oma ensimmäinen yli 100 kilometrin viikko koskaan (kun lasketaan maanantaista sunnuntaihin).
 14. 5 kilometrin aamulenkki puoleen tuntiin, vähän kevyempi päivä. Upea sää aamulla!
 15. Täällähän on muillakin ollut vetopäivä! Oma tämän päivän treeni oli seuraavanlainen: Ensin rento 3 km hölkkä Pirkkolaan. Sitten kuntokolmosella reipas VK-veto 11:54 aikaan (tahti 3:58 min/km), tosin en tiedä juoksenko oikeaa reittiä kun joutuu yleensä vetämään vähän yli kierroksen jotta gps rekisteröi kilometrit täyteen. Siitä sitten mäkeen ja reilun 30 sekunnin vetoja 10 kpl, joiden jälkeen rento 3 km hölkkä kotiin. Hieno sää taas kerran, ja mieluusti olisin tehnyt jonkin muun treenin kuin vetoja. Pitää nyt vaan totutella taas siihen, ettei kesällä jokainen treeni voi
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy