Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Stolle

Jäsenet
  • Content Count

    8
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Samoilla kengillä oon menny. Ja jos tässä nyt on vähän kapean lestin ongelma, niin sitä samaa vikaa taitaa kyllä olla mun muissakin talvikengissä. Ehkä voisi jalkojaan leputtaa ainakin töissä, kun mahdollisuus on kulkea myös sukkasillaan. Ja ottaa toiset kengät ainakin pitkille kävelyille käyttöön.
  2. Paljon niitä jo lueskelinkin, mutten osannut ajatella, että olisi samasta vaivasta kyse. Kivun sijainti on hieman enemmän ulkosyrjällä ja päkiää taaempana. Lisäksi ei tunnu varpaille noustessa juurikaan, vaan enemmänkin silloin kun kääntää jalkaa niin, että paino tulee jalan ulkosyrjälle. Mutta ehkä tämäkin on sitten hermokipua.
  3. Ennen taukoa oli samassa jalassa samaa vaivaa, joka pikkuhiljaa kipeytyi lisää, muttei koskaan ehtinyt muuttua pahaksi, koska muista syistä tauko. Nyt taas alkanut vaivaamaan. Kipu tosiaan on tuossa jalkapöydän päällä lähellä ulkosyrjää päkiän takapuolella. Selvästi ärtyy juoksemisesta. Olen alkanut epäillä, että kengässä ei ole riittävästi tilaa sivusuunnassa. Lieko sattumaa, että vaiva alkoi kehittyä samoihin aikoihin kun tuli viileämmät kelit ja vaihdoin paksummat sukat jalkaan... Kokeilen seuraavalla lenkillä lukkonauhoitusta ja ohuempaa sukkaa. Muilla kokemusta vastaavasta vaivasta?
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy