Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Uku

Jäsenet
 • Posts

  109
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Uku last won the day on December 20 2019

Uku had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Uku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

161

Reputation

 1. Osa on kysellyt (kiitos välittämisestä), et mitä mulle on tapahtunut viime aikoina, joten päätin kertoo kaiken uuden biisin muodossa. Olin nuorempana räppäri ja palasin nyt takaisin siihen skeneen. Juoksu kulkee hyvin ja elämässä on taas valoa rankasta menosta huolimatta. Anyway, tässä mun kuulumisia: "Muhun sattuu" Uku (2020)
 2. Ohoh, onpas kulunut aikaa siitä kun viimeks oon täällä käynyt! Shiiiiiit! Lyhyttä päivitystä: kevät meni aika vaihtelevasti mielenterveysongelmien kaa painiessa, mut nyt ollut vajaa kaks kk kovaa ja tasapainoista menoa, paino tippunut paljon (nyt 76kg) ja tippuu edelleen kohti luontaista painoa eli sinne 70kg hujakoille (pituus 181cm). Juoksu on kulkenut hyvin, ei oo ollut mitään ongelmia koipien kaa ja oon juossut pelkästään FiveFingerseilla. Huomenna meen Nuuksioon juoksemaan reilun 1,5h lenkin ja tarkoituksena olis käydä about kerran viikossa siellä kikkailemassa. Oon muuttanut tämän tasaisen kahden kk aikana juoksua vähemmän tavoitteelliseksi ja samalla nautinnollisemmaksi. Katosin somesta, vaihdoin puhelinnumeroa (uus numero vain muutamalla läheisellä) enkä enää laske viikkokilometrejä; juoksen kuutena päivänä viikossa sen verran mikä kulloinkin tuntuu hyvältä. Muutosten myötä elämä on tasapainoisempaa kuin oikeastaan koskaan aikaisemmin ja juoksuun on löytynyt aivan uudenlainen ilo. Jippijaijee! En varmaankaan tuu täällä(kään) paljon pyörimään, joten toivottelen kaikille mitä parhainta alkanutta kesää ja happy, happy trails! 😊👊
 3. Viime torstaina vanhin muksu kaatui koulun portaissa sillä seurauksella, että hänen oikean jalkansa sääri- ja pohjeluu murtuivat. Viimeiset viisi päivää ovat menneet Uudessa Lastensairaalassa, joten unet ja juoksut jäivät vähiin. Leikkaus meni onneksi hyvin ja muksu on taas kunnossa iso kipsi jalassa. Itsellä stressi, huoli ja unettomuus laukaisivat pientä flunssaa, jonka johdosta kävin ma ja ti juoksemassa vain kevyet 5km kunakin päivänä ja tänään 8km flätillä alustalla. Huomenna uskaltaudun varovasti polkujen ja mäkien pariin ja koska lapsi voi paremmin, voi taas hengähtää. Lapset ovat tärkeintä elämässäni ja voihan perse, että murtuma ja lapsen kivut säikäyttivät, vaikka hän ottikin tilanteen supercoolisti. Olo on tosi kiitollinen siitä, et hän on kunnossa.
 4. Olo on hyvin kiitollinen ja nöyrä, kun koipi on taas kunnossa ja kesti tänään puolitoista tuntia poluilla ja kallioilla. Kuukaus sit en kyennyt juoksemaan juuri laisinkaan ilman kipuja ja nyt kivut ovat poissa. Elämä ei tunnu samanlaiselta ilman juoksemista, nyt on olo taas hieman eheämpi!
 5. Uku

  Garmin Fenix 6

  Onko kenelläkään muulla ollut vastaavanlaista bugia: kuuntelin tänään lenkillä musaa kellosta (Spotify, kuulokkeina Beatsin Powerbeats 3), kunnes yhtäkkiä musa katkes ja musiikinhallinta meni jumiin. Onneks oli puhelin mukana, joten kuuntelin sit puhelimesta musaa. Äänenlaatu on ollut aina huippuluokkaa, samaa tasoa kuin puhelimesta, mut tollanen bugi oli ensimmäinen.
 6. Uku

  Garmin Fenix 6

  Ok, kiitos. Eikä toi mua häiritse polkujuoksussa/mäkitempoiluissa yms., mut ymmärrän ratavedossa, et 50m:n erot voivat jo tuntua epämiellyttäviltä.
 7. Uku

  Garmin Fenix 6

  En oo tehnyt ratavetoja, mut oon huomannut heittoja lenkkien pituuksissa. Juoksen välillä VK-lenkkiä samaa reittiä ja joka kerta antaa eri pituuden. Erot ovat muutamia kymmeniä metrejä, mut silti selviä. Mulla myös käytössä GPS+Glonass.
 8. Uku

  Garmin Fenix 6

  Kiitos vinkistä! Teenpä sit noin. 😊
 9. Uku

  Rannesyke

  Itse luovuin käyttämästä Fenix 6x Pron rannesykettä kokonaan. Ei lue koko aikaa ilmeisesti tatskojen takia, välillä ottaa lukemia levossa, välillä näyttää viivaa. Eipä silti, en sitä mihinkään tarvitse, sillä juostessa käytän sykevyötä.
 10. Uku

  Garmin Fenix 6

  Kiitos tosi paljon! Toimii myös iPhonella
 11. Uku

  Garmin Fenix 6

  Tein testireitin Suunto appilla, mutta en saa vietyä sitä Connect appiin iPhonella. Osaisitko opastaa kuinka se onnistuu?
 12. Uku

  Garmin Fenix 6

  Kuinka saisin helposti siirrettyä netistä ladattavan gpx:n Garminiin?
 13. Uku

  Garmin Fenix 6

  Millä Suunnon softalla?
 14. Juoksu alkaa jo sujumaan mukavasti. Palauttavan kevyen viikon jälkeen ylös ja alas mäkistä maastoa noin 10km verran ja tuntui jaloissa todella hyvältä. Vuorottelen Hoka One One ja Fivefingersseillä tarkoituksena saada jalat kestämään enemmän Fivefingerssejä. Poluilla juokseminen paljasjalkakengillä on hyvin vapauttavaa!
 15. Uku

  Suunto 9 Baro

  Ystäväni olisi hankkimassa Suunto 9 Baroa. Mitä olette mieltä, pärjäisikö hän sillä vielä useamman vuoden ja onkohan siihen tulossa vielä päivityksiä?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy