Jump to content
Juoksufoorumi.fiEki N.

Jäsenet
 • Content Count

  12
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ajokoiranmainen ulkonäkö tulee kenties sen seurauksena, että muutenkin kuntoileva johtaja, saa muodin mukana lopultakin luvan kanssa juosta paljon, pisteitä ja kasvojaan menettämättä.
 2. Aina vaan pienempi määrä keski-ikäisistä kykenee aloittamaan maratonharjoittelun, koska paksupojaisiin pehmeisiin tossuihin totttuneet jalat eivät enää kestä. Kun tulee vammoja, osa lopettaa, sitkeämmät menevät metsään.
 3. Ole itse oikein mitään keksinyt takareisien vahvistamisesksi jumppaamalla. Minkälainen on juoksijan takareisijumppa?
 4. Tämä helpottaisi, vaikka ohjeesta ei löydy: PT:n paikkakunta mielellään otsikkoon, jos ei ole tarkoitus matkustella ja olla etänä kaikkialle.
 5. Eki N.

  Pearl Izumi Project EM, N1

  Ostin kyseiset kengät kuusi vuotta sitten jostain myyntitapahtumasta (Espoo areena tms). Olen viime aikoina etsinyt jotain vastaavaa kaupoista, turhaan. Tunnistaako joku mallin? Mistä kanattaisi etsiä vastaavaa? Verkosta on paha hakea, kun ei voi kokeilla.
 6. Tai sitten valmentaja joutui vetämään käsijarrua päälle, kollegan kohtalo pistää pakottaa varovaiseksi. Kun, kesken mattoharjoitustenkaan, ei voi tietää kuka tulee käymään... vakoilijoita joka puolella.
 7. Tätä rannesykettä ihmettelen. Omassa Garmin 935:ssä se toimii mielestäni epätarkasti verrattuna sykevyön tarkkuuteen. Ottaisin mielelläni toimivan rannesykemittauksen, jos sellainen oikeasti olisi tarjolla. Epäilen vahvasti, että sitä ei löydy, vielä. Näissä keskusteluissa Vantagen rannesykettä kehutaan riittävän tarkasti ja kuitenkin käytetään sykevyötä myös juostessa. Vai käytättekö sykevyötä vain aamulla palautumisen määrittämiseen? Vai vaikuttaako rannesykkeen tarkkuuteen jokin juoksijan fyysinen ominaisuus jota ei mittarilla voi korjata?
 8. Noin minäkin arvelin. Selostaja tosin ei puhunut mitään painopisteestä, mutta ei sitä silti tarvitse tahallaan ihan väärinkään ymmärtää 🙂
 9. Hämmästelin hetken juontajan kommenttia, että ei voi olla totta. Mutta tarkoittikoin tietysti, että hyppääjä voi tiputtaa hyppynsä aikana riman 2 metrin korkeudesta, ei ylittä sitä. Vai löytyykö jokin muu selitys?
 10. Jos jo odotat yllätystä, niin silloinhan yllätys on varma kävi kuinka tahansa. Joko lopukilpailupaikka tai 8.20, kumpi vaan riittää tällä kertaa. Yritystähän löytyy varmasti!
 11. Siinä yhteydessä kun Myllylä oli kärynnyt, Myllylän alpimajoihin suhtauduttiin hieman skeptisesti, että epo olis se juttu, ei alppimajat. Nyt kun alppimajat ovat taas muodissa, on tullut mieleen, että tulisiko korkeanpaikan leirityksen ja alppimajoituksen hyöty siitä että se vaikuttaa veren kuvaan jolloin veritankkausta voi lisätä ilman kiinni jäämise riskiä.
 12. Aloitin lukea ketjua alusta. Pitkäksi on kiinnostava aihe venähtänyt. Siksi oikaisen ja kysyn siitä punaisesta ledistä joka alun kommenteissa mainittiin. Tuliko se näihin mittareihin ja tuliko se muihin vastaaviin? Oliko sen vaikutus odotettu? Tai jos ei tullut, niin vieläkö siitä odotetaan suurta edistystä? Minusta juuri tarkka rannemittaus on tärkeimpiä ominaisuuksia, jota todella tarvitaan. Omasta 935:stäkin puuttuu ainoastaan kunnollinen rannesyke. Tarkkuus riiittää kyllä päivittäisen kevyen liikuskelun seuraamiseen, mutta ei lenkkisykkeiden seuraamiseen missään lajissa. Hiihdo
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy