Jump to content
Juoksufoorumi.fi


juho1000

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itselläni on ollut jo puolisen vuotta käytössä garmin fr35. Vasta parisen viikkoa sitten kiinnitin huomiota sovelluksessa näyttämä kalorien kulutus päivän aikana. Onko teidän rannekkeessa tuommoinen ominaisuus? Onko kuinka tarkka ja luotettava edes? Millä algoritmeillä ne kulutettu kalorit lasketaan?
 2. Itte aloitin kesällä kuntoilun. Töissä yritän välttää trukin käyttämistä eli jos mahdollista niin jekillä vedän lavat paikasta paikkaan jne ja yritän kävellä mahdollisimman paljon(vältän hissin käyttämistä). Työpäivän jälkeen joko kuntokävelylle tai juoksulenkille. Ruokavaliossa en ole tehnyt suuria muutoksia, ainoastaan jättänyt makeiset, keksit jne ja vaaleat leivät pois. En juo limua enkä alkoholia, hiilihapotettu vesi tai kevytmaito käyvät hyvin. Näin puolen vuoden aikana painoa on tippunut noin 6kg eli liikunnalla painoa ei saa tiputettua kovin paljon mutta nuo -6kg pidän bonuksena kuntoilun myötänä.
 3. Otatteko kännykkää mukaan lenkille, ja käytättekö siinä kuntoilusovellusta seurataakseen juoksua kuten matkan pituus jne?
 4. Mites tämmöinen puolalainen juoksumatto Elitum TX700 https://www.hobbyhall.fi/fi/vapaa-aika-urheilu-ja-terveys/kuntolaitteet/juoksumatot/juoksumatto-elitum-tx500-sahkoinen-kaupan-paalle-aktiivisuusranneke-xiaomi-mi-band-2-ja-steppilauta-n1_82a053f6/ Tuohon hintaan vielä -20%
 5. juho1000

  Talvijuoksutakit

  Mitähän eroja juoksu-ja hiihtotakeissa on? Onko toinen enemmän topattu? Käyttötarkoitus olisi tämän hetkisiin viileän/kylmän keliin.
 6. Kiitos vinkkeistä. Enpä yhtään miettinyt tuota maton leveyttä ja painoa suhteessa käyttäjään..täytyy katsoa jos jostain saisi laadukkaan maton käytettynä, kun vaihtoehtona on liukastella tuolla ulkona
 7. Koska itselläni rahaa kuntoiluun on rajallisesti niin mitä mieltä olette halvimmista matoista? Kiikarissa olisi pari mallia hintaan alle 400€. Vai olisko tässä tapauksessani sitten mieluummin ilman? Juoksuvauhtini on 8-10km/h ja painoa 73kg Tässä olisi ehdokkaat, eli kumman ottaisi? https://gorillasports.fi/juoksumatto/10001406-juoksumatto-tm500s.html https://gorillasports.fi/juoksumatto/10001403-juoksumatto-tm-2-pro.html
 8. Kiitoksia vastauksista. Tosiaan, täytyy ottaa vinkkit talteen. Juoksutekniikkaan ja lenkkareihin täytyy paneutua viim.keväällä..ja HelppoHeikkin ehdottama treenitapa kuulostaa hyvältä. Juoksualusta on kyllä aika lailla pitkälti asfalttia..
 9. Löytyiskö verkkosivusto josta löytyisi vinkkejä kuinka aloittaa säännölliset juoksulenkkeilyt? Rapakuntoisena aloitin kuntoilun kuntokävelyillä, ja nyt viikonloppuna päätin vaihtaa kävelyt hölkkäilyksi. Matkareitin pituus on n.3,2km ja 6,2km/h keskivauhdilla. Sääri on juoksuista aika kipeänä. En tiedä johtuisko se lenkkareista(50-60€ maksava addun lenkkarit) vai onko se vaan aloittelijan kipua..
 10. Syystä ja toisesta pitäisi kotiin hankkia juoksumatto. Laitteen pääasiallinen käyttö olisi kävelytreenejä varten. Jos pelkkää kävelyä varten niin riittääkö ihan sellainen ns.basic mallinen moottoroitu laite?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy