Jump to content
Juoksufoorumi.firaatonamaantiellä

Jäsenet
 • Content Count

  813
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neroutta biisissä ja videossa... 0:03 The statues at that museum are so lifelike. Must be Disney World. 0:38 Someone is playing a game of Boggle, turns over the timer. Then a statue cheats, turns it over again. Yes, statues are pranksters. 1:18 Remember, kids, to apply sunblock evenly. 1:26 Here we see him paying his bills by candlelight. His electricity had been shut off. 1:31 So, he's baths in tomato juice. Maybe he was sprayed by a skunk. What a day. 2:49 He likes to be choked a little. 3:06 Solo with no electricity
 2. Hiihdettiin joku vuosi sitten Kaukopartiohiihdossa Hämeenlinnasta Uttiin leveillä lankuilla ja lähtö oli käsittääkseni juuri siitä legendaarisesta paikasta eli Katumajärven jäältä. Joku huoltis siinä ainakin oli lähellä, mihin bussi meidät tiputti kamoinemme. Keli oli silloin aika haastava ja alkumatka oli hankalin. Siitä se lähti legendaarisen Laukkasen Jorman ohjeiden "välttäkää eskymistä" ohjeiden mukaisesti sujumaan. Klo 23.00 tais olla perjantai-ilta Lahden rautatieaseman kupeessa, kun saatiin hyvissä nousuissa olevalta porukalta parhaat kannustukset. Fiilis oli aika absurdi kaiken kaikkiaan..eihän tässä jaksa kertoa...kukaan jaksa lukea. Hyvä reissu kuitenkin.
 3. Tämä pisti nuoren rokkarin pään kaksinkertaisesti sekaisin Toimii vieläkin aika hjyvin.
 4. Tool avaa uusia ulottuvuuksia elämään.
 5. Eilen 223 km -> noin sata kilsaa enemmän kun viime kaudella tähän aikaan eli ihan jees. Vaikkakin vatsatauti ja sen jälkeen flunssa on syönyt kilsoja ja voimiakin. Tänään taas ladulle...alkuviikko meneekin sitten töissä 100%. Katkonaistahan tää reeni on.
 6. The Pope and Bush died and went to hell. Satan said "Pope, what have you done to deserve to be in hell?" The Pope replied "I've defended pedo's" "Well done" said Satan, "come sit on my right". He asked Bush, and Bush replied "I've slaughtered thousands upon thousands and they never caught me" "Good! come sit on my left" Then DIO came and Satan asked "What have you done to deserve to be in hell" Then DIO said "cut the small talk and get off my chair"
 7. Juoksin torstaina pari kiekkaa tuota reittiä. Aivan hyvä kiekura on tarjolla. Puukäden raportti piti hyvin kutinsa. Aika tasaista mennään ja se ainoa oikea mäki on siinä Salmen sillan jälkeen ennen Haminan terveyskeskusta... varmaan noin vitosen kohalla. Muuten on vain hieman silmällä havaittavaa nousua ja laskua, sekä yksi ihan pieni nyppylä. Mäkien sijaan saa varautua Haminassa, niinkuin rannikolla yleensä, puhaltelevaan merituuleen. Reitti kulkee pääasiassa pyöräteitä ja sen pientareella pystyy juoksemaan noin puolet matkasta, jos kaipaa pehmeämpää alustaa. Täytyypä itsekin yrittää rouhia tuo puolikas lävitte. Enkkoja ei tosin pysty tavottelemaan, mut ei se mtn.
 8. Treenipäiväkirjan pito taas vähän takkuaa, mutta kunhan saan sen ajan tasalle niin uskon pääseväni tonnin (1000 km) tietämille. Jos ens viikonloppuna olen vielä alle niin riuhdon valmiiksi kisaliisteröidyt fisserit suksipoksin pohjasta irti ja suuntaan piiiiiiitkälle lenkille. Tonni täyteen vaikka väkisin ja sit sukset kesärasvoihin. PS. Hyvää tässon se, että juoksutreenit on hiljakseen käynnistyneet. NAM.
 9. Jos tavoitteena on pitkät suoritukset eli esim maraton, on rasva-aineenvaihdunnan harjoittaminen erittäin tärkeää. Tähän avain on pitkien suoritusten tekeminen - ei se mitä syöt tait juot harjoituksen aikana (-> ne on lähinnä nyansseja). HH:t mitä käytät suorituksessa on varastoituna lihaksiin ja maksaan glykogeeninä...ihan suoraan ei taida mennä mikään energiaksi lihaksiin juottopaikalla (vaikka on sokeriliemikin tutkimuksessa parantanut välitöntä suorituskykyä). Perusperiaatteena kestävyysurheilun aloittelijalle voisi treeneihin sanoa, että alle 1 h lenkeille ei nestettä ja alle 1,5 h lenkeille urheilujuomaa tarvita. Geelin ja patukan popsiminen ei estä rasva-aineenvaihdunnan harjoittamista pitkissäkään treeneissä...eli palautumisen kannalta niitä voi käytellä. Neste on kuitenkin aina se tärkein. Kilpailua varten kannattaa myös treenata urheilujuoman tai mahdollisten geelien tms. käyttöä lähinnä vatsan yms. totuttamisen vuoksi. Hyviä treenejä - simppelisti.
 10. Kunnon sekoilu sallittaneen ja olkoon lähes vaatimus tässä ketjussa. Mikä sen uskottavampaa on? - Ainahan sitä muuten voi kehua vetäneensä sitä ja tätä, mut ilman näyttöä ei "kunniaa" heru!!! status...semi delirium...what so ever.
 11. Sleepless vastaa ....kattelkaapa maisemia. Pas..elli video kun pojat hukkas oikeat nauhat jonnekkin.,,mut aivan kiitettävää musiikkii osasvat tehä silloin....eivät enään valitettavsti,
 12. Lopetan urheilun...kaljanjuonti on mukampaa..sitäpaitti join aussi-olutta. Onneks northuukki palautui maanpinnalle...se oli ainut hyvä homma tuossa...ekaa kerran tuo punkkisenkin lörpöttely alkaa vituttaan.
 13. Eipä mua enää naurata:mad14:..liian totinen kun olen..perkele!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy