Jump to content
Juoksufoorumi.fiStorba

Jäsenet
 • Content Count

  4
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Storba

 • Syntymäpäivä September 26

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ongelma liittyy suoraan automaattisiin kierroksiin mitä oon netistä lukenu. Polarille laitoin viestiä asiasta ja sieltä ymmärsin että hot fix tulossa. Itse otin automaattiset kierrokset pois, niin kello on taas toiminu ongelmitta. Aina nimittäin sammu randomisti välittömästi jonkun automaattisen kierroksen täytyttyä. Mulla oli 1km kierrokset. Laitan sitten noi takas päälle kun hot fix tullut. Silti kyllä erittäin nolo bugi..
 2. Jaahas, taas katkaisi harjoituksen välittömästi 3.kierroksen jälkeen. Kello päätti siis käynnistää itsensä uudelleen ilmoittamatta ja palasi aloitusvalikkoon. Harjoitus ei tallentunut mihinkään eikä synkkaannu flowhun. Tämä nyt siis 3.harjoitus viikon sisään uuden softapäivityksen jälkeen, joka keskeytyy. Nyt alkaa olemaan mitta täynnä ja kellon palautus varmaan myös. Venataan nyt pari päivää mikäli tuohon tulisi bugikorjausta Polarilta. Juoksin tänään tuon jälkeen vielä 4km, mutta siinä ei puolestaan ollut mitään ongelmia. Phased-juoksuharjoitus keskeytyi, mutta tämä 4km manuaalinen juoksuharjoitus ei aiheuttanut ongelmia.
 3. Minulla kävi sama homma viime perjantaina. Harjoitus katkaisi ensin 15 minuutin jälkeen. Tämän jälkeen käynnistin saman ohjelman uudestaan ja Vantage katkaisi homman taas 20 min jälkeen. Tämän jälkeen en enää viitsinyt laittaa harjoitusta päälle uudestaan. Tämä ongelma ei mielestäni ole sama ongelma kuin tuon automaattisen stopin aiheuttama teleportti. Kokeilin synkata ja nollata noita rikkinäisiä tiedostoja flowhun, mutta kello valittaa synkkauksen aikana että 0/2 harjoitus synkronoitu (kaikki muu synkkaa normaalisti). Ne ovat siis nyt kellossa sisällä jossakin, mutta eivät näy normaalissa harjoituslokissa yms. Toki jos palauttaisi tehdasasetukset niin virhettä ei enää tulisi, mutta sitten ainakin menettäisi nuo tiedostot. Jollakin muulla oli ollut sama ongelma V:ssä noin 20 palstasivua sitten. Voi olla Kulteri, että jos koitat synkata laitteen tietokoneella niin näet synkroinoinnin lokissa, että 0/2 harjoitusta synkronoitu. Tämän jälkeen kello on toiminut taas ongelmitta kyllä, mutta hieman ärsyttää jos tuo käy vielä uudestaan seuraavilla lenkeillä. Olen käynyt tuon perjantain jälkeen 5 kertaa pyöräilemässä ja juoksemassa ja ongelmia ei ole ollut. Olisikohan ongelman syynä ollut se, että käytössä oli Flowssa tehty Phased -juoksuharjoitus? noiden katkaisulenkkejen jälkeen en ole moisia kokeillut uudestaan. Muuten päivityksen jälkeen kello toiminut hyvin ja ongelmitta. Päivityksessä tulleet ominaisuudet ovat olleet hyviä. Harmi, että tuo ortostaattinen koe ei toimi vielä rannesykkeellä. Luulin, että se olisi kuulunut päivitykseen. 50 pv:n tyytyväisyystakuuta vielä jäljellä. Voi olla, että jos noita lenkkien katkaisuja vielä tulee niin palautan laitteen. Mutta katsotaan nyt 🙂
 4. Tuli Gigantin alesta ostettua viime viikolla Vantage V. Omat kokemukset tähän mennessä: Plussat: - Polar Flow vaikuttaa kyllä hyvältä alustalta. Toistaiseksi ei mitään moitittavaa - Kello tuntuu jämäkältä ja sitä on voinut pitää 24/7 ranteessa - Akku kestää mainiosti. Noin 10 harjoituskertaa takana ja viime perjantaina lataus. Hieman yli puolet akusta vielä jäljellä siis 5 päivän jälkeen! - GPS/barometri toimii hyvin. Syke ranteesta tuntuu olevan myös kohdillaan ja uskottava. Omaan harjoitteluun siis sopiva, kun ei tuota sykevyötä jaksa pukea päälle. - Automaattinen synkkaus toiminut joka kerta harjoituksen jälkeen. - Plussaa myös tulevista päivityksistä. mm. rannesykkeellä ortostaattinen testi sekä live strava-segmentit. Näyttäisi tulevan vielä 2 päivitystä tänä vuonna Miinukset: - Askelia kertyy myös pyöräilyn aikana. Ei varmaan olisi hirveän vaikea lisätä pikku koodinpätkä softaan, joka estäisi askeleiden kertymisen pyöräilyharjoituksen aikana - Ortostaattinen testi epäonnistuu noin joka 3. kerta ja valittaa sykemittarin kosteutesta yms. kun nousee 2 min levon jälkeen seisomaan. Mutta joka kerta toistaiseksi toiminut heti uudella yrittämällä. Kuitenkin ärsyttävää - Toiminnallisuuksiahan ei tässä kellossa hirväesti ole. Musiikki, lähimaksu, kustomoitavuus yms. kyllä varmaan häviävät garminille. Kaikki on jotenkin yksinkertaista. Muuta: - Näyttö ei ole itselle tuottanut hankaluuksia, mutta toki asia voi olla eri 20 vuoden päästä kun ikää on +50v. Valon saa aina päälle, vaikka se tosin saisi pysyä päällä 5-10s kauemmin kuin nyt. - Kosketysnäyttöä en hirveästi hyödynnä vaan tykkään navigoida näppäimillä. Tämä ehkä tottumiskysymys, mutta kosketysnäyttöä ei mielestäni tarvitsisi. - Kokeillut urheiluprofiilit: juoksu, pyöräily, multisport, venyttely, kuntosali Edit: PolarFlown Seasonplanner saisi olla monipuolisempi. Nyt sinne träckkääntyy kaikki urheilulajit, vaikka haluaisin suunnitella pelkkää juoksemista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy