Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

nana73

Jäsenet
 • Content Count

  24
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Sjk
 • Interests
  Uinti, telinevoimistelu ym.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nana73

  Hyvä juoksumatto?

  Juuri kirjoitin toiseen kysmykseen kokemusta omasta Tunturista t-50. En suosittele kyseistä mattoa kävelyyn enkä juoksuun. Itsellä on se kuva matoista että mitä tehokkaampi (parempi, kalliimpi ) sen parempi. Huoltaja joka meilla kävi sanoi pariinkin otteeseen että matot tykkää kun niillä juostaan, matoille oli hänen mukaansa kävely kuluttavampaa. Eli Tunturi t-50 ainakin oli huono koska ei kestänyt takuuaikana juoksuakaan. Saattoi olla maanantaina tehty romu? Eikös näm tehty tuolla Mexikossa nykyään? En toki tiedä tehdäänkö näitä enää ollenkaan? Oisko tuosta 6 vuotta? Kun ostin sen, 3 vuoden jälkeen myin pois.
 2. Yhden Tunturi t-50 omistaneena en suosittele kyseistä mattoa kävelyyn. Itsellä on se kuva matoista että mitä tehokkaampi (parempi, kalliimpi ) sen parempi. Huoltaja joka meilla kävi sanoi pariinkin otteeseen että matot tykkää kun niillä juostaan, matoille oli hänen mukaansa kävely kuluttavampaa. Eli Tunturi t-50 ainakin oli huono koska ei kestänuyt takuuaikana juoksuakaan. Saattoi olla maanantaina tehty romu? Eikös näm tehty tuolla Mexikossa nykyään?
 3. Itse uintia harrastavana en näe asiassa ongelmaa jos kayttää munauikkareita, toki itse en käytä niitä vaan uin jammereilla. Mulle ihan sama millä jengi käy altaassa kunhan käyvät suihkussa ennen uintia.
 4. nana73

  Applen kellot

  Olikos sulla näistä Applen kelloista kokemuksia?
 5. nana73

  Applen kellot

  Hei kiitos tiedoistanne. Kokeilua salilta/ altaasta kaipailisin vielä.
 6. nana73

  Applen kellot

  Kiitos Markkuj! Kerrothan jatkossa miten on edennyt kellon kanssa
 7. hmm. ok. Oisko niin ettei kello osaa tunnistaa volttikäännöstä eikä liukuja? Taitaa olla siis enempi softa tehty ei-aktiiviselle uimarille? Uin perhosta ja vaparia pääasiassa, joskus rinta ja selkää myös mukana ohjelmassa. Jännä että silti kun kello mittaa sitä s-wolffia niin ne arvot on hyvät tyyliin 24-40 riippuen mitä tyyliä on uinut. Lättäreillähän uidessa vedot jää vajaaksi eikä ole 20 pinnassa..
 8. iibor mitä tyyliä uit? Teetkö vaparia uidessa volttikäännöksen? Entäs kun käytät lättäreitä tekniikkaa hioessasi? Uitko vain matkaa, vai otatko spurtteja / vauhti 1,2,3 ja max 4? Onko sun sykkeet ollut oikein? Mitä on ollut alun ongelmat?
 9. Niin jos M ja tätä uutuutta Ignitea vertaa niin kyllä mielestäni karsitumpi on. Värinäyttö kyllä tuossa uudessa mutta niin, ja untakin ehkä paremmin seuraa (ainakin M.ssä tämä ei todellakaan ole mikään mullistava ominaisuus ). DCRainmakerin testissä reitillä (oikoi pahasti )? Voi toki mennä sen piikkiin kun esituotannon kello testissä. Toki en perehtynyt tarkemmin noihin ominaisuuksiin. Vilkaisin vain. Siis Polarin sivuilta vertailin että mitä eroa kelloilla on.
 10. Tämä on niinkuin karsittu versio M:stä?
 11. Jos juokset niin M voi olla hyvä ostos. Jos allasuintiin etsit kelloa niin ei ole hyvä, ei tunnista uintityyliä eikä aina lähellekkään uituja matkoja. Myös sykkeet on välillä mitä sattuu uidessa. Jos etsit salille tai voimisteluun kelloa niin ei tämä oikein sinnekkään sovellu, lähes kaikissa liikkeissä mitä teet nopeaa tai puristat paljon niin tuo syke on todella kaukana todellisesta.
 12. kasvisruokavaliolla menty jo muutama vuosi, hyvin pärjää ilma lihaa, kalaa ja kanaakin. Tänään söin kaalipataa joka oli ruuditettu härkäpavuilla+ iso annos vihreää salaattia tomaatin ja vesimelonin kera.
 13. Pari vuotta sitten kävin Karpathoksella, Oli mahtava juoksennella tuolla illasta, kuitenkin ennen pimeää. Upeaa seutua. Suosittelen.
 14. nana73

  Applen kellot

  Onko näistä Applen kelloista kokemuksia? Toimiiko juoksussa, uinnissa tai muissa urheilussa? Onko gps tarkka?
 15. Polar M nyt pidetty oikeassa ranteessa pari viimeistä uintikertaa. Tulos ei vakuuttanut kello jätti laskematta 2600m kokonaismatkasta 200m kokonaan pois ja tänään jäi 1950m 250m laskematta? Tänään ei tunnistanut perhosuintia ollenkaan kun yleensä se tunnistaa puolet matkasta, tarkoitan että esim. 200m uitu perhosta niin kello tunnistaa 100m siitä perhoseksi ja lopun 100m se merkkaa rintauinniksi tai vapaaksi? Ei vakuuta tämä M. Olen synkronoinut kellon oikeaan käteen ja kireys sopiva, ei liian kireä! Ei siis auttanut mulla tuo oikeaan ranteeseen synkkaus. Haikein mielin muistelen vanhaa Polar v800 kelloa jokaei koskaan erehtynyt uintityylistä tai matkasta! Uintikertoja tulee viikkoon noin 3-4 kertaa viikkoon ja vauhdit on ollut nousujohteista viimeiset 5 vuotta, eli tuskin tuo tekniikka niin huonoa on? Tässä nyt mietin pitääkö tuo lähettää huoltoon koska tuo ei todellakaan vakuuta uintikellona.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy