Jump to content
Juoksufoorumi.fiJuoksuontylsaa

Jäsenet
 • Content Count

  44
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Juoksuontylsaa

 1. Juoksuontylsaa

  Polar Grit X

  Ei ollut siis mikään harjoitus. Vaan tarkoitin ihmetellä, eikö harjoitusten ulkopuolinen kuorma vaikuta sen näytön tietoihin, jossa on ne aliharjoittelu, ylläpitävä, kehittävä ja ylikuormitus.
 2. Juoksuontylsaa

  Polar Grit X

  Päädyin lopulta tähän mittariin. Ihan tyytyväinenkin olen, mutta parannettavaa, ihmetyttävää ja outouksia löytyy. Tuo kellon näytöllä näkyvä kardiokuorman mittari. Huomioiko se ollenkaan arkista olemista laskuihinsa? Tein tässä yksi päivä kahteen kertaan järjettömän kokoiset lumityöt, olo niiden jäljiltä edelleen raukean ja voipuneen väliltä, mut mittarin mukaan kumpikaan luvuista ei liikahtanut, eikä siten niiden sulate tai tulkinta. Ts. Jos arjessa on epäsäännöllisesti huomattavan paljon normaalia suurempia hyötykuormituksia, pitäiskö ne ottaa treeninä ylö
 3. Mistä tunnistaa hyvän liikkeen? Ja voiko valikoimaa katmrsia merkin suomalaisuuden perusteella? Oliko se niin, et Peltoset tehdään Suomessa? Suosituksia kaupasta pk seudulla?
 4. Olen vihannut pertsaa lähes koko elämäni, koska paskat välineet, hippokisat, koululiikunta, näpit ja varpaat jäässä. Konkreettisemmin, kun ne lylyt aina pitivät liikaa tai ei ollenkaan. Kaverit kuitenkin ovat vuosia hehkanneet. Joten, kun vanhat inhokit tilliliha ja kaalikääryleetkin on otettu koulumaailman virheiden jälkeen takaisin, aattelin, et 25 vuoden tauon jäljiltä vois koittaa pertsaa karvapohjasuksilla tai muilla oikeasti helpoilla. Pari viikkoa sitten tuli mahdollisuus. Koitin. Nyt oon harkinnut sen 2 vk ja tänbe tuli lunta. Onko kummempaa väliä, m
 5. Juoksuontylsaa

  Polar Grit X

  Pikakysymys. Voiko Gritille tai Flow appille kertoa, et ähäkutti, en nukkunut välillä 1-3, kuten luulet, vaan katsoin telkkua?
 6. 7. lokakuuta kertoo Polarin saitti nyt.
 7. Löytyi ainakin Polar Beatin asetuksien kautta.
 8. Ei varsinainen häiriö, mut treeniä talletukseen Polar Beatista käynnistäessä äppi ilmoitti, ettei sykevyön patteri/akku riitä tallettamiseen. Ihan mukava ylläri sinällään, mut etukäteinen varoitus olisi ollut kiva. Mut mistä tuon patterin tilan näkikään? Joskus oon jossain nähnyt, mut nyt en löytänyt.
 9. Varmaan hölmö kysymys ja varmaan oon nyt jotenkin jäässä, kun en tajua, mut mikä on GS?
 10. Ja ehdottomasti kannattaa pitää eri salasanaa kaikkialla. Jos on laiska, pitää sit merkityksettömissä samaa, mut sinnekin voi laittaa viimeiswksi kirjaimeksi palvelun nimen ekan kirjaimen tms. Mut vähintäänkin sen mailitilin salasanan, millä muiden palveluiden salasanat voi resetoida, on syytä olla eri ja pitkä.
 11. Monella kaupalla oli viimeviikolla noin 200-209 välillä hinta, mut ei music versiolle.
 12. Eikö tässä ole myös se, että aallonpituuden lyhetessä ylipäänsä saadaan tarkemmin se etäisyys. Ts. juttu ei olisi niinkäänuseammat taajuudet vaan uudet taajuudet.
 13. Juoksuontylsaa

  Polar Grit X

  Törmäsin tällaiseen arvosteluun. Chase the summit: polar grit x vs garmin fenix 6. Mietin noita tuon esiin nostamia epäkohtia. Sori, etten luettele alla, en muista niitä ulkoa, mutta mietin, että paljonko nuo käytännössä mahtavat haitata?
 14. Kyselin tätä liipaten mikä mittari minulle ketjussa. Miten lajit, joissa kelloa ei voi tai halua pitää mukana? Garmin ilmoittaa vyöhön tallettamisen ainakin tri- ja uintivöillä olevan uintia varten mahdollista. Mut entä muut lajit? Onnistuuko tai pitääkö kikkailla vaihtamalla lajia jälkikäteisesti? Juoksumetriikat ainakin menettänee tuolla tavalla, jos edes mahdollosta. Mietin tätä lähinnä miten kello ja anturit soveltuvat vaikkapa painiin ja säbään. Ensimmäisessä kello ranteessa on mahdoton, toisessakaan ei ehkä kiva.
 15. Pitkän aikaa olen pärjäillyt pelkkää Polarin H10 sykevyötä ja Polarin kännykkä-äppiä käyttäen. Nyt olisi kuitenkin tarve hankkia ranteeseen kello ja tarjonnasta Garmin Fenix 6 houkuttelisi. Mutta muutama kysymyskin mieltä ennen ostostelua vielä kaihertaa. 1. Jos olen oikein ymmärtänyt, Polarin Flow olisi parempi kuin Garminin vastine. Mutta onko merkittävää eroa, ärsyttävää eroa tai selviääkö eroista hankkimalla jonkin maksullisen korvaavan palvelun? 2. Polarin äpillä on helppoa tallettaa lajista riippumatta kerätyt tiedot suorituksen aikana sykevyöhön ja jä
 16. Superkökköä, et toimii, muttei Suunnon äppikseen.
 17. Jotta mittari voisi silleen aikuisen oikeasti selvitä tuosta tarvittaisi enemmän kuin pelkkä liikemittaus ja mahdollisesti ohessa hyödynnettävä pulssi. Jos uniongelmien hoitoon liittyen mittaillaan tarkemmin kuin pelkällä aktigrafilla, niin mittais perustuu ymmärtääkseni lihassähkökäyriin ja aivosähkökäyriin ja vilkeunen tunnistaminen vielä noiden lisäksi silmänliikkeiden mittaukseen. Ihmettelin joskus, että miksi mitään puettavia noita mittauksia yrittäviä unimyssyjä ja yöasuja ei ole kuluttajakäyttöön tarjolla. Kellolla ja sen antureilla tai aktigrafilla v
 18. Sohaisenpa vähän, josko parviäly auttaisi. Garmin Fenix 6 houkuttaisi. Garmin connect arveluttaa. Polar h10 vyön mahis tallettaa ilman kelloa tai vastaava toiminto olisi aktiviteetista riippuen kiva tai välttämätön. G vakuuttaa kellona enemmän, mut Polarin unenseuranta ja Igniten myötä markkinointiin tulleet ominaisuudet vaikuttavat paremmilta, vaikka Polar muuten vajaammalta kuin Garmin. Toisaalta Polarin hinta vs Garminin kalleus. Löytyykö yhtä kelloa vai pitääkö olla molemmat? Jos käytän Polar h10 ja Polar beat tuohon kellottomaan tallennukseen, saanko jo
 19. Eikä näkynyt 945 vaan 935 olevan tyrkyllä.
 20. Juoksuontylsaa

  Suunto 7

  Arvelisin, et moni älykelloilija haluaisi tuon puolen parempaan kuntoon tai urkkakelloilija fiksumpaa älykelloilua. En usko, et nuo on kauaa tulevaisuudessa eri kelloryhmiä, vaan samoja erilaisin painotuksin.
 21. Juoksuontylsaa

  Suunto 7

  Jos haluaa pärjätä kilpailussa valinnan hetkellä, pitää tarjota. Perinteisesti kehityksestä kälkeen jääneellä ominaisuuksien valikoimalla ei ole pärjätty. Itse arvelisin Suunnon pitäneen ongelmana sitä, että omalle käyttikselle on kovin vaikea löytää sitoutuneita kehittäjiä ja liikkeellelaskijaa maksukorteille. Ei se olemassa ollut käyttis kerralla ruvelle mene, mutta jatko olisi helposti näivettyminen. Pidän ton kellon ideaa hyvänä, mutta en saanut käsitystä, oliko sensorituki tarkoitus dumpata vai onko se ehkä tulossa myöhemmin? Sensorittomuus, just ja jus
 22. Mulla ei ole vantagea, mutta toimiko kesällä hyvin ja nyt talvella huonommin? Viileämpi, kuivempi, rasvattomampi ja mahdollisesti hiukan rohtunut iho tuottaa ajoittain kosketusnäytöille hankaluuksia. Joillain enemmän tai helpommin, joillain muilla ei juuri koskaan.
 23. Onkos tuo nyt tulkittavissa siten, etä jos Suunnon ulkonäkö miellyttää, 250,- hinta tarjouksesta on ok, niin tää vois olla soiva peli urheilu ja älykelloksi ilman ilmanpaineen mittaustakin? Viitonenkin olisi samaan hintaan. Mikäs niiden ero? Ysi isompi ja isommalla akulla ja viitosessa joku mittaus enemmän Firstbeatin sivujen mukaan?
 24. Mitkä toiminnot käyttävät ilmanpainemittausta? Mitä jää käytännön eroiksi 9 ja 9 Baron välille?
 25. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Korjaantui, kun sain Flowsta poistettua sen ylimääräisen harjoituksen. Sen jälkeen joko Beat synkkasi uudestaan tai Flow ymmärsi aiemmin synkatun datan oikein.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy