Jump to content
Juoksufoorumi.fiJuoksuontylsaa

Jäsenet
 • Content Count

  39
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 7. lokakuuta kertoo Polarin saitti nyt.
 2. Löytyi ainakin Polar Beatin asetuksien kautta.
 3. Ei varsinainen häiriö, mut treeniä talletukseen Polar Beatista käynnistäessä äppi ilmoitti, ettei sykevyön patteri/akku riitä tallettamiseen. Ihan mukava ylläri sinällään, mut etukäteinen varoitus olisi ollut kiva. Mut mistä tuon patterin tilan näkikään? Joskus oon jossain nähnyt, mut nyt en löytänyt.
 4. Varmaan hölmö kysymys ja varmaan oon nyt jotenkin jäässä, kun en tajua, mut mikä on GS?
 5. Ja ehdottomasti kannattaa pitää eri salasanaa kaikkialla. Jos on laiska, pitää sit merkityksettömissä samaa, mut sinnekin voi laittaa viimeiswksi kirjaimeksi palvelun nimen ekan kirjaimen tms. Mut vähintäänkin sen mailitilin salasanan, millä muiden palveluiden salasanat voi resetoida, on syytä olla eri ja pitkä.
 6. Monella kaupalla oli viimeviikolla noin 200-209 välillä hinta, mut ei music versiolle.
 7. Eikö tässä ole myös se, että aallonpituuden lyhetessä ylipäänsä saadaan tarkemmin se etäisyys. Ts. juttu ei olisi niinkäänuseammat taajuudet vaan uudet taajuudet.
 8. Juoksuontylsaa

  Polar Grit X

  Törmäsin tällaiseen arvosteluun. Chase the summit: polar grit x vs garmin fenix 6. Mietin noita tuon esiin nostamia epäkohtia. Sori, etten luettele alla, en muista niitä ulkoa, mutta mietin, että paljonko nuo käytännössä mahtavat haitata?
 9. Kyselin tätä liipaten mikä mittari minulle ketjussa. Miten lajit, joissa kelloa ei voi tai halua pitää mukana? Garmin ilmoittaa vyöhön tallettamisen ainakin tri- ja uintivöillä olevan uintia varten mahdollista. Mut entä muut lajit? Onnistuuko tai pitääkö kikkailla vaihtamalla lajia jälkikäteisesti? Juoksumetriikat ainakin menettänee tuolla tavalla, jos edes mahdollosta. Mietin tätä lähinnä miten kello ja anturit soveltuvat vaikkapa painiin ja säbään. Ensimmäisessä kello ranteessa on mahdoton, toisessakaan ei ehkä kiva.
 10. Pitkän aikaa olen pärjäillyt pelkkää Polarin H10 sykevyötä ja Polarin kännykkä-äppiä käyttäen. Nyt olisi kuitenkin tarve hankkia ranteeseen kello ja tarjonnasta Garmin Fenix 6 houkuttelisi. Mutta muutama kysymyskin mieltä ennen ostostelua vielä kaihertaa. 1. Jos olen oikein ymmärtänyt, Polarin Flow olisi parempi kuin Garminin vastine. Mutta onko merkittävää eroa, ärsyttävää eroa tai selviääkö eroista hankkimalla jonkin maksullisen korvaavan palvelun? 2. Polarin äpillä on helppoa tallettaa lajista riippumatta kerätyt tiedot suorituksen aikana sykevyöhön ja jä
 11. Superkökköä, et toimii, muttei Suunnon äppikseen.
 12. Jotta mittari voisi silleen aikuisen oikeasti selvitä tuosta tarvittaisi enemmän kuin pelkkä liikemittaus ja mahdollisesti ohessa hyödynnettävä pulssi. Jos uniongelmien hoitoon liittyen mittaillaan tarkemmin kuin pelkällä aktigrafilla, niin mittais perustuu ymmärtääkseni lihassähkökäyriin ja aivosähkökäyriin ja vilkeunen tunnistaminen vielä noiden lisäksi silmänliikkeiden mittaukseen. Ihmettelin joskus, että miksi mitään puettavia noita mittauksia yrittäviä unimyssyjä ja yöasuja ei ole kuluttajakäyttöön tarjolla. Kellolla ja sen antureilla tai aktigrafilla v
 13. Sohaisenpa vähän, josko parviäly auttaisi. Garmin Fenix 6 houkuttaisi. Garmin connect arveluttaa. Polar h10 vyön mahis tallettaa ilman kelloa tai vastaava toiminto olisi aktiviteetista riippuen kiva tai välttämätön. G vakuuttaa kellona enemmän, mut Polarin unenseuranta ja Igniten myötä markkinointiin tulleet ominaisuudet vaikuttavat paremmilta, vaikka Polar muuten vajaammalta kuin Garmin. Toisaalta Polarin hinta vs Garminin kalleus. Löytyykö yhtä kelloa vai pitääkö olla molemmat? Jos käytän Polar h10 ja Polar beat tuohon kellottomaan tallennukseen, saanko jo
 14. Eikä näkynyt 945 vaan 935 olevan tyrkyllä.
 15. Juoksuontylsaa

  Suunto 7

  Arvelisin, et moni älykelloilija haluaisi tuon puolen parempaan kuntoon tai urkkakelloilija fiksumpaa älykelloilua. En usko, et nuo on kauaa tulevaisuudessa eri kelloryhmiä, vaan samoja erilaisin painotuksin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy