Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Juoksuontylsaa

Jäsenet
 • Content Count

  22
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juoksuontylsaa

  Suunto 9 Baro

  Onkos tuo nyt tulkittavissa siten, etä jos Suunnon ulkonäkö miellyttää, 250,- hinta tarjouksesta on ok, niin tää vois olla soiva peli urheilu ja älykelloksi ilman ilmanpaineen mittaustakin? Viitonenkin olisi samaan hintaan. Mikäs niiden ero? Ysi isompi ja isommalla akulla ja viitosessa joku mittaus enemmän Firstbeatin sivujen mukaan?
 2. Juoksuontylsaa

  Suunto 9 Baro

  Mitkä toiminnot käyttävät ilmanpainemittausta? Mitä jää käytännön eroiksi 9 ja 9 Baron välille?
 3. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Korjaantui, kun sain Flowsta poistettua sen ylimääräisen harjoituksen. Sen jälkeen joko Beat synkkasi uudestaan tai Flow ymmärsi aiemmin synkatun datan oikein.
 4. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Kellään hyviä ideoita, miten Polar Beatin saisi pakotettua yrittämään uudelleen harjoituksen siirtoa Flowhun? Listasta harjoitusten valinta tekee vain refressin tai päättymättömän yrityksen. Tai jotenkin se on Flowssa rikki tuo data. Ei näy äppissä ollenkaan. Webin mobiililiittymässä näkyy harjoitushistoriassa kahtena palana joista lisätiedot eivät aukea ja päiväkirjassa näkyy ihan muu harjoitus, jonka tein Beattiin koittaakseni siirtäisikö se sitten uudestaan. Sen poistin Beatista mutta Flowsta se ei katoa. Se ei siellä toki haittaa, mut ne kaksi asiatonta olisi kiva saada pois ja yksi asiallinen tilalle.
 5. Hmm. Miksi ihmeessä Recovery pro ja Nightly recharge ovat poissulkevasti toisilleen vaihtoehtoisia?
 6. Löytyisikö näkemystä vertailuun Flown ja maksua vastaan tarjolla olevien vastaavien väliltä? Mitä näitä olikaan TrainingPeaks ja niin edelleen.
 7. Juoksuontylsaa

  Garmin Fenix 6

  Onko tuolla bt:n versiolla isompaa merkitystä?
 8. Juoksuontylsaa

  Polar Ignite

  Kiitokset. Jätänpä tän siis pois laskuista. Näytön sammuminen ja ohjaaminen vain kosketuksella ovat himpun arveluttaneet.
 9. Juoksuontylsaa

  Garmin 945

  Onko kukaan testaillut 945:n mukanaan tuomaa ominaisuutta lähettää hätäviesti? Toimiikohan maastopyöräillessä? Koitan tässä edelleen arpoa itselleni kelloa. Harkat saan periaatteessa talteen kännyllä ja sykevyöllä, mut unen seuranta, aktiivisuuden seuranta, palautumisen seuranta, ilmoitukset kaivamatta kännykkää ja lelufaktori...
 10. Juoksuontylsaa

  Garmin 945

  Ero johtunee eri alvista. Wiggle ja kumppanit myyvät kuhunkin maahan niin paljon, että tuoreet verotetaan kohdemaan alvin mukaan.
 11. Juoksuontylsaa

  Polar Ignite

  Arstechnicalta arvostelu Ignitestä. https://arstechnica.com/gadgets/2019/08/polar-ignite-review-clever-fitness-perks-marred-by-too-many-compromises/
 12. Juoksuontylsaa

  Polar Ignite

  Kävin käpistelemässä. Ensituntuma oli lelu mainen verrattuna nappulallisiin, esim m430. Mietin et kuinka nopsa tuota on sit käyttää. Edelleen siis mietinnässä tuo, Vantage V, 935 ja 945.
 13. Juoksuontylsaa

  Polar Ignite

  945 tuntui liian kalliilta, Vantage ei houkuttanut, Suunto ei kai siirtänyt aktiivisuus- ja unidataa eteenpäin, m430 vanhanaikaiselta. Josko tää olisi vaihtoehdoista vähiten huono.
 14. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Flow'n www-pohjaisesta käyttöliittymästä löytyi vastaavasta kohdasta. Mobiilista ei lajiprofiileja pääse säätämään, kun ei ole kelloa.
 15. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Kiitokset. Noin minäkin arvelin ja koitin. Sieltä ei löydy kuin maksimi. Eilen vielä jostain löysin ne muutkin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy