Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Juoksuontylsaa

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juoksuontylsaa

  Polar Ignite

  Kävin käpistelemässä. Ensituntuma oli lelu mainen verrattuna nappulallisiin, esim m430. Mietin et kuinka nopsa tuota on sit käyttää. Edelleen siis mietinnässä tuo, Vantage V, 935 ja 945.
 2. Juoksuontylsaa

  Polar Ignite

  945 tuntui liian kalliilta, Vantage ei houkuttanut, Suunto ei kai siirtänyt aktiivisuus- ja unidataa eteenpäin, m430 vanhanaikaiselta. Josko tää olisi vaihtoehdoista vähiten huono.
 3. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Flow'n www-pohjaisesta käyttöliittymästä löytyi vastaavasta kohdasta. Mobiilista ei lajiprofiileja pääse säätämään, kun ei ole kelloa.
 4. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Kiitokset. Noin minäkin arvelin ja koitin. Sieltä ei löydy kuin maksimi. Eilen vielä jostain löysin ne muutkin.
 5. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Mistä Polarin Flow'lle kerrotaan sykerajat? Löydän vain maksimin, löysin aiemmin ne muutkin, mut nyt ei löydy. Ja se olettaa aerobisen liian korkealle verrattuna suoraan laktaattimittaukseen. Tai yhtä hyvin kelpaa vinkki, mistä kerron sen Beatille tai kaikille erikseen.
 6. Poistin kaikista laitteista. Mut nyt kunnossa. Hyvin outo. Sellanen Windows soitti 20-10 vuoden takaa. Koittaakseni onko sensori brikannut vai jostain syystä vain ongelmissa Sonyn luurin tai sen Androidin kanssa, pariin sitä IPadiin. Ongelmitta yllätyksekseni. Poistin parituksen, jonka jälkeen koitin vielä Androidiin. Pariutuu parissa sekunnissa. Enää en päivitä heti, kun päivityksiä tarjolla.
 7. Toiseen ketjuun jo kirjoitinkin, mut laitetaan vielä tähän, josko jolla kulla olisi hyviä vinkkejä. Uusi H10 sykevyöni toimi kuin unelma 2 päivää, jonka jälkeen laitoin siihen Polar Beatin kautta päivityksen. Sen jälkeen mikään ei olekaan toiminut. Polarin ohjeen mukaan resetoitu, poistettu paritus, palautettu tehdasasetukset. Alkaessa liittämään sensoria mobiiliin, se näkyy listassa nopeasti, mutta paritus ei vaan onnistu. Ei ehkä olisi pitänyt päivittää, mutta mistä tuota nyt olisi tiennyt. 12 päivää palautusaikaa jäljellä. Taitaa lähteä takaisin.
 8. Juoksuontylsaa

  Strava

  Kukaan ratkaissut, miten löytää kätevästi erikseen Stravasta kaikki se, mikä on merkattu treeniksi, oli niillä myös työmatka-leima tai ei? Tyyliin, hae kaikki ne pyöräilyt, joilla ei ole pelkästään commute-leimaa?
 9. Sykevyötä valitsemassa, kaipaisin kokemuksia lähinnä noiden kahden, Polar h10 ja Wahoo Tickr X, eroista, jos mitään merkittäviä niiden väliltä tai niihin välittömästi liittyvistä ohjelmista tai liitettävissä olevista ohjelmistoista löytyy. Käyttö olisi alkuun kännykän kanssa, sillä kellon valinta tuntuu liian vaikealta just nyt, ja kuitenkin luultavasti haluaisin sykevyön suorituksiin kellonkin kanssa. Itse webistä havaittua. Tickr tarjoaa analytiikkaa juoksusta ja yrittää laskea ilmeisesti kuntosaliharjoittelussa toistojen määrää, mikäli käyttää Wahoon ohjelmia. Ja siinä on merkkivalot. Mahdollisesti harjoitus tai tallentava harjoitus käynnistettävissä vyöstä itsestään (Polarissa pitää kaiketi käynnistää Beatsin kautta, jos tallennuksen haluaa). Polar taasen tarjoaa ehkä tuen vanhoille analogisille protokollille, tarpeeton minulle luullakseni, pari rinnakkaista bt-yhteyttä ja ant+-tuen. Käytännössä suurin piirtein samat tarpeen kannalta kuin Tickr X. En keksi merkittäviä eroja, en tiedä haluavani analyysiä juoksusta, sillä lähinnä fillaroin, käyn satunnaiseen painoilla tai hiitillä sekä muutamia kuukausia vuodesta kerran viikkoon pelaamassa höntsä-säbää, jossa tosin vauhdit aika kovat, mutta asenne sitäkin rennompi. Kun oleellisia eroja en keksinyt, ajattelin, että kotimaisuus ja arvaus, että Polarin Beats ja Flow saattaisivat olla edellä Wahoon mahdollisia vastaavia. Menetetyt juoksudynamiikat saa myöhemmin halutessaan. Ortostaattiset testit ilmeisesti onnistuvat kummalla vain. Jos mitään oleellista ei suuntaan tai toiseen selviä, haen arvalla näistä kahdesta sen Polarin. Ainiin, tähän saakka olen seurannut kilsoja, kertojen määrää ja kulunutta aikaa Stravalla. Jatkossa ajattelin laittaa sinne edelleen hyötypyöräilyt ilman sykettä ja pyörällä tehdyt treenit toivottavasti sykkeen kanssa. Muut sitten ehkä, kunhan kokonaismäärät saa jostain kätevästi.
 10. Juoksuontylsaa

  Suunto 5

  Osaavatko Suunnot vieläkään siirtää aktiivisuuteen, stressiin ja uneen liittyvien mittauksien tiedot kellosta eteenpäin vai jäävätkö vain kelloon näytille 30 päivän ajaksi kuten Spartan-mallistossa ainakin alkuun taisi olla? Nämä kun ovat minun mielestäni himpun muita paremman näköisiä kuin Garminin ja Polarin tarjokkaat. Ja tässä saattaisi nyt kohdata myös hinta ja ominaisuudet. Baro olisi kiva, mut ei näytä siltä, et kaiken kivan saisi järkihintaan. Ja ehkä se jatkuva sykkeenmittaus huomioi arkiset kerrokset. Niiden määrä kun ei kiinnosta, mutta arkirasituksen huomiointi ja seuranta olisi kiva.
 11. Omakin pohdintani mittarien välillä kitteytyy pitkälti tähän kysymykseen. Osaako mikään mittari tai siihen liittyvä tai liitettävissä oleva taustapalvelu käyttää hyödyksi mittarin keräämiä tietoja arjen stressistä, fyysisestä kuormituksesta ja nukkumisesta?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy