Jump to content
Juoksufoorumi.fiJuoksuontylsaa

Jäsenet
 • Content Count

  35
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juoksuontylsaa

  Garmin Connect

  Ja ehdottomasti kannattaa pitää eri salasanaa kaikkialla. Jos on laiska, pitää sit merkityksettömissä samaa, mut sinnekin voi laittaa viimeiswksi kirjaimeksi palvelun nimen ekan kirjaimen tms. Mut vähintäänkin sen mailitilin salasanan, millä muiden palveluiden salasanat voi resetoida, on syytä olla eri ja pitkä.
 2. Monella kaupalla oli viimeviikolla noin 200-209 välillä hinta, mut ei music versiolle.
 3. Eikö tässä ole myös se, että aallonpituuden lyhetessä ylipäänsä saadaan tarkemmin se etäisyys. Ts. juttu ei olisi niinkäänuseammat taajuudet vaan uudet taajuudet.
 4. Juoksuontylsaa

  Polar Grit X

  Törmäsin tällaiseen arvosteluun. Chase the summit: polar grit x vs garmin fenix 6. Mietin noita tuon esiin nostamia epäkohtia. Sori, etten luettele alla, en muista niitä ulkoa, mutta mietin, että paljonko nuo käytännössä mahtavat haitata?
 5. Juoksuontylsaa

  Garmin Fenix 6

  Kyselin tätä liipaten mikä mittari minulle ketjussa. Miten lajit, joissa kelloa ei voi tai halua pitää mukana? Garmin ilmoittaa vyöhön tallettamisen ainakin tri- ja uintivöillä olevan uintia varten mahdollista. Mut entä muut lajit? Onnistuuko tai pitääkö kikkailla vaihtamalla lajia jälkikäteisesti? Juoksumetriikat ainakin menettänee tuolla tavalla, jos edes mahdollosta. Mietin tätä lähinnä miten kello ja anturit soveltuvat vaikkapa painiin ja säbään. Ensimmäisessä kello ranteessa on mahdoton, toisessakaan ei ehkä kiva.
 6. Pitkän aikaa olen pärjäillyt pelkkää Polarin H10 sykevyötä ja Polarin kännykkä-äppiä käyttäen. Nyt olisi kuitenkin tarve hankkia ranteeseen kello ja tarjonnasta Garmin Fenix 6 houkuttelisi. Mutta muutama kysymyskin mieltä ennen ostostelua vielä kaihertaa. 1. Jos olen oikein ymmärtänyt, Polarin Flow olisi parempi kuin Garminin vastine. Mutta onko merkittävää eroa, ärsyttävää eroa tai selviääkö eroista hankkimalla jonkin maksullisen korvaavan palvelun? 2. Polarin äpillä on helppoa tallettaa lajista riippumatta kerätyt tiedot suorituksen aikana sykevyöhön ja jättää känny vaikka treenikassiin. Tämä on joissain lajeissa välttämätöntä, sillä kelloa ei ranteessa voi pitää. Onnistuuko sama Garminin systeemeissä? 3. Vähän äskeiseen liittyen, onnistuuko Polarin äpin ja Garminin systeemien käyttö treenistä riippuen siten, että johonkin kuitenkin saisi muodostumaan kokonaiskuvan kaikista treeneistä suht vaivattomasti ja ilman että itse taulukoisi tai yksitellen siirtelisi? Voisiko Garmin Fenix 6 olla mulle sopiva kello? Tai jollain sykevyöllä täydennettynä, joskin mieluummin käyttäisin vyönä jatkossakin H10.
 7. Superkökköä, et toimii, muttei Suunnon äppikseen.
 8. Juoksuontylsaa

  Garmin Fenix 6

  Jotta mittari voisi silleen aikuisen oikeasti selvitä tuosta tarvittaisi enemmän kuin pelkkä liikemittaus ja mahdollisesti ohessa hyödynnettävä pulssi. Jos uniongelmien hoitoon liittyen mittaillaan tarkemmin kuin pelkällä aktigrafilla, niin mittais perustuu ymmärtääkseni lihassähkökäyriin ja aivosähkökäyriin ja vilkeunen tunnistaminen vielä noiden lisäksi silmänliikkeiden mittaukseen. Ihmettelin joskus, että miksi mitään puettavia noita mittauksia yrittäviä unimyssyjä ja yöasuja ei ole kuluttajakäyttöön tarjolla. Kellolla ja sen antureilla tai aktigrafilla voi käsittääkseni aika tarkasti seurata unen katkonaisuutta, mutta ei alkuaikaa ja päättymistä. Mut koska noissa kellon mittauksissa ilmeisesti on eroja (tai eri merkin käyttäjien vaatimustasossa) kiinnostaisi tietää mistä ne johtuvat. Valmistajat tuskin alkavat mainostella ja julkaista kuina hyvin kello mittaa verrattuna noihin oikeisiin, sillä eroja lienee paljon, mutta palstoilta on syntynyt sellainen kuva että Polarin käyttäjät pitäisivät unenmittausta tarkempana tai fiksumpana kuin Garministit.
 9. Sohaisenpa vähän, josko parviäly auttaisi. Garmin Fenix 6 houkuttaisi. Garmin connect arveluttaa. Polar h10 vyön mahis tallettaa ilman kelloa tai vastaava toiminto olisi aktiviteetista riippuen kiva tai välttämätön. G vakuuttaa kellona enemmän, mut Polarin unenseuranta ja Igniten myötä markkinointiin tulleet ominaisuudet vaikuttavat paremmilta, vaikka Polar muuten vajaammalta kuin Garmin. Toisaalta Polarin hinta vs Garminin kalleus. Löytyykö yhtä kelloa vai pitääkö olla molemmat? Jos käytän Polar h10 ja Polar beat tuohon kellottomaan tallennukseen, saanko jotenkin silti kaikki harkat yhteen seurantaan Flown tapaan vaikka kello olisi Garmin?
 10. Juoksuontylsaa

  Garmin Fenix 6

  Eikä näkynyt 945 vaan 935 olevan tyrkyllä.
 11. Juoksuontylsaa

  Suunto 7

  Arvelisin, et moni älykelloilija haluaisi tuon puolen parempaan kuntoon tai urkkakelloilija fiksumpaa älykelloilua. En usko, et nuo on kauaa tulevaisuudessa eri kelloryhmiä, vaan samoja erilaisin painotuksin.
 12. Juoksuontylsaa

  Suunto 7

  Jos haluaa pärjätä kilpailussa valinnan hetkellä, pitää tarjota. Perinteisesti kehityksestä kälkeen jääneellä ominaisuuksien valikoimalla ei ole pärjätty. Itse arvelisin Suunnon pitäneen ongelmana sitä, että omalle käyttikselle on kovin vaikea löytää sitoutuneita kehittäjiä ja liikkeellelaskijaa maksukorteille. Ei se olemassa ollut käyttis kerralla ruvelle mene, mutta jatko olisi helposti näivettyminen. Pidän ton kellon ideaa hyvänä, mutta en saanut käsitystä, oliko sensorituki tarkoitus dumpata vai onko se ehkä tulossa myöhemmin? Sensorittomuus, just ja just riittävä mutta markkinoiden kilpailijoita lyhempi akun kesto, järjetön hinta moniin muihin älykelloihin, jolle ehkä on enemmän vastinetta. Lisäksi keskeneräinen integrointi Suunnon nykyiseen plattaan. Mut ehkä olivat öljylautan reunalla tai tietävät enemmän tulevista akunkestoista. Olivat sentään sen verran fiksuja, etteivät kertoneet lauttansa palavan. Perinteisesti suomessa on tuossa tilanteessa ilmoitettu, et lautta palaa ja munat on jo tulessa.
 13. Mulla ei ole vantagea, mutta toimiko kesällä hyvin ja nyt talvella huonommin? Viileämpi, kuivempi, rasvattomampi ja mahdollisesti hiukan rohtunut iho tuottaa ajoittain kosketusnäytöille hankaluuksia. Joillain enemmän tai helpommin, joillain muilla ei juuri koskaan.
 14. Juoksuontylsaa

  Suunto 9 Baro

  Onkos tuo nyt tulkittavissa siten, etä jos Suunnon ulkonäkö miellyttää, 250,- hinta tarjouksesta on ok, niin tää vois olla soiva peli urheilu ja älykelloksi ilman ilmanpaineen mittaustakin? Viitonenkin olisi samaan hintaan. Mikäs niiden ero? Ysi isompi ja isommalla akulla ja viitosessa joku mittaus enemmän Firstbeatin sivujen mukaan?
 15. Juoksuontylsaa

  Suunto 9 Baro

  Mitkä toiminnot käyttävät ilmanpainemittausta? Mitä jää käytännön eroiksi 9 ja 9 Baron välille?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy