Jump to content
Juoksufoorumi.fiJuoksuontylsaa

Jäsenet
 • Content Count

  32
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juoksuontylsaa

  Polar Grit X

  Törmäsin tällaiseen arvosteluun. Chase the summit: polar grit x vs garmin fenix 6. Mietin noita tuon esiin nostamia epäkohtia. Sori, etten luettele alla, en muista niitä ulkoa, mutta mietin, että paljonko nuo käytännössä mahtavat haitata?
 2. Juoksuontylsaa

  Garmin Fenix 6

  Kyselin tätä liipaten mikä mittari minulle ketjussa. Miten lajit, joissa kelloa ei voi tai halua pitää mukana? Garmin ilmoittaa vyöhön tallettamisen ainakin tri- ja uintivöillä olevan uintia varten mahdollista. Mut entä muut lajit? Onnistuuko tai pitääkö kikkailla vaihtamalla lajia jälkikäteisesti? Juoksumetriikat ainakin menettänee tuolla tavalla, jos edes mahdollosta. Mietin tätä lähinnä miten kello ja anturit soveltuvat vaikkapa painiin ja säbään. Ensimmäisessä kello ranteessa on mahdoton, toisessakaan ei ehkä kiva.
 3. Pitkän aikaa olen pärjäillyt pelkkää Polarin H10 sykevyötä ja Polarin kännykkä-äppiä käyttäen. Nyt olisi kuitenkin tarve hankkia ranteeseen kello ja tarjonnasta Garmin Fenix 6 houkuttelisi. Mutta muutama kysymyskin mieltä ennen ostostelua vielä kaihertaa. 1. Jos olen oikein ymmärtänyt, Polarin Flow olisi parempi kuin Garminin vastine. Mutta onko merkittävää eroa, ärsyttävää eroa tai selviääkö eroista hankkimalla jonkin maksullisen korvaavan palvelun? 2. Polarin äpillä on helppoa tallettaa lajista riippumatta kerätyt tiedot suorituksen aikana sykevyöhön ja jättää känny vaikka treenikassiin. Tämä on joissain lajeissa välttämätöntä, sillä kelloa ei ranteessa voi pitää. Onnistuuko sama Garminin systeemeissä? 3. Vähän äskeiseen liittyen, onnistuuko Polarin äpin ja Garminin systeemien käyttö treenistä riippuen siten, että johonkin kuitenkin saisi muodostumaan kokonaiskuvan kaikista treeneistä suht vaivattomasti ja ilman että itse taulukoisi tai yksitellen siirtelisi? Voisiko Garmin Fenix 6 olla mulle sopiva kello? Tai jollain sykevyöllä täydennettynä, joskin mieluummin käyttäisin vyönä jatkossakin H10.
 4. Superkökköä, et toimii, muttei Suunnon äppikseen.
 5. Juoksuontylsaa

  Garmin Fenix 6

  Jotta mittari voisi silleen aikuisen oikeasti selvitä tuosta tarvittaisi enemmän kuin pelkkä liikemittaus ja mahdollisesti ohessa hyödynnettävä pulssi. Jos uniongelmien hoitoon liittyen mittaillaan tarkemmin kuin pelkällä aktigrafilla, niin mittais perustuu ymmärtääkseni lihassähkökäyriin ja aivosähkökäyriin ja vilkeunen tunnistaminen vielä noiden lisäksi silmänliikkeiden mittaukseen. Ihmettelin joskus, että miksi mitään puettavia noita mittauksia yrittäviä unimyssyjä ja yöasuja ei ole kuluttajakäyttöön tarjolla. Kellolla ja sen antureilla tai aktigrafilla voi käsittääkseni aika tarkasti seurata unen katkonaisuutta, mutta ei alkuaikaa ja päättymistä. Mut koska noissa kellon mittauksissa ilmeisesti on eroja (tai eri merkin käyttäjien vaatimustasossa) kiinnostaisi tietää mistä ne johtuvat. Valmistajat tuskin alkavat mainostella ja julkaista kuina hyvin kello mittaa verrattuna noihin oikeisiin, sillä eroja lienee paljon, mutta palstoilta on syntynyt sellainen kuva että Polarin käyttäjät pitäisivät unenmittausta tarkempana tai fiksumpana kuin Garministit.
 6. Sohaisenpa vähän, josko parviäly auttaisi. Garmin Fenix 6 houkuttaisi. Garmin connect arveluttaa. Polar h10 vyön mahis tallettaa ilman kelloa tai vastaava toiminto olisi aktiviteetista riippuen kiva tai välttämätön. G vakuuttaa kellona enemmän, mut Polarin unenseuranta ja Igniten myötä markkinointiin tulleet ominaisuudet vaikuttavat paremmilta, vaikka Polar muuten vajaammalta kuin Garmin. Toisaalta Polarin hinta vs Garminin kalleus. Löytyykö yhtä kelloa vai pitääkö olla molemmat? Jos käytän Polar h10 ja Polar beat tuohon kellottomaan tallennukseen, saanko jotenkin silti kaikki harkat yhteen seurantaan Flown tapaan vaikka kello olisi Garmin?
 7. Juoksuontylsaa

  Garmin Fenix 6

  Eikä näkynyt 945 vaan 935 olevan tyrkyllä.
 8. Juoksuontylsaa

  Suunto 7

  Arvelisin, et moni älykelloilija haluaisi tuon puolen parempaan kuntoon tai urkkakelloilija fiksumpaa älykelloilua. En usko, et nuo on kauaa tulevaisuudessa eri kelloryhmiä, vaan samoja erilaisin painotuksin.
 9. Juoksuontylsaa

  Suunto 7

  Jos haluaa pärjätä kilpailussa valinnan hetkellä, pitää tarjota. Perinteisesti kehityksestä kälkeen jääneellä ominaisuuksien valikoimalla ei ole pärjätty. Itse arvelisin Suunnon pitäneen ongelmana sitä, että omalle käyttikselle on kovin vaikea löytää sitoutuneita kehittäjiä ja liikkeellelaskijaa maksukorteille. Ei se olemassa ollut käyttis kerralla ruvelle mene, mutta jatko olisi helposti näivettyminen. Pidän ton kellon ideaa hyvänä, mutta en saanut käsitystä, oliko sensorituki tarkoitus dumpata vai onko se ehkä tulossa myöhemmin? Sensorittomuus, just ja just riittävä mutta markkinoiden kilpailijoita lyhempi akun kesto, järjetön hinta moniin muihin älykelloihin, jolle ehkä on enemmän vastinetta. Lisäksi keskeneräinen integrointi Suunnon nykyiseen plattaan. Mut ehkä olivat öljylautan reunalla tai tietävät enemmän tulevista akunkestoista. Olivat sentään sen verran fiksuja, etteivät kertoneet lauttansa palavan. Perinteisesti suomessa on tuossa tilanteessa ilmoitettu, et lautta palaa ja munat on jo tulessa.
 10. Mulla ei ole vantagea, mutta toimiko kesällä hyvin ja nyt talvella huonommin? Viileämpi, kuivempi, rasvattomampi ja mahdollisesti hiukan rohtunut iho tuottaa ajoittain kosketusnäytöille hankaluuksia. Joillain enemmän tai helpommin, joillain muilla ei juuri koskaan.
 11. Juoksuontylsaa

  Suunto 9 Baro

  Onkos tuo nyt tulkittavissa siten, etä jos Suunnon ulkonäkö miellyttää, 250,- hinta tarjouksesta on ok, niin tää vois olla soiva peli urheilu ja älykelloksi ilman ilmanpaineen mittaustakin? Viitonenkin olisi samaan hintaan. Mikäs niiden ero? Ysi isompi ja isommalla akulla ja viitosessa joku mittaus enemmän Firstbeatin sivujen mukaan?
 12. Juoksuontylsaa

  Suunto 9 Baro

  Mitkä toiminnot käyttävät ilmanpainemittausta? Mitä jää käytännön eroiksi 9 ja 9 Baron välille?
 13. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Korjaantui, kun sain Flowsta poistettua sen ylimääräisen harjoituksen. Sen jälkeen joko Beat synkkasi uudestaan tai Flow ymmärsi aiemmin synkatun datan oikein.
 14. Juoksuontylsaa

  Polar Flow

  Kellään hyviä ideoita, miten Polar Beatin saisi pakotettua yrittämään uudelleen harjoituksen siirtoa Flowhun? Listasta harjoitusten valinta tekee vain refressin tai päättymättömän yrityksen. Tai jotenkin se on Flowssa rikki tuo data. Ei näy äppissä ollenkaan. Webin mobiililiittymässä näkyy harjoitushistoriassa kahtena palana joista lisätiedot eivät aukea ja päiväkirjassa näkyy ihan muu harjoitus, jonka tein Beattiin koittaakseni siirtäisikö se sitten uudestaan. Sen poistin Beatista mutta Flowsta se ei katoa. Se ei siellä toki haittaa, mut ne kaksi asiatonta olisi kiva saada pois ja yksi asiallinen tilalle.
 15. Hmm. Miksi ihmeessä Recovery pro ja Nightly recharge ovat poissulkevasti toisilleen vaihtoehtoisia?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy