Jump to content
Juoksufoorumi.fiTeni

Jäsenet
 • Content Count

  42
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Teni

 • Syntymäpäivä 25.07.1981

Converted

 • Tavoite
  Joroinen 1/2 IM
 1. Teni

  Ironman Austria 2011

  Juuri palautunut Ironman UK tapahtumasta. Aivan mahtavia tapahtumia nämä Ironman-sarjan tapahtumat. Tsemiä reeneihin!
 2. Kyllä siitä voi olla koko loppuelämänsä ylpeä että tuollaisen matkan kulkee oli se aika sitten mikä tahansa kunhan raameissa pysytään Respektit Jannelle -
 3. Hyvin on kesän kisat ympätty kuukauden sisään Tekee hyvää osallistujamäärille.
 4. Teni

  Sikatriathlon

  Vieläkö ne järjestää sikatriathlonia kuusijärvellä ja milloin??
 5. Teni

  Kuusijärvi triathlon

  Itse ollut mukana noissa kisan suunnittelujoukoissa ja kuntosarjoissa päädyttiin lyhyempään uintiin jotta saataisiin enemmän kuntoilijoita paikalle kokeilemaan lajia. Itse kyllä ollut vähän kaksijakoinen tosta asiasta. Hyvinhän jengii oli viime vuonna tuolla Helsinki Triathlonin järjestämässä kisassa kuntosarjassa vaikka matka oli virallinen.
 6. Teni

  Reeniä junnuille

  Terve, Pääkaupunkiseutulaisille tiedoksi että Tristadi on starttaamassa kahta nuorisoryhmää pääkaupunkiseudulla. Jos lapsenne on mahdollisesti lajista kiinnostuneita niin nyt olisi mahdollisuus päästä harjoittelemaan lajia seuraan. Lisäinfoa http://www.tristadi.fi/nuoret/ -Teni
 7. Teni

  Ironman Nokia 5.8.

  Kaikille Nokialle lähtijöille hyvää kisaa ja tsemppi päälle! Itselläni tuttava siellä kisaamassa joten pitää pitää linjat kuumana ja kysellä miehen jaksamista päivän mittaan. Nauttikaa päivästä ja matkasta! (Ehkä itsekin löydän joskus itseni noilta matkoilta..)
 8. Teni

  Joroisten 1/2 matka

  Joo aika kova tapaus toi 12-vuotias. Se vaihtoi renkaankin tossa matkan aikana et sen mukaan. Oma aika ei paljoa ollut tätä teräspoikaa parempi 5.50. joten ilman renkaanvaihtoa oltaisiin varmaa tultu samaa matkaa. Mene ja tiedä sitten kuinka suositeltavaa tollainen matka on vielä 12-vuotiaan fysiikalle. Veikkaisin että monen juniorivalmentajan niskakarvat nousee pystyyn kuullessaan tosta. Mutta on pojalla sisua.
 9. Triathlonin yllä harrastuksena leijuu vielä jonkinasteinen mystinen sumuverho suuremman yleisön joukossa. Laji mielletään jollakin tapaa osittain extreme urheiluksi ja kynnys aloittaa on liian luja. Hälvennetään osaltamme tota sumuverhoa ja tehdään tänne tällainen kynnykset pois ketju vastaamalla seuraaviin kysymyksiin. Laittakaapas kokeneemmat ja uudetkin harrastajat mielipiteitä ja omaa historiaa kenelle triathlon harrastuksena sopii ja milloin sen voi aloittaa? Laittakaa myös pientä mielipidetta mitä se vaatii harrastajalta ja mitä se antaa harrastuksena? Tietenkin jos jaksaa niin olisi hienoa jos joku viittii kirjoittaa vielä lyhyesti omasta harrastushistoriasta. Itse pidän triathlonia sen monipuolisuuden vuoksi erinomaisena harrastuksena kenelle tahansa kuntoilijalle. Lajille ei ole minkäänlaisia kuntovaatimuksia vaan sen voi aloittaa juuri silloin kun päättää nostaa persauksen sohvalta. Harrastajalta se vaatii pientä paneutumista harjoiteltaviin lajeihin ja positiivista mieltä. Harrastuksena se antaa terveet elämäntavat, elämyksiä ja reilun kaupan merkkinä päälle tulee hyvä kunto. Omasta historiasta voin sanoa että persaus nousi sohvalta kolme vuotta sitten (3 vuoden lekottelun jäljiltä) ja triathlonin aloitin harrastuksena pari vuotta sitten. Sitä aiemmin olen junnuna harrastanut uintia ja itsepuolustuslajeja. Uusina elementteinä leikkiin tuli juoksu ja pyörä.
 10. Teni

  Joroisten 1/2 matka

  Toi gordon juttu on aika sama mitä mä olen lukenut eri lähteistä että ton mukaan itse sen aion selvittää. Jos jää viimeiselle vitoselle tykitettävää niin sitten hanat auki. Muuten varovasti ettei ammu itseään jalkaan jo ennen kuin pääsee edes juoksemaan.
 11. Teni

  Joroisten 1/2 matka

  Kovassa kunnossa äijät on. Meikä voi toistaiseksi unelmoida tollaisista tavoitteista. Aika tavoitteita ei ensimmäiseen kisaan viitsi edes asettaa. Nauttii matkasta ja aika asettuu sitten sinne mihin asettuu. Tärkeintä on päästä vain maaliin (mitä en kyllä epäile). Pertulla on lähtenyt kyllä todella hyvin aikaa tossa kuusiksen kierroksella. Montakohan kertaa mä oon sitten tsiigaillut sun pohkeita ku olet noissa tiistain vedoissa painellut ohitte? Itseä harmittaa ku uinneista nousee hyvissä asemissa mutta kaksi seuraavaa lajia pissaa pahasti. No harjoittelu tekee mestarin (tai ainakin keskinkertaisuuden?) Millaisella tankkaus suunnitelmalla te lähdette liikkeelle??
 12. Teni

  Joroisten 1/2 matka

  Tuolla oli jo aiempi ketju tähän liittyen, mutta aloitetaan nyt uusi. Kisaanhan on enää jäljellä 23 vuorokautta!! Miten on jengin valmistautuminen kisaan sujunut? Kuinka moni on lähdössä kuntosarjaan ja kuinka moni yleiseen/ikäsarjaa? Mitkä on fiilikset tällä erää? Omat valmistautumiset on sujunut vaihtelevalla menestyksellä. On ollut vähän jalkaongelmia mutta sieltä noustaan mihin upottiinkin. Viimeisenä kisana takana Vantaan Sm ja ennen joroista ajattelin käydä Kiskossa. Armotonta reeniä vielä pari viikkoa ja ruvetaan sitten tiputtaa reeeni määriä. Itse olen menossa kuntosarjaan Fiilikset on mahtavat ja vähän jännittynyt. En vielä koskaan ole noin pitkää urakkaa tehnyt.
 13. Teni

  sm- perusmatka Vantaalla

  Aaaaaaa kun rupeaa kipu jo vähän hellittämään.... Pistän nyt itsekin raporttia tulemaan mahtavasta päivästä Itselle pelkkää positiivista kokemusta kyseisestä lajista. Uinti meni mukavasti lujan alkupiikin jälkeen pyöritellessä. Loppuaika jossakin 23 minuutin tienoilla (no joo vahva uintitausta ni toi ei oo vaikeeta) Siitä se sitten alkoi. Muut nousi mukavasti selän takaa pyörässä ohitse omille paikoilleen. Itse lähinnä yritin katsoa nopeemmilta vinkkejä pyörittämiseen ja pitää homman kasassa. Itselle positiivisena yllätyksenä tulikin sitten 40 km ajaksi sellainen 1:22. Huimasti lujempaa mitä itse olin edes uskaltanut unelmoida. Jotenkin nämä tapahtumat vaan antaa hirveästi lisää potkua. Juoksuun siirryttäessä en sitten hirveästi odotellutkaan. Viime aikainen sääriluun kipeily viitannut jonkin asteiseen marssimurtuman uusiutumiseen joten painoin puhisemaan ihan tasaisen varmaa vauhtia suurempia kiihdyttelemättä (eipä olisi näillä jaloilla mahdollistakaan!!). Juoksu meni 53 minuuttiin ja loppuaika jäi sitten 2:35. Positiivinen yllätys että meni niinkin lujaa ja tostahan vaan parannellaan tulevaisuudessa Kuukauden päästä Joroinen häämöttää silmissä joten nyt jaloille lepoa ja mahdollinen lääkärillä käynti (joka voi johtaa joroisten perumiseen ;(. KIITOS KAIKILLE MAHTAVASTA TAPAHTUMASTA JA TSEMPISTÄ!!!! Ja onnex olkoon Riinalle hyvästä urakasta !!
 14. Teni

  Rykäsy Kuusijärvellä!

  Kaikkea täytyy kokeilla ainakin kerran. Ei muuta kuin mukaan vaan. Ja niitä sijoituksia on mun mielestä ihan turha murehtia.
 15. Teni

  Rykäsy Kuusijärvellä!

  Ihan törkeen hauskaa oli. Helsinki triathlonin jengiä taisi olla suurin osa kun en meidän (tristadi) kuntoilijoita bongannut kuin kaksi mun lisäksi. Uinnissa kannattaa siinä vaiheessa kun ahdistaa, ruveta toistamaan jokaisella käsivedolla seuraavaa saagaa (veto,veto,veto) se vie ajatukset pois hengityksestä (jonka pitäisi kulkea sen jälkeen automaattisesti). Itse suunnistin lähinnä lähimmän uimarin avulla koska en huonojen lasien ja auringon vuoksi nähnyt yhtään mitään. 16 päivän kisa kutsuu ehdottomasti vaikka kuuluinkin jälkipään porukkaan. Kyllähän se harmittaa kun nousee järvestä hyvissä asetelmissa mutta pyörä ja juoksu falskaa niin pahasti että saa pitää lähinnä ohituskaistaa vierellään. Tosin vedin kyllä kisan täysin harjoitusmielessä pk-alueella (ei se silti selitä mitään:). Ei voi mitään kun muut on kovemmassa kunnossa...mut kyllä se ero siitä kavenee... Ensi viikolla olisi taas tarkoitus olla kuusijärvellä (vaimo tosin suorittamassa tällä kertaa) joten toivottavasti siellä näkyy enemmänkin jengiä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy