Jump to content
Juoksufoorumi.fitaski63

Jäsenet
 • Content Count

  88
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About taski63

 • Syntymäpäivä 05.09.1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. taski63

  "Telakalla"

  Jos juokseminen ei nimenomaan jotain kipua pahenna/aiheuta, se usein päin vastoin helpottaa. Voi liittyä em. imusuoniston lisäksi elimistön tuottamiiin endorfiineihin yms. Oma ajoittainen polvikipu (lievä) saattaa vähän muistutella kävellessä ja lenkkiä aloittaessa, mutta häviää yleensä tyystin ekan parin kymmenen tai parin sadan metrin aikana.
 2. Amazfit Bip S tuli sitten hankittua, kun halvalla sai. Algoritmeista en tiedä, mutta Sonyn gps-palikalla varustettu ja ainakin puhelimen gepsin kanssa yhdenmukainen parin lenkin perusteella. Askelmittaus vaikuttaa suht luotettavalta, vaikkakin varsinaista vertailudataa ei ole. Sykemittaus tuntuu pätevältä, aamun lenkillä rekisteröidyt sykkeet (78-88% maksimista) oli samat Coospo H6 sykevyön kanssa. Tuossa on omien termiensä mukaan "transflektiivinen" näyttö, ja kyllä näkyy kiitettävästi kirkkaassa auringonpaisteessa. Selkeä näyttö, vilkaisemalla näkee sykkeen, ajan ja matkan (ja hetkellisen nopeuden, joka on kyllä juostessa melko epätarkka - olettaisin osin johtuvan gepsin resoluutiosta yms.) Käytön kannalta kivaa tuossa on 5ATM vedenkesto, hyvä akunkesto ja keveys (31,2 g rannekkeineen). Ensin mainittu testataan varmaan jossain määrin juhannuksena... Hankintaan omalla kohdalla vaikutti gps, ei tarvitse jatkossa puhelinta raahata aamulenkillä. Minulle riittää muuten "peruskirjanpito" eli sykkeen, matkan, vauhdin ja kadenssin seuranta, ja vaikka Amazfit-sovellus ei ole minusta käytettävyydeltään parhaimmistoa, ihan havainnolliset grafiikat se lenkistä näyttää. Summa summarum, ihan soiva peli hintaluokassaan. Toki ollaan varmasti kaukana varsinaisista urheilulaitteista (Polar, Garmin...) tai oikeista älykelloista, kummoista analytiikkaa tuosta ei löydy eikä sovelluksia pysty lisäämään. Fitnesskello voisi olla täsmällinen määritelmä.
 3. Vasta pari kertaa ehtinyt testaamaan, vaikuttaa ihan lupaavalta. Jostain syystä ei tosin rekisteröinyt matkaa, useamman kilsan lenkeistä kirjasi 0.1 km. Kännyn gepsiä käyttävä MiFit-sovellus kyllä piirsi reitin oikein, eli ei siitä ollut kiinni. Muuten kyllä ihan mielenkiintoinen, kaikki data kelpaa koska juoksutekniikassa riittää aina säätämistä. Perjantain pk-lenkillä kontakti 202, fly 91 ja balanssi -0.6%, paljain jaloin 186 keskikadenssilla ja 6:00 vauhdilla.
 4. Juuri näin. Omalla kohtaa tahtoi tulla hiertymää sisäreisiin juurikin läskin takia. Craft Greatness 6" tuli muutamat hommattua sen vuoksi, kun ei huvittanut vaseliinin kanssa läträtä. Ihan hyvin kestäneet meikäläisen vähäiset kilometrit (tähän mennessä muutama huntti per pöksyt).
 5. Jos tuossa joku pääsee kuin koira veräjästä, se on erityisavustaja joka järjesteli koko koulutuksen.
 6. Vastikään luin uutista, että maan magneettikenttä - joka suojaa mm. noilta auringonpurkauksilta (vaimentaa) - on jo tovin heikentynyt eteläisellä pallonpuoliskolla, ja voi enteillä napaisuuden vaihtumista. Jos niin käy, siinä on aika suojaton hetki se vaihtumisen aikana... Cmorella pyörii muuten brittisarja "Cobra", jossa aurinkomyrsky aiheuttaa tuhoja sähköverkkoon. Sen enempää spoilaamatta voinen sanoa, että tapahtuma toimii katalysaattorina yhteiskunnallisten jännitteiden purkautumiselle. Ei mitenkään epärealistinen kuvio, kun katsoo esim. USA:n isojen kaupunkien tapahtumia viime päivinä.
 7. Pikantti uunilohi (limeä, kaprista ym.) muusin ja papujen kera. Toinen file kirrestä sitten jääkellarin loheksi leivän päälle ja naposteluun.
 8. Ai hemmetti, tuo pitäisi katsoa. Muistan nuoruudesta, jäi tunnelma mieleen.
 9. Tänään mentiin eilisellä peruna-porkkanasosekeitolla, mutta iltapalaksi sushia kun oli marketissa valmiiksi pakattuna. Huomenna lauantaiklassikko uunilenkki, itseoikeutetussa pääosassa hk bleu 🙂
 10. Vastahan tuota hutkit THL:ää osaamisen puutteesta, ja talo täynnä asiantuntijoita... 😄 Ei sen puoleen, THL menetti kyllä statustaan minunkin silmissä jonkin verran sen vahvojen oluiden keissin yhteydessä.
 11. taski63

  Kevätseuranta

  Jopa täällä Joensuun laidalla kolusi tänä iltana harjakoneita hiekan poistossa. Se jos mikä on kevään merkki 👍
 12. Empiirisen kokeen perusteella on toiminut tähän asti [koputtaa puuta]... Toki vaatii kurinalaisuutta, ei saa jäädä välipäiviä yhtä enempää 😝
 13. taski63

  Kevätseuranta

  Kevätseuranta... Maanantaina seurasin työkeikalta Keski-Suomesta palaillessa, miten ihmisiä oli pilvin pimein luistelemassa.
 14. Alkutekijöistään (eilen) tehtyä hernekeittoa. Kuivatut herneet tietty likoon toissa iltana. Sipulia, naudan lapaa ja mausteita. Kaalikeittohan tunnetusti vain paranee uudelleen lämmittäessä, mutta ei tuo hernekeittokaan huonompaan mene toisena päivänä!
 15. taski63

  Paras tv-sarja?

  ^... Ja ihqu Jennifer Ehle Liz Bennettiä, huippusarja keskiäkäisen heteromiehenkin mielestä 🙂 Hiukan pelonsekaisin tuntein tuota Masterchef Australiaa odottaa, kun menivät vaihtamaan tuomareita...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy