Jump to content
Juoksufoorumi.fitaski63

Jäsenet
 • Content Count

  155
 • Liittyi

 • Last visited

About taski63

 • Syntymäpäivä 05.09.1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. taski63

  Hyvä biisi

  En ole juuri minkään asian, ilmiön tai ihmisen fanboy, mutta Edu on minulle ollut aina jonkinmoisella jalustalla. Maanläheinen, vähäeleinen ja vilpittömän oloinen heppu, ja rautainen ammattilainen hyvällä tyylitajulla. Toivottavasti osaan linkittää: https://youtu.be/hKux3EPJYEg
 2. 140 joulukuussa. Luovuttanut en ole, kun eivät huoli (lääkitys).
 3. Toissa viikolla olin kuulevinani mustarastaan luritusta aamulenkillä. Suht aikaiselta tuntui, oli sen verran talvista vielä täällä Joensuussa. Tänä aamuna jopa näinkin epelin.
 4. Hallitus on kyllä tahtonsa ilmaissut. Kekkonen saattoi 70-luvulla pompottaa virkamiehiä, mutta ei se nykyään mene niin. Viranomaisilla on valtuudet pakkotestaukseen ja -karanteeniin, miksi eivät toimi?
 5. -15 iltapäivällä, yli kuukauden tauon jälkeen piti kokeilla villasukilla. 4 km pk-vauhtia tässä vaiheessa, pitää taas totutella. Jaloissa tuntui hyvältä, mutta hengästytti tarpeettomasti... No, kyllä se siitä jos pääsee taas säännölliseen viikkorytmiin. Pysyisi nyt tuo vatsa siinä kuosissa, että pääsisi aamulenkeille.
 6. Totta, niinhän ne rokotteet periaatteessa toimii. Antaa elimistön valmistella konstit virusta vastaan, sitten kun se kohdalle tulee. Vähän sama periaate kuin luotiliivillä; eihän sekään osumia estä.
 7. Kunhan eivät sulje viinakauppoja, kuten Oslossa...
 8. taski63

  fillarifoorumi.fi

  Näyttää siltä, en eilisaamusta lähtien ole päässyt. Naamakirjassa on ryhmä "Vara-fillarifoorumi", https://www.facebook.com/groups/270601449682999 - mutta eipä sielläkään ole kuin kevyttää läppää aiheesta.
 9. En osaa sanoa kestosta, kun mulla on nuo talvikilometrit on olleet asttuneista syistä aika vähäisiä - ja tarvitsee sen viitosen vähintään pakkasta, että sukissa juoksisi. Loskakelillä, jota viime talvena riitti, pitää olla tiiviimpää (Skinners tms). Paljain jaloin assulla juokseminen on sinänsä koulinut askeleen aika "hellävaraiseksi" (muuten tulee ihovaurioita), mikä kyllä lupaa hyvää sukkienkin suhteen. Ystävällisempää tuo jää ja lumi kuitenkin on kesäkeliin verrattuna. Btw, villasukalla on jäällä uskomattoman hyvä pito.
 10. Riippuu kelistä. -14C ja vähän höttölunta kelvillä, mulla oli Karhun ohuet "nilkkasukat" + merino-sekoitesukat ja yhdet villasukat. Ei tarttunut lumi, ja jalat tarkeni hyvin. Jos pakkasta on viiden asteen kahta puolta, tarvii varmaankin yhden kerroksen lisää - muuten alkaa lumi tarttumaan pohjaan, ja ehkä kosteuskin tulemaan enemmän läpi. Viime talvena taisi olla noin -20 kylmin missä juoksin, silloin nuo merinot + kahdet kotikutoiset riitti hyvin.
 11. Aamulenkki jäi kolmeen kilsaan vatsaongelmien vuoksi, mutta töissä tuli sentään askelia muutama tuhat enemmän kuin yleensä. Positiivisinta oli, että pohje kesti aamulenkin päkiäaskeleen mainiosti, tuntemuksitta.
 12. Heräämisestä asti vaihteeksi flimmeri päällä. Iltapäivällä koetin kävellä sen pois, 4,5 km reilu 6 km/h. Ei lähtenyt, hiki tuli, mutta tokihan se sekä kropalle että päänupille hyvää tekee joka tapauksessa. Ja menihän se flimmerikin ohi pari tuntia lenkin jälkeen.
 13. Tänään kolmatta päivää kookos-kanakeittoa. Hyvää ja helppoa.
 14. Pohjetta edelleen säästellen kävelin aamulla 5,23 km @ 48:01 min. Keskisyke 89. Piti hillitä itseään, että malttoi olla juoksematta... Mutta upea keli aamulla ennen viittä, lumiset puut ja harson takaa kuultava kuunpuolikas, ja pläkätyyntä. Lumi vaimensi muutenkin vähän liikenteen äänet niin hyvin, että enimmäkseen kuuli vain omien askelten narskeen pakkaslumessa.
 15. taski63

  Kirja-ketju

  Jep, aika äijä tuo Feynman sarallaan. Joskus luin "Surely you're joking, Mr. Feynman" missä hän kertoilee kaikenlaisista, suoraan työhönsä liittymättömistä, tapahtumista. Melkoinen keppostelija ja huumoriveikko, taisi mm. armeijan kanssa työskennellessään aiheuttaa muutamia itkupotkuraivareita säntillisille sääntökirjan seuraajille...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy