Jump to content
Juoksufoorumi.fiKekkonen

Jäsenet
 • Content Count

  48
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moro Seppo! Kuinka on lenkit sujunut? Täälä tyypit odottelee päivitystä ketjuun... Hyvää joulua ja tsempit!
 2. Kekkonen

  Garmin Fenix 5

  Kiitos neuvoista!Kärsivällisyyttä tarvitaan ja toivottavasti saan vaikka ensteks jonkun tutun reitin luotua.
 3. Kekkonen

  Garmin Fenix 5

  Kokeilin tota Komoottia ja siinäkään ei näy kun tuo kilometrin mittainen kuntorata,vaikka kyllä täälä polkuja löytyy vaikka millä mitalla.Toki ei karttoja ja reitintekoa tarvitse kotikulmilla käyttää,mutta jos polut näkyy lähtökohtaisesti noin huonosti niin miten tällaista kelloa voi käyttää navigointiin jossain tuntemattomalla alueella? Seppo lupasi tehdä videon navigoinnista,joten toivotaan että siitä olisi jotain apua.Kellon painavuuden ja huonon akukeston kyllä kestää,jos tohon polkureittien suunnitteluun saa jonkun tolkun.Eihän se tietysti kellon vika ole!
 4. Kekkonen

  Garmin Fenix 5

  Pari viikkoa kelloa käyttäny mutta suoritustaso näyttää - - - - - viivaa...Mistähän voisi johtua?Kaikki muut suorituskykymittaukset kyllä pelittää normaalisti.Navigointi tuntuu itsestä hankalalta käyttää.Varsinkin connectissa on mahdoton tehdä minkäänlaista polkureittiä,kun ei siinä paskakartassa(googlemaps) mitkään polut edes näy.Vaikka connectissa täppää jonkun tallennetun suorituksen suosikiksi,niin ei sitä kuitenkaan näy siellä suosikeissa,jos haluisi saman reitin opastetusti juosta.Ehkä tätä opin joskus käyttämään.
 5. Kekkonen

  Garmin Fenix 5

  Jep,talteen jäi!Painava kello noitten FR-mallien jälkeen.
 6. Kekkonen

  Garmin Fenix 5

  Okei!Eli täytyy uusi kello opettaa tavoille 😃
 7. Kekkonen

  Garmin Fenix 5

  Tervehdys! 5 plus saapuu hetkenä minä hyvänsä lähipostiin.Mahtaakohan vanha treenidata connectissa synkkautua jotenkin tämän uuden kellon kanssa,vai aloitetaanko ns.puhtaalta pöydältä?
 8. PK 13,8 km 1h11min 5,08/km Reipasta menoa vaihtelevassa maastossa.Tarkoitus on pitää lenkit n.tunnin mittaisina,mutta nyt lipsahti vähän yli.Oli vaan niin hyvää boogie päällänsä,että ei malttanu lopettaa..=)
 9. VK 11km 4,25/km.Väliin 6 kilsaa 4min/km vauhdilla+verrat.Lämmin tuli! Tasan 10 vuotta sitten olin väsynyt,mutta onnelinen.Esikoinen syntyi!Kohta pienet synttäriherkut ja hyvillä mielin iltavuoroon.
 10. Peekoota 9,5km 5,30/km polkuja.Heti kun töiden jälkeen lähti,niin kerkes vielä auringosta naattimaan.Nyt tuleekin vettä kaatamalla,tai mitä ikinä toi nyt onkaan.Viikonloppuun mahtuu puntti ja lenkki sekä paljon kävelyä.
 11. VK 8,4 km 4,49/km 5x2 min 4,03-3,23/km +alku/loppuverra.Kolme intervalliharjotusta nyt tehty,ja tuntuu että on helpompaa juosta kerta kerralta
 12. Nyt kaikki foorumilaiset antamaan palautetta ylelle hyvästä urheilu-uutisesta.Josko näitä tulisi jatkossa lisää...Muillekin medioille voisi laittaa toivetta,että lisää kestävyysjuoksua ruutuihin!
 13. Kekkonen

  Garmin Fenix 5

  Gigantissa olis Fenix 5 249€ Melko edullinen.Pistää jo miettimään että ostasko?
 14. PK 11,8km 1h40s 5,08/km Vierumäen kylältä Suomen urheiluopistolle ja takas.Pk-vauhdit on nyt tarkotuksella nostettu sinne vitoseen/km.Pitkään painoin kutosen vauhdeilla ja hitaammin,mutta nyt saa hissuttelut riittää.Onhan toi jaloillekin virkistävämpää.Toivottavasti lantion asentokin paranee ja keskimmäisen pakaralihaksen jumit vähenis.Aika näyttää...
 15. PK 12,2km 1h1min 5/km.Maantietä ja kelkkauraa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy