Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Jiou

Jäsenet
  • Content Count

    2
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Onko tuttua kenellekään? Lähtikö itsestään pois vai kävitkö lääkärissä? Itse kävin fyssarilla joka neuvoi tekemään venytyksiä ja jättämään tulehduskipulääkkeen (pronaxen) pois. Tein työtä käskettyä ja olen venytellyt ja jumpannut, sekä jättänyt lääkkeen pois.Kävin tänään lyhyellä lenkillä ja nyt lonkkaan sattuu taas ihan hulluna ja kipu levinnyt hieman nivusen puolelle. Otin pronaxenin ja kipu laantui hieman. Onko neuvoja?
  2. Kiitos kaikille vastauksista. Outoa, kun kukaan ei hauku tai väheksy niin kuin muualla missä olen tätä kysellyt 🙂 Miten maksimisykkeen voisi parhaiten testata? Olen myös suunnitellut ohjattuun juoksukouluun liittymistä, mut jännittää että mun kunto ei vielä riitä siihen. Niillä tuntuu olevan jo aika rautainen kunto heti kättelyssä. Huikee fiilis kuitenkin jo tästä omasta pyristyksestä. Vuosi sitten tähän aikaan en osannut edes unelmoida että tänä päivänä liikuttaisin kroppaani hölkäten 5km. Ja kyllähän se -8kg myös vaikuttaa.
  3. Olen 4kk nyt harrastanut juoksua, lähinnä hölkkää. Lähdin nollasta, eli maannu sohvalla viimeiset vuodet syöden pikaruokaa näin kärjistettynä. Kunto kasvanut sen verran, että tammikuun 2 minuutin hölkästä puolen tunnin yhtäjaksoiseen juoksuun. 5km taittuu aikaan 36min. Lenkin aikana tuntuu suht hyvältä, eli ei veren makua suussa tai silmissä sumene. Kuitenkin syke huitelee viimeiset pari km 180 tai yli. Muutoin syke on pitkälti 150-170 Teen pari krt viikossa intervalli tyyppistä treeniä minuutti kävelyä-minuutti juoksua systeemillä, tai juoksen ylämäet niin kovaa kun pystyn ja kävelen alas. Miksi kuitenkin pidemmällä rupeamalla syke nousee noihin lukemiin? Onko mittari rikki, vai voisinko tehdä jotain toisin? Olen 44 vuotias nainen, jolla ei aikaisempaa kuntoilutaustaa. Syön monipuolisesti, enkä ole millään ruokavaliolla.
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy