Jump to content
Juoksufoorumi.fi


juoksepoika

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

144 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sama homma, mitä ihmettä! Mulla Garmini näytti 21,43km. Yllättävän paljon heittoa kyllä.
 2. Taitaa pyöräilijällä mennä yöunet tänä yönä. Varmaan painanut aika nopeeta kotia kohti baanaa pitkin.
 3. Aivan samaa mieltä, urheilujohtamisessa -ja markkinoinnissa hurjasti parannuksen varaa. Suomen juoksukulttuuri on niin alkutekijöissä edelleen, että ehkä se on syy myös kehnolle markkinoinnille. Toisaalta kulttuuri on kehittynyt hieman juoksutrendin kasvaessa. HCR on kumminkin Suomen suurin puolikas. Oli kyllä hauska verrata Tukholman maratoniin kannatusjoukkojen määrää. Päällisin puolin tapahtumassa oli kyllä hyvä meininki, ja maaliintulon jälkeen homma oli organisoitu hyvin. Ainakin sain Iivon päänahan. 😄
 4. Kävin tossa vähän haistelemassa reittiä, niin yllättävän paljon tommosia pieniä inhottavia nyppylänousuja osuu tohon reitille. Toisaalta reitillä on kyllä muutama mukava alamäki, joissa voi rullailla tahtia kiinni.
 5. Onkos foorumilla lähtijöitä tuonne puolikkaalle? Itse ilmottauduin hetken mielijohteesta. Tavoitteena 1.35. Tarkoituksena oli maralle lähteä eka, mutta ajattelin että kuukauden sisään kaksi rankkaa juoksua ei välttämättä ole kovin hyvä idea, kun pohjia ei kuitenkaan ole ihan hirveästi.
 6. Ainiin, Kaarinassa tuli juostua yli 63 kilometriä, joten nyt suunnataan nokka kohti uusia seikkailuja! Kaarinasta jäi kaikin puolin hyvä maku suuhun, ja järjestäjät hoitivat homman mallikkaasti. Tarkoituksena olisi nyt hakea vähän lisää vauhtia ja rentoutta juoksuun laadukkaan treenin kautta. Kenties seuraavana tavoitteena voisi olla 12h tai 100km?
 7. Millä sykealueilla te foorumilaiset juoksette 60km-100km matkat?
 8. https://scandinavianoutdoor.fi/haglofs-outlet/vaatteet/kuorivaatteet/lim-shield-hood/ <---- Itselläni on tämä takki, ja voin sanoa että on paras juoksutakki, jonka olen omistanut.
 9. Hain eilen kisavauhtituntumaa, koska enää alle kk aikaa Kaarinaan. Valitsin harjoitusradaksi 3,5km pituisen lenkin, jota päätin kiertää kolmen tunnin ajan. Tavoitteeni oli lähteä painamaan 6min/km tahdilla, mutta jalat tuntuivat niin hyvältä, että päätin kokeilla menoa 5:45-5:50 tahdilla. Lenkin mitaksi tuli 33,7km ja aikaa meni 3h13min (5:44min/km). Keskisyke (143) nousi muutaman lyönnin yli PK2 alueen ylärajan , mutta en havainnut minkäänlaista puuskuttamista lenkin aikana. Testailin myös silloin tällöin pelkästään nenän kautta hengittämsitä, joka ei myöskään tuottanut ongelmia. Parasta lenkin jälkeen oli todeta, että olisin jaksanut vielä juosta lisääkin. Tänään total rest day ja laadukkaat venyttelyt.
 10. Kellään kokemuksia näistä shortseista? Tilasin L koon ja olen 180cm ja 83,5kg. Onko mukavat? https://www.zalando.fi/salomon-agile-short-urheilushortsit-sa542e01k-k11.html
 11. KIITOS hyvistä vastauksita! Olisko teillä vielä vinkkejä treenaamisen suhteen, kun aikaa tapahtumaan on reilu kuukausi enää? Pohjat on jo hankittu, joten kannattaako lisätä kilsoja PK juoksulla ja jättää vetoja vähemmälle? Omassa harjoitusohjelmassa on ensi viikolle esimerkiksi maanantaille pitkis, jossa mennään 2,5 h PK ja tämän jälkeen 0,5h maraton pacea. Lisäksi samalla viikolla 2 intervalliharjottelua, joka on mielestäni liian paljon kuormituksen suhteen ja ei tue esim. ultrajuoksua? Ja voiko testijuoksun vaikkapa puolikkaan juosta kk ennen tuota kisaa?
 12. Tällaiseen tapahtumaan tuli osallistuttua, ja tavoite piti lyödä tottakai kisaan! Aiemmin juostuna kaksi maratonia huonolla pohjaharjoittelulla. Nyt treenattu tammikuusta lähtien ohjelmalla, joka sisältää 5 juoksua per viikko (Pitkis, PK1, PK2, intervallit (pääosin 1km vetoja) ja palauttelujuoksu. Pitkisten pituudet vaihellut 15km-34km. Lyhyemmät pitkikset vedetty PK2 ja pitkät PK1. Viikkokilometrejä tullut noin 50-60km, (en ole viitsinyt nostaa enempää, jottei iske loukkaantumisia tai rasitusvammoja). Voisiko näillä pohjilla tavoite olla realistinen? Maraton 3.58, puolikas 1.35, 10km 43, 5km 20.38.
 13. Tosiaan olen muuttamassa Etu-Töölöön Helsinkiin ja ei ole minkäänlaista tietoa lenkkireiteistä ja lenkkipoluista siellä päin. Ottaisin mielellään vinkkejä vastaan. Kiitos jo etukäteen vinkkaajille. 🙂
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy