Jump to content
Juoksufoorumi.fijuoksepoika

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

144 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sama homma, mitä ihmettä! Mulla Garmini näytti 21,43km. Yllättävän paljon heittoa kyllä.
 2. Taitaa pyöräilijällä mennä yöunet tänä yönä. Varmaan painanut aika nopeeta kotia kohti baanaa pitkin.
 3. Aivan samaa mieltä, urheilujohtamisessa -ja markkinoinnissa hurjasti parannuksen varaa. Suomen juoksukulttuuri on niin alkutekijöissä edelleen, että ehkä se on syy myös kehnolle markkinoinnille. Toisaalta kulttuuri on kehittynyt hieman juoksutrendin kasvaessa. HCR on kumminkin Suomen suurin puolikas. Oli kyllä hauska verrata Tukholman maratoniin kannatusjoukkojen määrää. Päällisin puolin tapahtumassa oli kyllä hyvä meininki, ja maaliintulon jälkeen homma oli organisoitu hyvin. Ainakin sain Iivon päänahan. 😄
 4. Kävin tossa vähän haistelemassa reittiä, niin yllättävän paljon tommosia pieniä inhottavia nyppylänousuja osuu tohon reitille. Toisaalta reitillä on kyllä muutama mukava alamäki, joissa voi rullailla tahtia kiinni.
 5. 20km poluilla, hiekkateillä ja asvaltilla vauhtileikittelyä. Käväsin myös hakemassa Intersportista Hokan Tracerit Speedgoateille kaveriksi, kun Niket tuntuvat laittavan jalkaholvin kipeäksi nopeammassa juoksussa, ja tarvitsen asvaltille ja hiekalle uudet kengät. Toivottavasti Tracerit alkaisivat istua hyvin, ja niillä pääsisi tositoimiin Helsinki City Runilla.
 6. Onkos foorumilla lähtijöitä tuonne puolikkaalle? Itse ilmottauduin hetken mielijohteesta. Tavoitteena 1.35. Tarkoituksena oli maralle lähteä eka, mutta ajattelin että kuukauden sisään kaksi rankkaa juoksua ei välttämättä ole kovin hyvä idea, kun pohjia ei kuitenkaan ole ihan hirveästi.
 7. Ainiin, Kaarinassa tuli juostua yli 63 kilometriä, joten nyt suunnataan nokka kohti uusia seikkailuja! Kaarinasta jäi kaikin puolin hyvä maku suuhun, ja järjestäjät hoitivat homman mallikkaasti. Tarkoituksena olisi nyt hakea vähän lisää vauhtia ja rentoutta juoksuun laadukkaan treenin kautta. Kenties seuraavana tavoitteena voisi olla 12h tai 100km?
 8. 5km aamulla kevyttä hölkkää, ja huomiselle Kaarinaan valmistautumista. Tänään syöty hyvin, huollettu kehoa ja vedetty parin tunnin päikkärit. Huomenna kunnon aamupala ja kevyt lounas ennen ekaa ultraa. Jännitystä alkaa olla ilmassa!
 9. Aamulla kun katsoin ulos ikkunasta niin tuli lunta vaakatasolla. Mutta olihan se pakko lähteä heittämään pitkis. 29km 5:33min/km 148 avg. Paikoittain oli jopa 10 cm lunta, ja tuuli oli jäätävä kirjaimellisesti. Kulku oli muuten hyvää.
 10. PK2 ja VK1 12.57km 5:27min/km 145 avg. Verttiä kertyi 172 metriä, joten ei päässyt lenkkiä vetämään tasavauhtisena, mutta mukava uusi lenkkireitti tuli kokeiltua. Koko viikko juoksu kulkenut äärimmäisen hyvin. Kaarina lähestyy mukavan nopeata vauhtia. Tälle viikolle tuli 73km juoksua. Ensi viikolle olisi tarkoitus vähentää kilometrejä tuosta noin 20, ja Kaarina viikko mennään sitten lepposasti, koska kilometrit tulevat täyteen yhdessä päivässä (toivottavasti).
 11. 8,9 km 6:04/km avg 137. Tänään oli vuorossa mäkivetoja, jotka kulkivat todella mukavasti. Äsken kävin heittämässä vielä tunnin palauttavan kävelylenkin, koska ulkona mahtava sää.
 12. Millä sykealueilla te foorumilaiset juoksette 60km-100km matkat?
 13. Tänään tuli vedeltyä vauhtikestävyyttä anaerobisen kynnyksen tuntumassa. Kulku oli todella hyvää, ja päätin vedellä koko lenkin 4:20-4:40 tahdilla. Lopputuloksena 14,87km 4:34min/km. Pistin merkille myös sen, että tällä tahdilla menisi yli puolikkaan matka helposti. Vielä vuosi sitten ennen Tukholman maratonia 5:00km/min tahti pisti puuskuttamaan reilusti, mutta nyt tällä 4:34 tahdilla meno tuntuu jopa kevyemmältä. Kehitystä on tapahtunut reilusti vuodessa, mikä on todella positiivista. Sykkeet pysyivät tasaisena 158-165 lyönnin välillä koko lenkin ajan. 2,5 viikkoa enää Kaarinaan, joten ensi viikolla luvassa enää yksi pidempi lenkki, ja sen jälkeen aletaan himmailemaan.
 14. https://scandinavianoutdoor.fi/haglofs-outlet/vaatteet/kuorivaatteet/lim-shield-hood/ <---- Itselläni on tämä takki, ja voin sanoa että on paras juoksutakki, jonka olen omistanut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy