Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kaju

Jäsenet
 • Posts

  182
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kaju's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

644

Reputation

 1. Nyt on muutto sitten mukavasti takana päin. Tänään juoksulenkki 6 km. Tuulta oli aika kovin, mutta se puhalsi sivusta melkein koko matkan. Yllättävän lämmin silti, tarkeni juosta ilman hanskoja. Ensi viikosta saa taas aloittaa normi treenaamisen, kun ei ole muita ylimääräisiä puuhia 😊
 2. 6 km juoksulenkki muuttopuuhien ohessa ja sen päälle testaamaan uusi sauna. Kyllä siellä ihan tarkeni. Ja päälle smurffilimsaa. Oli tosiaan aika keväisen oloinen sää. Rauhallista Joulua kaikille.
 3. Hyvää Joulua myöskin! 😊
 4. Tänään iltahämärässä 10 km lenkki poluilla, onneksi en eksynyt. +5 astetta, ei satanut. Peuran näin metsässä, muuten eipä ihmeempiä. Juoksu kulki melko kivasti, kun alkuun pääsi. Vain neljä treenipäivää ollut tällä viikolla. Koska teen muuttoa ja töissäkin olen, niin ei tahdo nyt oikein ehtiä. Mutta huomenna tulee hiukan treeniä, kun kannan muuttolaatikoita. Siinä tulee ainakin maastavetoa. Myös perjantaina on tarkoitus tehä samaa töitten jälkeen. Mutta sitten on kiva, kun saa kaikki kuntoon. 😊
 5. 6 km juoksua. Hiekotussora asvaltilla on kyllä aika ärsyttävää, mutta onneksi sitä oli vain pieni pätkä. Se niinku... luistaa. Huomasin juosseeni molemmissa jaloissa oikean jalan sukka🤔 ilmankos tuntui niin hassulta. Ihan mukava keli ja lenkki. Ei paha ollenkaan.
 6. Minä tykkään lähteä lenkille, kun alkaa tulla pimeä. Tänään lähdin jo 14.30. Kaikista hienoin on se sininen hetki, mutta tänään se oli kylläkin harmaa hetki. Ihan passeli keli, ei satanut. Koitin rauhallisella tempolla juosta 10 km, kävelyä tuli alkuun ja loppuun se 1,5 km. Ylämäkijuoksua oli taas mulle ihan sopivasti. Aika hyvin juoksu kulki, oli melko kevyt juosta. Nyt tankkausta ja kotihommia loppuilta. Eli yhteensä noin 13 km.
 7. Olipa taas kivan raikas ilma tänään. Reilu 5 km juoksua jossa 10x200 metrin spurtit. Tuli taas hyvä, vetreä olotila kroppaan tästä treenistä, oikein semmoinen voimaantunut olo.
 8. Iltapäivällä 6 km lenkki, pakkasta - 3 eli mainio keli. Tänään sujui juoksu taas ihan hyvin, ei minkäänlaisia ongelmia.😊 Ehkä se auttoi, että olen saanut nukuttua paremmin ja koittanut syödä hyvin. Iltavuoron jälkeen kun ei aina oikein uni tuu, vaikka haluaisi nukkua.
 9. Joo... En ole syönyt ihan niin kunnolla, on jäänyt välipaloja väliin. Unirytmi myös on vähän sekaisin, kun on niin pimeää. No onneksi tämä pimeys loppuu ja pieni pakkanen olisi mulle parempi keli kuin kostea ja kylmä. Eli nyt pitää taas keskittyä syömiseen😂 ja nukkumiseen.
 10. 8 km aamulla. Ei oikein kulkenut juoksu. Tää nollakeli ei oo jotenkin mun keli ollenkaan ja väliin tuli muutamia kävelyaskeliakin... Jalat tuntui väsyneiltä ja ei vaan kerta kaikkiaan päässyt eteenpäin. Nyt olis hyvät neuvot tarpeen?🤔 En ole oikein aamuihminen, siitäkö johtuu?
 11. 5 km, kun sade loppui. Jalat oli raskaan oloiset eilisen kyykkytreenin jälkeen, mutta muuten kiva happihyppely. Toivon kyllä, että tulisi vähän pakkasta.
 12. Kuntosalipäivä oli tänään. Ulkona olikin hirmuinen tuuli. Olisi ollut vaikea löytää sopivaa juoksuvaatetusta.
 13. Heijastinliivi ja valot on hyvä olla pimeällä. Ostin XXL:stä heijastinliivin 8,90€, kun halusin sellasen pinkin On hyvän mallinen ei lepata ja tarrakiinnitys.
 14. Tänään sujuikin vitonen ihmeen kevyesti. Vähän piti mennä silleen kieli keskellä suuta varsinkin alamäissä, kun en oikein tiennyt onko liukasta, enkä viitsi turhaa laittaa nastareita. Hokan Clifton 6 tuntui pitävän kuitenkin hyvin, paikoitellen sain juosta pyörätietä, joka pidetään sulana. Ihailin kallion seinämästä laskeutuvaa jäätä, joka kimalteli iltavalaistuksessa. Olisi tehnyt mieli juosta vähän pidemmälle, mutta sitten järki huomautti minua säästämään sen seuraavaan kertaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy