Jump to content
Juoksufoorumi.fi


varolevy

Jäsenet
 • Content Count

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

96 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. varolevy

  Hoka One One

  Tattis. Löytyi alepari speedgoat w2:sta. Nyt on kengät vaaroille. Viikonloppuna testiä. Sinne jäi myös cliftonin 5:sta muutama pari ja muutakin Hokaa 90e hintaan. Aika hajakokoja. Koskariin siis.
 2. varolevy

  Hoka One One

  Missä Tampereella olisi Hokaa hyllyssä? Ehkä enempi jotain maastoversiota. Olisi kiva kokeilla näitä jalkaan.
 3. varolevy

  Kenkäalennukset

  Tampereen Koskarin Stadiumissa Nike Pegasus 35 79e ja siitä vielä -20%. Itse löysin ei mustan parin hintaan 69e ja siihen vielä 20% ale päälle joten lähtivät mukaan vaikka hieman pehmeämpää kenkää olin hakemassa. Lisäksi oli asicsin GT-1000 mutta siinä alehinta 139 josta toki nyt jonkin aikaa lähtee tuo -20% vielä, mutta ei itsellä aiheuttanut ostohaluja.
 4. Itse olen sankakuulokkeista pitänyt eniten Kossin Porta Pro mallista. Puoliavoin malli antaa hieman ääntä lävitse ja autot ja pyörät kuulee paremmin kuin kuppi- tai nappikuulokkeilla. Lisäksi ovat kevyet. Ainut valitettava asia on, että tuo langaton malli on minusta aika suolaisen hintainen eli sen noin 70€. Valitettavasti bt-lähettimiä ei ole myynnissä kuten 3v sitten oli. Nykyisen lankamallin ongelma on, että varsinkin nopeammilla lenkeillä liitin ottaa osumaa ja tästä seuraa joko biisin vaihtoja tai äänen voimakkuuden laskemista tai molempia joka ärsyttää kesken intervallin.
 5. Lähtöryhmä g ja tavoite alle 4h. Olisiko muita samalla ajalla. Voi juosta yhdessä. Onko muuta mitä ensikertalaisen pitäisi tietää?
 6. Onko muilla ongelmia siirto koodien kanssa. Hinta ei alene vaikka koodin syötän. Jos lisään koodiin kirjaimia saan virheen väärästä koodista eli sen puolesta pitäisi homman olla kunnossa. Ihan tuttu jolta koodin sain joten en nyt mitään petkuhuijjausta epäile.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy