Jump to content
Juoksufoorumi.fivarolevy

Jäsenet
 • Content Count

  58
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

130 Excellent

About varolevy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oma noin 20v palvellut Haglöfs Tigh M on osoittanut materiaalin väsymystä vetoketjujen kohdalla ja pohjassakin on jo pieni reikä, joten ehkä uuden repun hankinta olisi paikallaan. Helpointa olisi marssia kauppaan ja ostaa uusi samanlainen ja toistaa operaatio noin 10v välein, mutta tällöinhän ei pääse siihen parhaaseen vaiheeseen eli mahdollisten uusien varusteiden valitsemiseen. Omat tarpeeni satunnaisessa järjestyksessä. Kaikkia ei Tight nimittäin täytä, mutta katsotaan jos vaihtoehtoja löytyisi. Muuhun juoksuun on muut reput ja rensselit eli olen valmis ostamaan repun vain pääasiallisesti työmatkajuoksuun joten voin olla tarkempi vaatimusteni kanssa. -Koko noin 20l eli sisään mahtuu silloin läppäri ja vaihtovaatteita -Lantiovyö kts. läppäri -rintavyö kts. läppäri -Ei erillistä läppäripussia, koska ne painaa liikaa ja ovat vaan turhia kun kone ei ole repussa jolloin repun tilaa ei voida käyttää kovin modulaarisesti -tasku lantiossa/rintaremmissä (kännykkä) -kiristykset repun sivuilla/takana niin kamat ei hölsky -pari sisätaskua(lomppa, avaimet, muistikirja, kynä, muu viraabeli) -Semi kevyt paino -Vedenkesto ei ole niin tärkeä, harvoin sataa puolessa tunnissa(lyhyt lenkki) niin paljon, että kaikki ehtisi kastua normaalissa repussa joissa jotain vedenkestoa yleensä on. Onko sinulla jokin näistä valinnoista täyttävät vaihtoehto käytössä vai oletko katsellut ja tuskailet saman ongelman kanssa?
 2. +9c taisi olla startissa lämpöä. On toi ihan hullua menoa. Pitää joskus kokeilla 17s satasia kun pääsee juoksuradalle.
 3. Olipas mukavalla tavalla perseestä. Kait tuone pitää lähteä ensi vuonnakin. Maaliin ajassa 7.20 43km matkalla. Eka polkukisa ja suurinpana ongelmana oma kunto. Pitää turista pitemmin tuonne harjoituspäiväkirjaan jahka ehtii.
 4. varolevy

  Alennusmyynnit!

  Mikonkadun Intersportissa Helsingissä loppuumyynti menossa. Nikea, Addua, NB, Salomon kenkää sekailaisissa koossa erilaisissa aleprosenteissa. Kivana lisänä High5 geelit ja litkut -50% ja salomonin500ml speed lötköi 10e hintaan.
 5. Ensikertalaisena tankkaus aina mietityttää. Laskujen takana Tieto siitä, että juon yleensä aika paljon ja, että ruoka yleensä pysyy mahassa ja imeytyy sekä tavoitteena 6-7h aika 42,5km matkalle. Yleinen plääni, että kello piippaamaan 20min välein ja silloin hörppy vettä ja jotain energiaa naamariin. Näin alusta asti, että sitten kun lihasten energia tyhjenee siinä 3h kohdilla viimeistään niin on jo koneessa jotain tilalla. Nestehommissa menen niin, että selässä rakko jonne ekalle välille semmoinen litra vettä ja lötköön urheilujuoomaa. Ekalla tankilla sitten rakko täyteen eli se 1,5 litraa vettä ja lötkö myös. Vikalla huollolla lötkö täyteen ja ja rakkoon lisää jos on tarvetta. Tällöin nestettä tulee nautittua se noin 4+ litraa eli reilu puoli litraa tuntia kohti. Joo onhan se paljon. Tuossa voi vedellä säätää sitä määrää ja tulee ainakin se 1,5l urheiluhuomaa vedettyä. Eli sieltä se 180kcl ja 45g hiilihydraattia. Syömisissä menen geeleillä näitä semmoinen 2kpl per tunti eli 14kpl mukaan, yksi startissa ja pari tunnissa ja yksi jää varalle. Sitten kun ne alkaa kuitenkin tökkimään niin suolaisen ystävänä joku snickerssi, makkarapötkö, lakupötköä lisäksi. On sitten valinnan varaa kun alkaa geelit tökkimään. Maaliin olisi kiva saada olut, mutta ehkä helpompi tehdä maastokätkö lähtöön kuin raahata tölkkiä koko kierrosta. Geelit 254g hiilihydyy ja noin 1000kcal. Eli siinähän se alkaa olla jo 50g/h tunnissa kantamilla jos kaiken saa pysymään sisässä. Loput sitten lakuista jne. Tässä kun seurannut twitterissä #ruska2019 pyöräilyä niin aika säälittävään tämä polkujuoksun ruokailu on. Tosin eipä tässä pysty vetämään makkaraperunoita kolalla sipsien kera ja jatkamaan matkaa kuten tuolla näyttää meno olevan.
 6. Tässä voi tehdä himen progressiota vaikka 3 viikon syklissä 1. 1h 2. 1h15min 3.1h30min ja sitten taas aloittaa alusta tuo kierto 1,2,3 pari kertaa tämä ja voi aloittaa jatkossa tuosta 1h15min tasolta ja nostaa taas 3 viikon ajan 15min joten viikolla kolme juokset sitten jo 1h45min parin kuukauden päästä. Se reippaampi lenkki voi olla sitten taas hieman lyhyempi. Alkuun 10min lämmittely nykyisellä vauhdilla, sitten vaikka 10-20min vauhtileikittelyä eli juokset lyhyitä pätkiä hieman nopeammin ja väliin taas vaikka kävelyä tai hidasta juoksua tuntemuksen mukaan. Sitten vaikka 3min reippaampi pätkä ja taas rauhallista ja jne. Sopivan rennosti. loppuun taas 5-10min tasaista rauhallista. Yhteensä siis 30-40min.
 7. ei ole liikaa, etkä tuolla määrällä tai sykkeellä hajoita mitään. Suosittelen vähän monimuotoisempia lenkkejä. Yksi hieman pitempi ja sitten yksi reippaampi niin tulee hieman vaihtelua, muut pätkät menet samoin kuin ennen.
 8. Puolukat alkaa kohta Tampereella valmiina. Nytkin jo suurimmaksi osaksi ihan hyvää, mutta vielä oli raakaakin joukossa. Tatteja lyötyi viikonloppuna myös hyvin. Söin kyllä kaikki joten jälkipolville ei jäänyt nyt ihmeteltävää.
 9. varolevy

  Hoka One One

  Tattis. Löytyi alepari speedgoat w2:sta. Nyt on kengät vaaroille. Viikonloppuna testiä. Sinne jäi myös cliftonin 5:sta muutama pari ja muutakin Hokaa 90e hintaan. Aika hajakokoja. Koskariin siis.
 10. varolevy

  Hoka One One

  Missä Tampereella olisi Hokaa hyllyssä? Ehkä enempi jotain maastoversiota. Olisi kiva kokeilla näitä jalkaan.
 11. varolevy

  Kenkäalennukset

  Tampereen Koskarin Stadiumissa Nike Pegasus 35 79e ja siitä vielä -20%. Itse löysin ei mustan parin hintaan 69e ja siihen vielä 20% ale päälle joten lähtivät mukaan vaikka hieman pehmeämpää kenkää olin hakemassa. Lisäksi oli asicsin GT-1000 mutta siinä alehinta 139 josta toki nyt jonkin aikaa lähtee tuo -20% vielä, mutta ei itsellä aiheuttanut ostohaluja.
 12. Itse olen sankakuulokkeista pitänyt eniten Kossin Porta Pro mallista. Puoliavoin malli antaa hieman ääntä lävitse ja autot ja pyörät kuulee paremmin kuin kuppi- tai nappikuulokkeilla. Lisäksi ovat kevyet. Ainut valitettava asia on, että tuo langaton malli on minusta aika suolaisen hintainen eli sen noin 70€. Valitettavasti bt-lähettimiä ei ole myynnissä kuten 3v sitten oli. Nykyisen lankamallin ongelma on, että varsinkin nopeammilla lenkeillä liitin ottaa osumaa ja tästä seuraa joko biisin vaihtoja tai äänen voimakkuuden laskemista tai molempia joka ärsyttää kesken intervallin.
 13. Lähtöryhmä g ja tavoite alle 4h. Olisiko muita samalla ajalla. Voi juosta yhdessä. Onko muuta mitä ensikertalaisen pitäisi tietää?
 14. Onko muilla ongelmia siirto koodien kanssa. Hinta ei alene vaikka koodin syötän. Jos lisään koodiin kirjaimia saan virheen väärästä koodista eli sen puolesta pitäisi homman olla kunnossa. Ihan tuttu jolta koodin sain joten en nyt mitään petkuhuijjausta epäile.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy